Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
161.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nokia.com.tr sitesinden aşağıdaki programı indirin kurun
    bu program cep telefonunu kendisi tanıyıp en son sürüm olan firmwareyi indirip kuruyor başka şeylerle uğraşmanıza gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiésto

    arkadaşlar bugun N79 NSU ile update yaptım. Herşey normal yolunda gitti. Update normal olarak bitti. USB kabloyu çıkardıktan sonra telefonumu açmayı denedim malesef açılmadı ekranın aşağısından beyaz ışığı geliyor titriyor ama açılmıyor.

    ne yapmam gerekiyor şimdi? Canım çok sıkıldı bu olaya


    Phoenix ile tekrar v31.101 üzerine yüklemeyi deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xsw


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tiésto

    arkadaşlar bugun N79 NSU ile update yaptım. Herşey normal yolunda gitti. Update normal olarak bitti. USB kabloyu çıkardıktan sonra telefonumu açmayı denedim malesef açılmadı ekranın aşağısından beyaz ışığı geliyor titriyor ama açılmıyor.

    ne yapmam gerekiyor şimdi? Canım çok sıkıldı bu olaya


    Phoenix ile tekrar v31.101 üzerine yüklemeyi deneyin.


    şimdi bilgisayara telefonu taktığımda açma kapama düğmesine 1 sn bastığımda nokia usb rom diye görüyor sürücüleri yukluyor sonra hani usbyi çektiğimizde bir ikaz verir xp onu veriyor. Phonixde telefonu görmüyor malesef :(




  • Reko nasil yukledin v7.1 benim updater 6.01 goruyor son versiyonu hala. Cihazda da bu yuklu oldugu icin guncellemiyor, sadece yenileme veriyor.
    Tam ne farklar var bir rapor alabilir miyiz buraya sizden?

    quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    6120c yukledım 7.10 neler degısmıs featurus bolumu olmadıgından bılmıyorum ama gozle gorulur olarak my nokia menusu gelmış..
  • arkadaslar ben n97'imde günceleme yapmaya calisiyorum ama şu hatayı alıyorum nden olabilir ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalis -- 14 Kasım 2009; 13:54:56 >
  • Phoenix ile yüklemeyi deneyin NSU sürekli bu hatayı verir direkt USB'ye de bağlasan durum değişmiyor henüz gerçek sebebi bulunamadı.
  • @xsw
    Acaba bu Phoenix ile yükleme yaparsam bir sorun yaşar mıyım, yani yan etkisi var mıdır. Makinam 6120c ve NSU da 6.01 görüyorum son versyionu. ama blog sayfasında 7.1 listelenmis 6120 için. Sence yüklemeli miyim? aynı NSU gibi mi yapafr güncellemeyi? 7.1 exe dosyası 98 mb gibi bir dosya. Bendeki cihazın dahili hafızası kadar nerdeyse bu dosya büyüklüğü de... Hata yapmaktan korkuyorum. Bir de, her ne kadar NSU update öncesi herşeyi yedekleyin, tüm sis ve jar larınınz da yokolur diye uyarılar olsa da, ben şu ana dek programlarımın kaybolduğunu hiç görmedim. Phoenix de bu tip bir sorun yaşar mıyım?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    quote:

    Orijinalden alıntı: xsw

    Phoenix ile yüklemeyi deneyin NSU sürekli bu hatayı verir direkt USB'ye de bağlasan durum değişmiyor henüz gerçek sebebi bulunamadı.




  • 6120c için son sürüm 7.10 çıktı firmware dosyasının boyutu ile telefon hafızasıyla bir ilgisi yok 6120c'ye daha önce firmware yükleyenler oldu hiçbir sorun çıkmadı hatta en son sanırım reko yüklemiş bir sorun yok sanırım olsa yazardı buraya ama yeni sürümdeki yenilikler nedir bilmiyorum. Blogdaki talimatları eksiksiz uygularsanız sorun çıkmaz. Ben 6220c, 6300 firmware yükledim phoenix ile firmware yükledikten sonra hafıza kartındaki veriler silinmiyor sadece telefon format atılmış olarak fabrika ayarlarında açılıyor o kadar. Phoenix çok daha güvenli NSU yüzünden az daha benim telefon gidiyordu aynı hatayı bende birçok kez aldım klasik NSU hatasıdır bu en sonunda Phoenix ile 3 dak. yükledim tadını alan bir daha NSU ile uğraşmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 17 Kasım 2009; 23:24:04 >
  • Arkadaşlar birleri yardımcım olsun lütfen. :( n70 music edition yapcam ama bir türlü yapamadım.Yapanlar varsa yardım etsin.Pm atabilirler lütfen :(
  • Blogda herşey açıkca anlatılmış olmuyorsa phoenix'in diğer sürümlerini yüklemeyi deneyin.
  • Arkadaşım t amam hoşta ben N70 için gereken yazılımı blogta bulamıyorum yardımcı olurmsun.Teşekkürler
  • http://linkcrypt.ws/dir/ev48k49w914jo85

    2 parttır altta üzerine tıklayıp rapid.share olanı indireceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Kasım 2009; 20:01:03 >
  • cok saol.İki part ne böle ya :D şaka gibi Altı üstü bir yazılım neyse indiriyorum saol.neden bu kadar büyük ?
  • 5.0737.3.0.1 birde bu son sürm ve benim telefonuma zaten yüklü.Ama ben yinede flash atmak istiyorum bu işlemlerle yapabilirim demi.
  • Dosya boyutları NSU'da da aynı sayılır pek değişmez zaten son sürüm yüklüyse yeniden yüklemeye gerek yok yüklenir yine de siz bilirsiniz. Yazılımlar genellikle Global olduğu için dünyadaki tüm dilleri kapsıyor onun için dosya boyutları da büyük oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Kasım 2009; 22:47:34 >
  • Arkadaşım çok saol herşe çözüldü ve oldu.Bir bir okuyup yaptım çok saol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu2o -- 20 Kasım 2009; 0:53:13 >
  • @xsw

    Çok teşekkürler. Bu karttaki bilgiler silinmez ama tel fab ayarlarına formatlı gibi döner kısmını biraz daha açar mısın? Keza ben NSU ile v3 ten vb bu yana (2006 dan beri) tum updateleri yükledim ve hiçbirinde telefon fab ayarlarına dönmemişti. Kurduğum yazılımlar dahil herşey çalıştı, rehber, ajanda vb hiçbiri eksilmedi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: xsw

    6120c için son sürüm 7.10 çıktı firmware dosyasının boyutu ile telefon hafızasıyla bir ilgisi yok 6120c'ye daha önce firmware yükleyenler oldu hiçbir sorun çıkmadı hatta en son sanırım reko yüklemiş bir sorun yok sanırım olsa yazardı buraya ama yeni sürümdeki yenilikler nedir bilmiyorum. Blogdaki talimatları eksiksiz uygularsanız sorun çıkmaz. Ben 6220c, 6300 firmware yükledim phoenix ile firmware yükledikten sonra hafıza kartındaki veriler silinmiyor sadece telefon format atılmış olarak fabrika ayarlarında açılıyor o kadar. Phoenix çok daha güvenli NSU yüzünden az daha benim telefon gidiyordu aynı hatayı bende birçok kez aldım klasik NSU hatasıdır bu en sonunda Phoenix ile 3 dak. yükledim tadını alan bir daha NSU ile uğraşmaz




  • Yani telefonu ilk aldığın gündeki gibi soft format atılmış olarak açılıyor fabrika ayarları geri yükleniyor en baştan senden dil için ülke ayarlarını ister Türkiye'yi seçeceksin öyle devam ediyorsun bölgesel ayarlar ama hafıza karındaki bilgiler silinmiyor sanırım ama telefon hafızası silinebilir.
  • Tamamdir dostum, anlaşılmıştır. Tam bir yedek almadan bu işe girmemeli...


    quote:

    Orijinalden alıntı: xsw

    Yani telefonu ilk aldığın gündeki gibi soft format atılmış olarak açılıyor fabrika ayarları geri yükleniyor en baştan senden dil için ülke ayarlarını ister Türkiye'yi seçeceksin öyle devam ediyorsun bölgesel ayarlar ama hafıza karındaki bilgiler silinmiyor sanırım ama telefon hafızası silinebilir.
  • Evet telefondaki dataları yedeklemekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.