Şimdi Ara

JVC'den iki yeni video kamera: GZ-MG840 ve GZ-MG880

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Video kamera üretiminde uzman firmalardan JVC, GZ-MG840 ve GZ-MG880 kod adlı yeni video kameralarıyla Everio ailesini genişletmeyi planlıyor. Öncelikle kapasite dışındaki teknik özellikleri aynı olan video kameralardan GZ-MG840 60 GB; GZ-MG880 ise 120 GB hafızaya sahip. Ayrıca firma tarafından hafızayı microSDHC kartlarla arttırabilme olanağı sunulmuş. Kameralar 720x480 piksel çözünürlükte ve MPEG2 formatında video kaydı gerçekleştirebiliyor. 8 GB'lık hafıza kartı kullandığımızda video kayıt süresi ortalama 1 saat 54 dakika artış gösteriyor.


    GZ-MG840 ve GZ-MG880, popüler video paylaşım sitesi Youtube'u desteklemesiyle ön plana çıkıyor. Kameraları bu moda aldığımızda çözünürlük siteye uygun hale geliyor. Bu özelliğin çok da yeni olmadığını söyleyebiliriz. Zira daha önce fotoğraf makinesi üreticileri de Youtube desteğine yer vermeye başlamışlardı.


    Her iki video kamerada da 42 kata kadar dinamik yakınlaştırma imkanı mevcut. Ayrıca çekim esnasında titreşimin belli oranda önlenmesi için görüntü stabilizasyon sistemi unutulmamış. MG840'ın 757$; MG880'in ise 811$ civarında farklı renk alternatifleriyle Japonya'da piyasaya sürülmesi beklenirken Avrupa ülkeleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.








  • çok güzel bir renk.
  • 42 kata kadar "optik" zoom nasıl oluyor !??! fotoğraf üzerinde görüldüğü gibi orda "dinamik zoom" yazıyor. buda sayısal bir işlemi işaret ediyor.
  • japonya'da o fiyatsa türkiye'de en az 5 katı:D gerçekten güzel kamera. youtube özelliği iyide, aslında ona gerek yok bence. bilgisayarda çeşitli programlarla ayarlıyabiliyorsun onu. ama uğraşmak istemeyenler için iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.