Bildirim
iphone TV cable -
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Apple Shop lardan temin edebilirsin, ya da internetten almak istersen elmas*p*ti' nde var. (yıldızlar yerine "e" gelecek). -
Teşekkürler dostum -
dostlar mediamarkt tada satılıyor artık... -
ereyon da var fiyatı da uygun bence hemen alın 15 lira ipod tv kablosu diye geçiyor.. -
ereyon göçmüş yada bakımda... -
15 lira mı? Süper ! Apple Store a gittim geçen gün Bakırköy Capacity'dekine. 150 YTL dediler ! -
-
Çok iyi fiyat alan varmı iphone la uyumlumu acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: sahtocan
ereyon da var fiyatı da uygun bence hemen alın 15 lira ipod tv kablosu diye geçiyor..
iPhone'a uyumlu mu peki? -
kocaman iphone yazmışlar dostum, bi bak istersen... -
quote:
Orjinalden alıntı: pieceofmoon
kocaman iphone yazmışlar dostum, bi bak istersen...
Linki görmemişim, sadece mesaja bakarak söylemiştim onu -
ereyondan kablo geldi ama bağlantıyı kuramadım nasıl alacak bilen varmı ? kabloyu taktıktan sonra sadece uçak moduna alalımmı diye bi yazı başka hiç bişey yok -
ereyon'u arayın, böyle böyle deyin, ya geri alın yada nasıl çalıştıracağız anlatın diye konuşun -
Uyumlu degil hatasini gecin ve itunes'den yuklediginiz klip yada videolari acin, baska turlu video cikisi alamazsiniz. -
iphone yazıyor ama uyumluluk altındaki seçeneklerde iphone yok -
yansanayi kablolar uyum sağlamıyor....!!! duyduğuma göre 1.1.4 versiyonunda oluyormuş 2.*.*versiyonlarda olmuyor boşa almış oldum ereyona şikayetimi bildirdim cevap bekliyorum bide 14.99 tl olan kabloyu 19.99 yapmışlar uyanıklar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X