Şimdi Ara

Yeni Update

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet Arkadaşlar bu update özel class updatei değil fakat onun kadar tutulacak köklü değişiklikler var, hepmize hayırlı olsun:

    1)Engineer'in dispanser ve teleportu level 3 olabilme özelliği geldi. Bu özellik ile level 3 dispanserimizden ve level 3 teleportumuzdan daha hızlı malzeme alabileceğiz ve işlem yapabileceğiz. Grafik olarak sadece dispanser değişiyor level atladıkça. Teleport da değişiklik yok sadece süre kısalıyor
    2)Goldrush haritasında bir bölüm değiştirilmiş aşağıdaki resimde var.

     Yeni Update

    3)Spy'lar artık basedeki health dolabından cloak doldurabilecekler. Ayrıca dispanserden de cloak doldurulabilecekAyrıca görünmez iken yerdeki metalleri aldığımızda oto cloak doluyor.

    4)Shotgun, glock, smg gibi silahlar ile demomanin sticklerine vurduğumuzda artık o stickleri itmiyor kırıyor direk

    5)Medicler için bir güzellik:Artık biri bağırdığı zaman onun yanıp yanmadığını ve healthinin kaç olduğunu görebiliyoruzKısa olarak eğer arkadaşımızın healthi azalırsa ve bağırırsa + görünen beyaz baloncuktaki beyaz yerler açık kırmızı bi renk alıyor.

    6)Critical mermi ile öldüğümüz zaman yeni sözler eklenmiş, Heavy'e yeni şarkı eklenmiş

    7)Rocket jump yaptığımızda veya roket attığımızda duman çıkıyordu onu arttırmışlar.Ayrıca bazen soldier rocket jump yaptığında ayağında küçük alev çıkıyor.

    8)Suya girdiğimiz zaman yeni efektler gelmiş. Galiba bu suyun içinde heallerse görülüyor.

    9)Overheal verilen birinin üstünden küçük küçük + işaretleri yükseliyor

    10)Hydro'da pointin üstündeki antenin de üstüne üçgen bir platform kurulmuş ilk bakışta point alınınca düşecek gibi duruyor ama denedim hiçbişey olmuyor

     Yeni Update

    11)Arkadaşlar son ekleme:Artık crit ile öldüğümüzde üstte atıyorum roket crit ile öldüysek roket işaretinin tam ortasında birde kırmızılık mevcut. Kimin crit ile öldüğünü görebileceğiz.

    Benden bu kadar, eksiklerim varsa buradan düzeltiniz. İyi oyunlar

    edit:ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 14 Aralık 2008; 1:17:57 >







  • Bu update çıktı mı çıkacak mı?Valla çok güzel değişiklikler olmuş ya.Zaten steam kaç gündür diğer oyunlarda sürekli update yapıyordu.TF2 orda merul merul bakıyordu diğer oyunlarım update yaparken
  • hocam çıktı bu sabah itibari ileSteam forumlarında verilen son haberlere göre bir daha ki update scouta geliyor 2009 ilk çeyreğinde
  • non steam için olanı çıkmadı anlaşılan?
  • waaay iimiş.. baktım henüz non steam için yok=/
  • Evet şimdi steam'dan girmeye çalışırken otomatik başladı update.Haydi bakalım TF2 ye hücuum
  • Arkadaşlar sizde alın bir orange box 30 ytl ye kurtulun yahu gerçekten pişman filan olmazsınız
  • Eline saglık try.Spy lara bu cloak çok yarayacak
  • Sağol money, evet çok işe yarıyor. Geçen deneme yaptım spy ile. Engineer beni gördü cloakı basıp dispanserinin üstüne oturdum arkadaş beni bihayli aradı çevrede en sonda backstab+sapper atarak olayı çözdüm
  • Bu Enginarlara gelen yenilikleri hiç sevmedim.Ayrıca işin kötü tarafı benim dispanseri kullanan Spy'ın Clock hiç bitmiyecek.En müsait zamanda da geçirecek BS'yi.Birde Disp Level 3 ise adama zarar verdiğim an Disp hemen yarayı kapıyacak bende bu adam bizimkilerdendir diyeceğim.En azından benim Dispanserden dolduramasaydı Clock'u.

    3 Level TP en azından artık TP'lerde yaşanan kavgaların önüne geçmesine yardımcı olacak.Gördüğüm tek olumlu yan.

    Dispanser olayına gelince.Benim 400 Metal harcayıp yaptığım dispanserin halen aynı 3 Roket veya 2 sticky ile ölmesi mantıksızlık insan şunun dayanıklılığınıda arttırır biraz.

    Goldrush 1.Stage'deki yenilikte biraz olumsuz olmuş.Artık oraya atak yapan takımın Engisi daha rahat SG kuracak ve buda Defans takımını daha zor durumlara sokacak.

    Medicler için gelen yenilikse gayet hoş.Artık her Medic diye bağırana boşuna heal vermemek daha yararlı olucak.Ayrıca rakipte overheal olduğunu bilmekte iyi olmuş.Over Heavy görünce dalmayız artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 14 Aralık 2008; 14:06:20 >




  • Avrim hocam goldrushun o kapatılması harika oldu tam sniperlık bölüm oldu yoksa spam yağıyordu oraya.

    Dispanserler güçlendirildi ama şöyle eskiden 3 kürekde patlıyordu, şimdi 4-5 kürekde anca patlıyor fakat sitck olarak gene aynı galiba 3 stick ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.