Şimdi Ara

Samsung 32A656 vs Philips PFL7803

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlığı değiştirdim malesef çünkü philips PFL7803 ile Samsung 32A656 yı yanyana gördüm satıcı arkadaşın yorum ile benim için önemli ama ne kadar önemli olduğunu size soracağım bir özellik sebebiyle (Natural Motion) philips PFL7803 un daha iyi oldugunu gordum, nedir derseniz sudur; iki model de 50mhz fakat philips de 100mhz lerdeki gibi hızlı görüntülerdeki titremeyi önleyen bir özellik var bu sayade görüntü 100mhz lerdeki gibi takılmadan titremeden akabiliyor yan yana diğer tv ler ile birlikte baktığımda bu titreme durumunun çok göz yorduğunu gördüm fiyat olarak ikiside ayni fakat bu işten çok anlamadığımdan sizlere tekrar danışıyorum sanırım bu sefer karşışaltracağımız cihazların segmentleri birbirine daha yakın;

İkisininde fiyati 1997ytl (kdv dahil) bayram kampanyasi ile 1790ytl /12 taksit oluyor.

-------------------------------------önceki mesaj;
    quote:

Arkadaşlar merhaba

Bu iki model arasından birini almayı düşünüyorum öncelikle film ve xbox360 için kullanılacak, salon çok büyük olmadığından ve mevcut tv ünitem de 1mt ye 1mt tv yeri olduğundan 32" almaya karar verdim, forumda yaptığım araştırmalarda Samsung 32A656 nın önde olduğunu görüyorum, 32A756 da çok tavsiye edilmiş fakat benim alacağım yerler bimeks ve hepsiburada olduğundan (world kampanya) Samsung 32A656 ya karar verdim fakat telefonla görüştüğüm satıcı LG6000 Scarlet i de incelememi söyledi bu iki model arasındaki tercihinizi veya bu fiyat aralığında (1500-2000) başka bir tv tavsiyenizi acilen alabilirmiyim lütfen. acil diyorum evdeki tv patladı :)

karşılaştırmalı özellikler;

Samsung LE32A656 82 LCD TV LG 32LG6000 Scarlet 82 Ekran LCD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 13 Aralık 2008; 19:09:13 >

• Dostum Tüm Teknik Detayları Ve Özellikleri Göz Önünde Bulundurarak Kısa Ve öZ Sölim sana

Samsung LE32A656 82 Lcd TV
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Dostum Tüm Teknik Detayları Ve Özellikleri Göz Önünde Bulundurarak Kısa Ve öZ Sölim sana

Samsung LE32A656 82 Lcd TV

bencede bende kullanıyorum hd performansı çok güzel 1080p
  • eyvallah arkadaşlar

@ali277 dostum xbox360 kullandin mi goruntuler falan nasil?

-scarlet in usb ve ekstra hdmi girişleri ve ortama göre ışığı ayarlaması falan hoş gibi ama sonuçta biri full hd diğeri hd ready bu arada bimeks bayram kampanyası ile world karta 1790ytl /12 ay taksit 149 gibi bir rakama geliyor.

bu fiyata alinacak baska birsey bulamazsam samsung alacagim yarin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kut

eyvallah arkadaşlar

@ali277 dostum xbox360 kullandin mi goruntuler falan nasil?

-scarlet in usb ve ekstra hdmi girişleri ve ortama göre ışığı ayarlaması falan hoş gibi ama sonuçta biri full hd diğeri hd ready bu arada bimeks bayram kampanyası ile world karta 1790ytl /12 ay taksit 149 gibi bir rakama geliyor.

bu fiyata alinacak baska birsey bulamazsam samsung alacagim yarin.

Dostum Teknik Analizler seni Yormasın LG'LCD De Çok İİ Markadır Ama karşısındakide SAMSUNG'Dur Ata gibi bişey Her Tv nin kendine Göre şema Ayarı vardır Sonuçta Görebileceğin 2008 Yeni Modeller Hem (KAN) Kokusu Alıcaksan Siyah Crystal Tasarımla Seni Buna Davet ediyorum

•  Samsung 32A656 vs Philips PFL7803

yaw ben bunu neden görüntü olarak aktaramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 13 Aralık 2008; 0:26:22 >

• soyle bir baslik buldum samsung LE32A656 icin ileride arastirma yapanlar icinde yol gosterebilir bir baslik olur umarim.

http://forum.donanimhaber.com/m_27794391/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse resimler yukarda bakarsın yapamadım ama :D

hocam ben laptop bağlayıp oyun ve film için kullanıyorum gayet güzel 1080p hd kalitesi var ve güzel

usb çıkışı var

gayet güzel yani hocam 4 tane hdmı çıkışı var bu hoşuma gidiyor tv nin kenarları hafif kırmızı o hoşuma gidiyor ama hd kalitesi gayet güzel

bide bunların yazılımları güncelleniyor söyleyeyim
  • @GOGOMEZ dostum sanirim oyle de olacak sagolasin :)

@ali277 eywallah baktim resimlere sanirim imageshack sisteminde bir sorun var foruma ordan resim eklemek icin firefox a bi eklenti yapman gerekiyor sen bulamazsan ben hallederim, resimler icin cok sagol.
  • 2 ürün arasında 32A656 daha iyi bir model araya birmodel daha sıkıştırmak istersen sharp 32X20 modelini incelemeni tavsiye ederim.
  • @nbzp yorum için teşekkürler ama şimdi birde sharp katıp kafamı iyice bulandırmıyım diyorum :) şu anda samsung 32A656 ile Philips PFL7803 arasındayım.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın kampanyanın son günü!
  • bu gün itibariyle forumda bulabildiğim PFL7803 başlıkları aşağıda, bu modeli araştırıp bu başlığa gelenler için kolaylık olsun diye ekliyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_27450550/mpage_1/key_PFL7803//tm.htm#27450550

http://forum.donanimhaber.com/m_26553395/mpage_1/key_PFL7803//tm.htm#26553395

http://forum.donanimhaber.com/m_27537932/mpage_1/key_PFL7803//tm.htm#27538987

• Arkadaşlar internette araştırıyorum yinede yoruma ihtiyacım var iki cihaz da 50hz ama philips de nature motion ozelligi 50hz lerde yasanan titreme takilma artik ne deniyorsa bunu ortadan kaldiriyor bunu bizzat deneyerek gordum yinede bu baslikta da oldugu gibi forumlarda da samsung a656 cok tavsiye edilmis hos kimse philips i kotulememis ama tavsiye edende az sayida insan ne diyorsunuz_?
  • Philips'in son ürünleri çok kaliteli ama piyasada bir Sony ve Samsung hayranlığı var nedense. Philips'in Natural Motion özelliği sadece 50 Hz'lerde mi var acaba? 7403 modellerde de sanırım bunu gördüm ve bu cihazlar için 100 Hz deniyor. Acaba bir yanlışlık mı var?
  • arkadaşlar teknosada samsung40a 616 var,656 dan biraz daha uygun,ondada 100hz var ama kontrast 40000:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmibor -- 13 Aralık 2008; 22:38:07 >
  • valla 7403 u bilmiyorum hocam sitesine bakmak lazim ama 100hz 32" yok sanirim philips in aslinda diger markalarda genelde 32" ler 50hz oluyor 100hz lerin fiyati biraz ucuyor.

nature motion ozelligi ile goruntu 100hz gibi takilmadan akiyor bunu bizzat deneyerek gordum 50hz baska bir tv ile yan yana denedik nature motion acilinca resmen aradaki fark anlasiliyor goruntu tekleme yapmadan yag gibi akiyor. ayrica orjinal 100hz de vardi yaninda goruntu yani akis olarak bir fark goremedim 50hz lerde gercekten takilma vardi takilma dememek lazim aslinda o kadar bariz degil ama adini koyamadim.

bu arada philips in guc tuketiminin de samsung a gore baya dusuk oldugunu goruyorum ozellikle stand by da.
  • Philips PFL7803 alınmıştır arkadaşlar, yardım ve yorumlar için teşekkürler. TV gelince isteyen olursa ayrıca resim ekleyebilirim.
  • 32a656 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum ayrıca fiyatı mediamarkt ta tek çekim 1699 ytl 1 ay sonra ödedim 12 ytlde bonus verdi
  • ben bimeks den 1800 ytl / 12 taksit ile aldim, world play den de 200 ytl world puan ile 1600 e geldi cihaz.
  • bende philips almak istiyorum ama 106 ekran pfl7603 100 hz 82 si hakkında bir bilgim yok yada 7803 ler 100 hz mi? değilmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.