Şimdi Ara

Ericsson G35e FCT (SANTRAL İÇİN GSM TERMİNALİ)İNDİ 100 TL OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SORUNSUZ YENİ MODEL ERICSSON G35e SABİT GSM TERMİNALİ (FCT) ,santrallere baglanarak içine 1 şirket hattı simkaret yerleştirilip,santralden kullandığınız gsm numaranız olur.Turkcell hatla çalıştıgını biliyorum digerleriyle kiliti kırdırmak lazım bende ona göre uygun fiyat verdim..adaptörü mevcuttur.

ŞAYET İSTERSE ALICI, CİHAZI PROGRAMLATARAK TÜM HATLARDADA KULLANABİLİR.ŞU AN TURKCELL KİLİDİ MEVCUTTUR .Santrale bir telefon kablosuyla baglantı yapılıyor(sıradan). extra güçlü anteni mevcuttur.fiyat 100 ytl,takas vardır,adaptörü vardır.polonya malıdır.

AŞAGIDA Bİ ARKADAŞ YAZMIŞ KİLİTLERİ AÇIYORLARMIŞ,BAŞKA FİRMALARIN İLANLARINIDA GÖRDÜM İNTERNETTE KİLİT AÇAN.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 15 Haziran 2009; 2:39:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 26 Mayıs 2009; 12:53:52 >
    ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM: erkandere, ugur67, cumhurfatih, muzeg, cyberdemon, varidat, kakman, shbndn, tlepsh, icebergmetii, elektrik_54, eyil77, memet, shanke, araknafobie, bakkada, erdll, selrk, TolgaPolat, incele, Arda, HaTToRi, blue, Neosis, atilimnet, bytepire, danny1977, dilaver_isik, akifable, sertdemiry,qontak0, Misti, CeSiN, Sephiroth
  • doğru olabilir bilemiyorum başka biri öyle yazmış ben alıntı yaptım ondan.Ben sadece bu cihazın turkcell ile kullanıldığını biliyorum,şirket iflas edince alacağıma karşılık el koydum.

• Merhaba

Bence ürün pahalı kardeş firmamızda biz bu tarz ürünü paketinde ve kullanılmamış multitek FCT cihazınıhttp://www.dijitaldepo.com/asp/show_stock.asp?product=0010031004 280 tl cıvarına satıyoruz

bilginize

dijitaldepo.com

• arkadaşım bu cihazın tam olarak ne işe yaradığını açıklarmısın?
    benim yunanistanda çalışan bir yakınım var ve telefon tarifesi mecburen uluslararası oluyor.
    fakat antenini güçlendirdiğimiz taktirde türkiyedeki şebekelere ulaşabileceğini düşünüyoruz.
    dolayısıyla eğer mümkünse Telefonuna harici bir anten takarak çekim alanını kuvvetlendirmek istiyoruz
    bu cihazla bunu yapmamız mümkünmü acaba?

Not:Telefon Sony Ericsson K550i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.