Arkadaşlar dün adresime google'dan çekim geldi. Tutarı 153 $ amerikadaki citibank'tan gelmiş ancak bi kaç bankaya gittim ve paranın yarıdan fazlasını keseceklerini söylediler (vergiler falan filan) daha önceden çek tahsil eden ve bana yol gösterecek biri var mı?
walla dostum bana da gelmişti amerika citibanktan 191$lık çekti benimki ama ben mersinde citibank olmadığı için taaa adanaya kadar gittim we havamı alıp geldim resmen hayallerim suya düştü ve dolar düşükken elime 130 ytl geçti sanırım yapılacak bişey yok... Böyle bişeyen haberi olmayanlar da lütfen ona göre davransın...
herhangi bi bankada dolar hesabın varsa, hele ki sürekli çalıştığın bi bankaysa, düşük bir komisyon ve belli bi rehin süresinden sonra bozdurabilirsin.
Arkadaşlar dün adresime google'dan çekim geldi. Tutarı 153 $ amerikadaki citibank'tan gelmiş ancak bi kaç bankaya gittim ve paranın yarıdan fazlasını keseceklerini söylediler (vergiler falan filan) daha önceden çek tahsil eden ve bana yol gösterecek biri var mı?
Arkadaşım ,
Başlığı açtıktan sonra konuyu takip ediyor musun ? Nasıl yaptın tahsilat işini ? Halen araştırıyor musun ?
Bu miktarda kazanım için kaç hit yapmış sitende reklamlar ? Veya site hit i de mi baz alınıyor ?
google dan para kazanmak icin sitenizin olmasina gerak yok yani tek yol ad-sence deil, imzamdaki yer google'la alakali bi okuyun bişi kaybetmezsiniz...
Özel bankalar çok komisyon alır. Citibank'dan almak istersen de bin tane şart öne sürer.
Eğer acelem yok dersen, Ziraat Bankası ya da Halkbankası gibi devlet bankalarına git. (İkisine de sor istersen ve hangisi daha avantajlı diye bak.) Onlar daha makul bir komisyon alırlar. Ama çeki tahsil edip ödemeleri yaklaşık bir ayı bulur hatta belki geçer. (Yine de 30-40 gün beklemek, bence paranın yarısını komisyon olarak ödemekten iyidir.)
google dan para kazanmak icin sitenizin olmasina gerak yok yani tek yol ad-sence deil, imzamdaki yer google'la alakali bi okuyun bişi kaybetmezsiniz...
ArKaDaSlAr Bı KoNuDa YaRdImInIzI iStIyOrUm benım google ad sense hesabımda ocak ayı kazancı 5,92$ olarak yaıyor ama bu sadece 5 $ mı yoksa 500 $ mı ordakı (,) aklımı karıstırıyo bılgınız warsa yardımcı olursanız sewınırım
ya kardeşlerim gözünüzü seven siteye günde 2 3 kişi giriyo adsenseden para kazanamıyoz... Sitemin içeriği ingilizce ceptel, araba sitelerde tanıtım yapıyoz ama ne hikmetse siteye günde 2 yada 3 kişi giriyor...Nasıl arttırabiliriz bu sayıyı....
eger daha fazla kazanmaksa amacın gunluk dusenli bi sekılde net cafeye gıt bence ben ole yapıom bı reklama tıklayıp adam gıbı kurcalayınca tamamdır gunde 90$ felan getırıyo :)
bu arada reklamdan günde 90$ kazanabilmen için siteyi en az 1 milyon kişi falan ziyaret etmesi lazım.. öyle net cafeye gidip tıklamak olmaz o iş... kaldıki belli bi süre sonra google ip leri incelemeye alıyor çok kazanılan sitelerde. benzerlik durumunda iptal ediyor parayı da geri alıyor