Şimdi Ara

macera tuneli kitaplarini nerden temin edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslikta da belirttigim gibi macera tuneli kitaplarini ariyorum bulabilecegim bir yer biliyormusunuz bilen varsa yazsin

• HAYIRLI GÜNLER
    BU ÜRÜN GİTTİGİDİYOR DA SATIŞ YAPAN BİRYENİLİRA SATICISIN DA VAR....
    GOOGLE ARAMA MOTORUNA
    GİTTİGİDİYOR MACERA TÜNELİ 20 ADET YAZIN ÇIKIYOR
    TEŞEKKÜRLER....
    http://urun.gittigidiyor.com/MACERA-TUNELI-amp-20-ADET_W0QQidZZ30239726

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diclekitap -- 3 Eylül 2010; 7:49:32 >

MACERA TÜNELİ YENİ SETLER GELDİ. ALMAK İSTEYENLER ACELE EDERSE İYİ OLUR. TALEP FAZLA VE NE KADAR ERKEN DAVRANIRSANIZ O KADAR ÇABUK KİTAPLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

AYRICA BİR ŞEYİ DAHA AÇIKLIĞA KAVUŞTURMAK İSTİYORUM. EĞİTİM SETİ SİTESİNDE KİTAPLAR VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA ELLERİNDE STOK MEVCUT DEĞİL. BU KİTAPLARIN DAĞITIMINI YAPAN TEK KİŞİ BENİM TANIDIĞIM VE BEN BİLE STOK KONUSUNDA GARANTİ VEREMEZKEN BU SETİ STOK DURUMUNU AÇIK TUTMUŞ. YANİ 10 SET ALMAK İSTERSENİZ SİZE HİÇBİR SORUN ÇIKARMADAN PARAYI KREDİ KARTINIZDAN ALIYOR AMA SETLER GELMİYOR. BANA TOPLAM 12 KİŞİDEN BU ŞİKAYET GELDİ VE BU ŞEKİLDE DURUMU ÖĞRENDİM. İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE HERKESİN ÇOK DİKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUM. HERKESİN ŞUNU DÜŞÜNMESİ LAZIM ; BASIMI OLMAYAN BİR KİTABIN VEYA SETİN STOK DURUMU AÇIKSA BU DURUM NE KADAR GÜVENLİ OLABİLİR ?

SET FİYATI KATRGO DAHİL 140TL.

SETİ ALMAK İÇİN ULAŞACAĞINIZ NUMARA :

05416734591

• quote:

Orijinalden alıntı: semozm01
    AYRICA BİR ŞEYİ DAHA AÇIKLIĞA KAVUŞTURMAK İSTİYORUM. EĞİTİM SETİ SİTESİNDE KİTAPLAR VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA ELLERİNDE STOK MEVCUT DEĞİL. BU KİTAPLARIN DAĞITIMINI YAPAN TEK KİŞİ BENİM TANIDIĞIM VE BEN BİLE STOK KONUSUNDA GARANTİ VEREMEZKEN BU SETİ STOK DURUMUNU AÇIK TUTMUŞ. YANİ 10 SET ALMAK İSTERSENİZ SİZE HİÇBİR SORUN ÇIKARMADAN PARAYI KREDİ KARTINIZDAN ALIYOR AMA SETLER GELMİYOR. BANA TOPLAM 12 KİŞİDEN BU ŞİKAYET GELDİ VE BU ŞEKİLDE DURUMU ÖĞRENDİM. İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE HERKESİN ÇOK DİKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUM. HERKESİN ŞUNU DÜŞÜNMESİ LAZIM ; BASIMI OLMAYAN BİR KİTABIN VEYA SETİN STOK DURUMU AÇIKSA BU DURUM NE KADAR GÜVENLİ OLABİLİR ?

BU SATIRLARI YAZMAMIN ARDINDAN YAPILAN ŞİKAYETLER SONUCU YUKARIDAKİ BELİRTİLEN SİTENİN SATIŞI DURDURULMUŞTUR. ARTIK GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE SATIN ALABİLİRSİNİZ.

AYRICA KİTAP FİYATINDA DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTIR. 140 TL KARGO DAHİL OLARAK KALMIŞTIR.

SON ZAMANLARDA "SİZE NASIL GÜVENEBİLİRİM? , YA PARAM YANARSA?" GİBİ SORULAR TARAFIMA GELMEKTE VE HUZURSUZ BİR ORTAM YARATMAKTADIR. NETİCEDE BU SORULARI SORAN KİŞİLER ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA BİR SORUN OLMADIĞINI GÖRÜP ÜCRETİ YATIRIYORLAR YADA BAŞKA YERDE BULAMAYACAKLARI İÇİN RİSKE GİRİP PARAYI GÖNDERİYORLAR. DAHA SONRA SETİ YOLLADIĞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORLAR. BU DURUMUN OLUŞMASINDA 2 ANA NEDEN VAR BİRİNCİSİ FATURA YOLUYLA TİCARİ BİR İŞ OLARAK BU İŞİ YAPMAMAM. EĞER BU İŞTEN PARA KAZANMA GİBİ BİR HEVESİM OLSAYDI FATURALI BİR ŞEKİLDE GÖNDERİYİ YAPARDIM VE SETİN FİYATI 200TL VE ÜZERİ OLURDU. SİZDE TAHMİN EDERSİNİZ Kİ BU SETİ ÇOK DÜŞÜK BİR FİYATA NEREDEYSE BEDAVAYA VERİYORUM. YANİ KİTAP BAŞI 4TL. İKİNCİ NEDEN İSE KARGOYLA BİR ANLAŞMAMIN OLMAMASI. BEN SİZİN BANA YOLLADIĞINIZ ÜCRETİ DAĞITIMCIYA PEŞİN OLARAK VERİYORUM VE SETİ ARDINDAN ALIYORUM YANİ KARGOYU GÖNDERİP SİZİN GÖNDERİYİ ALDIĞINIZ ZAMAN ÜCRETİ ÖDEMENİZ BENİM İÇİN SIKINTI YARATACAK. ESAS YAPTIĞIM İŞ BU OLMADIĞINDAN BÖYLE BİR DURUM BÜTÜN ZAMANIMI ALACAK. BU NEDENLE KAPIDA ÖDEME İMKANSIZLAŞIYOR.

BU SET ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMESİ BAKIMINDAN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN NEREDEYSE TÜM TÜRKİYE'DE ÖĞRETMENLER ARACILIĞIYLA OKULLARA DAĞITIMI YAPILIYOR. dersimizturkce.gen.tr SİTESİNDE KAYITLI BULUNAN ÖĞRETMENLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE GÖNDERİLER YAPILMIŞ VE NETİCESİNDE 67 FARKLI İLDE YAKLAŞIK 80000 ÖĞRENCİ BU SETTEN YARARLANMIŞTIR. HEM GÖNDERİLER NETİCESİNDE YAZILAN HAYRET VE TEŞEKKÜR MESAJLARINI GÖRMENİZ HEMDE SİZE BİR REFERANS OLMASI İÇİN SİTENİN LİNKLERİNİ SİZE VERMEYİ UYGUN GÖRÜYORUM :

http://www.dersimizturkce.gen.tr/forum/hangi-dokumana-ihtiyaciniz-var/macera-tuneli-serisini-edinmek-isteyen-arkadaslar-icin/
    http://www.dersimizturkce.gen.tr/forum/hangi-dokumana-ihtiyaciniz-var/macera-tuneli-serileri-geldi-bulamayanlar-icin-yeni-firsat!!/
    http://www.dersimizturkce.gen.tr/forum/tanisma-kaynasma-ve-sohbet/sayenizde-mutluyum-)))/

MACERA TÜNELİ SETİ SATIN ALMAK İÇİN İLETİŞİM

SEMİH OZMAN
    TEL : 0541 6734591

• Aklıma geldi aratayım biraz dedim de , 30 tanesi 140 TL epey pahalıymış. 8 sene kadar önce 750.000 liradan tüm seriyi toplamıştım. 2-3 sene önce sorduğumda 1.25 TL'ydi. Şu an gidip bir daha sorayım bakalım ne kadar olmuş. Çok pahalılaşmış Valla , o dönemlerde 750.000 lira koymazdı kimseye. Bir sandviç parasıydı.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Herkese merhaba

macera tüneli serisi hala mevcuttur...
    isteyen olursa irtibat numarası olarak :

Semih OZMAN
    tel : 05416734591

semih_ozman@hotmail.com 'dan bana ulaşabilirler.
    Ayrıca bir dipnot : bir süredir site içi mesajlara yoğunluğum nedeni ile cevap veremediğim için son durumu netleştirme gereği duydum. Set fiyatı hala 140 TL' dir (kargo ücreti dahil) ve stok durumu vardır.
    Daha Fazla Göster
  • MACERA TÜNELİ SERİSİ MERAKLILARINA MERHABA

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE MACERA TÜNELİ SERİSİNİN SATIŞINI HEM KREDİ KARTLI HEM PEŞİN ŞEKİLDE GÜVENLİ OLARAK TESLİM ALABİLECEĞİNİZ BİR ORTAMDA sanalpazar.com ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARMIŞ BULUNMAKTAYIZ. BU SİTEDEN RAHATÇA SATIN ALABİLECEKSİNİZ.

http://www.sanalpazar.com/30-Kitaplik-Macera-Tuneli-Serisi__isp12210734

Semih OZMAN

Tel 0541 673 4591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semozm01 -- 10 Kasım 2013; 13:26:23 >
    Bu yukarıdaki kendisini Semih Ozman diye tanıtan şahıstan, bir seneden daha önce kitap seti sözü aldık, parasını yolladık. Ama gelin görün ki sözünde durmayan, maillere cevap vermeyen, telefonlara bile bakmayan bu aşağılık kişi, en sonunda telefon numarasını da değiştirmiş. İnternette şöyle bir bakındım ki, yalnız değilmişim. Bir çok sitede hakkında uyarılar yapılmış, Ekşi Sözlük'te bile. Belli ki kendisi tam bir dolandırıcı ve hayal hırsızı imiş. Tam anlamıyla karaktersiz ve yalancı bir insan müsveddesi. Verdiğimiz para neyse, başımızın gözümüzün sadakası olsun (belli ki ihtiyacı varmış ki dolandırdı bu kadar insanı). Ama beni bu seti söz verdiğim kardeşlerime yalancı çıkardı ve rezil etti. Umarım o da böylesine durumlara düşer.
    Ben ettim, siz etmeyin. Böyle ne olduğu, kim olduğu belli olmayan dolandırıcılara güvenmeyin.
    İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.