Şimdi Ara

iphone TV cable -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone u tv'ye bağlamak istiyorum. Birkaç videoda bunun mümkün olduğunu gördüm. Acaba bu kabloyu nerden edinebileceğim konusunda bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler :)

• Apple Shop lardan temin edebilirsin, ya da internetten almak istersen elmas*p*ti' nde var. (yıldızlar yerine "e" gelecek).
  • Teşekkürler dostum
  • dostlar mediamarkt tada satılıyor artık...
  • ereyon da var fiyatı da uygun bence hemen alın 15 lira ipod tv kablosu diye geçiyor..
  • ereyon göçmüş yada bakımda...
  • 15 lira mı? Süper ! Apple Store a gittim geçen gün Bakırköy Capacity'dekine. 150 YTL dediler !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android tv box için adaptör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi fiyat alan varmı iphone la uyumlumu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahtocan

ereyon da var fiyatı da uygun bence hemen alın 15 lira ipod tv kablosu diye geçiyor..

iPhone'a uyumlu mu peki?
  • kocaman iphone yazmışlar dostum, bi bak istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

kocaman iphone yazmışlar dostum, bi bak istersen...

Linki görmemişim, sadece mesaja bakarak söylemiştim onu
  • ereyondan kablo geldi ama bağlantıyı kuramadım nasıl alacak bilen varmı ? kabloyu taktıktan sonra sadece uçak moduna alalımmı diye bi yazı başka hiç bişey yok
  • ereyon'u arayın, böyle böyle deyin, ya geri alın yada nasıl çalıştıracağız anlatın diye konuşun
  • Uyumlu degil hatasini gecin ve itunes'den yuklediginiz klip yada videolari acin, baska turlu video cikisi alamazsiniz.
  • iphone yazıyor ama uyumluluk altındaki seçeneklerde iphone yok
  • yansanayi kablolar uyum sağlamıyor....!!! duyduğuma göre 1.1.4 versiyonunda oluyormuş 2.*.*versiyonlarda olmuyor boşa almış oldum ereyona şikayetimi bildirdim cevap bekliyorum bide 14.99 tl olan kabloyu 19.99 yapmışlar uyanıklar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.