Şimdi Ara

DATRON 32'' LCD/PLAZMA TV 699 YTL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Aralık 2008-21 Aralık 2008 tarihleri arasında carrefoursa larda 32'' (82 Ekran) DATRON LCD veya PLAZMA TV ler 699 ytl den peşin fiyatına 12 taksit imkanı ile satılacakmış(58.25x12) sıcak fırsatmıdır?

• sıcakdır , sonucta önde gelen markalardan olmasa bile başka hiçbir düşük/orta/yuksek kalite markada 699 ytl'ye 32'LCD yok.
  • hocam siz nerden duydunuz?
    kesinmidir bu kampanya?
  • gözzzzel fırsat bence. yalnız 700 lirayada çamır gibi görüntü varsa verilen paraya yazık. 900 liraya falan samsung şubu var heralde.
  • bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

gözzzzel fırsat bence. yalnız 700 lirayada çamır gibi görüntü varsa verilen paraya yazık. 900 liraya falan samsung şubu var heralde.

nerde var 900 e samsung?
  • 900e yok 1000 kusura var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

900e yok 1000 kusura var

yanlış hatırlıyorum demekki. hiç kampanya falan olmadımı ? yada dolar kuru yükselmeden falan ? sanki vardı o civarlarda güzel markalar.
  • sokakta broşür gördüm bende kapılara dağıtmışlardı natilus ta var olduğunu biliyorum diğer carrefourları bilemem

bonus, cardfinans ve maximum 12 taksit ile alınabilecek diye biliyorum.
  • bu ayki kampanyalarına ait broşür aşağıda arkadaşlar
    bi kaç model var ama 32 inç 699 a herhangi bir model göremedim ben

http://www.carrefour.com.tr/resim/kampanyalar/10_12_2008/1.pdf
  • gördüğüm en berbat görüntü bu tv de
    500 ytl bile olsa almam şahsen
    sadece carrefourda gördüm (içerenköy)
    toshiba av500 1000ytl civarı öneriririm aradaki 300 ytl farkada değer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademcell
    gördüğüm en berbat görüntü bu tv de
    500 ytl bile olsa almam şahsen
    sadece carrefourda gördüm (içerenköy)
    toshiba av500 1000ytl civarı öneriririm aradaki 300 ytl farkada değer...

Ben Datron alın almayın vesaire demiyorum ama almayı düşünenler varsa, görüntü kaliteleri arasında bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. Sizin "gördüğüm en berbat görüntü" demeniz, büyük ihtimalle bağlanan cihazdan ve yapılan bağlantıdan kaynaklanıyordur. Almayı düşünen varsa, mümkünse gidip kendi dizüstü bilgisayarını, dvd oynatıcısını bağlayıp deneme yapsın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

gözzzzel fırsat bence. yalnız 700 lirayada çamır gibi görüntü varsa verilen paraya yazık. 900 liraya falan samsung şubu var heralde.

görüntüde pek sorun olucağını zannetmiyorum datronun laptoplardada görüntüde sorun yok zaten bu fiyat sınırındaki tüm lcd lerin paneli aynıdır fiyatı etkileyen etken dizayn ve dış malzeme kalitesi bence dış malzemesi kötü olsun ama bana aynı görüntü kalitesini sunarsa samsung yerine datron alırım.
  • modeli ne bunun ozelliklerıne netten bakalım tepki suresı nedır cozunurluk kontrans ?

edıt : urun bu sanırsam 07 de cıkmıs detaylı ıncelemeyı dh mız yapmiş bıle

Aspect Ratio 16:9
    Resolution 1366 × 768 (WXGA)
    Display Area (opening) H x V 709mm × 399mm
    Pixel Pitch 0.519mm × 0.519mm
    Display colors 16.7 million
    Contrast Ratio 1200:1
    Brightness 500cd / ㎡

kontrans bnı dusunduruyor

http://forum.donanimhaber.com/m_12704362/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 14 Aralık 2008; 18:16:58 >
  • Ben 32'datron lcd'yi gecen sene bir kafede otururken görmüştüm, power tv açmışlar oyle oynuyordu. O zaman için gerçekten görüntü bana çok iyi gelmş hatta datron markasını görünce şaşırmıştım.
  • bende 42 si var memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

bu ayki kampanyalarına ait broşür aşağıda arkadaşlar
    bi kaç model var ama 32 inç 699 a herhangi bir model göremedim ben

http://www.carrefour.com.tr/resim/kampanyalar/10_12_2008/1.pdf

sitesinde bi türlü bu broşürün olduğu linki bulamadım link hangi sayfada acaba teşekkürler
  • valla ben bugün gittim içerenköy carrefour a 1000küsürde 32inç datron lcd ler
    çokda cazip bişey göremedim.

broşürün bulunduğu sayfanın linki aşağıda. Hi tech kataloğu için tıklayın yazıyor sayfada...

http://www.carrefour.com.tr/kampanyalar.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

valla ben bugün gittim içerenköy carrefour a 1000küsürde 32inç datron lcd ler
    çokda cazip bişey göremedim.

broşürün bulunduğu sayfanın linki aşağıda. Hi tech kataloğu için tıklayın yazıyor sayfada...

http://www.carrefour.com.tr/kampanyalar.asp

teşekkürler sorunu çözdüm. meğersem firefox da görünmüyormuş linlker. bakıyorum bakıyorum yok internet exploerer la deneyince gördüm linkleri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.