Şimdi Ara

Hauppauge WinTV HVR-900; Melez yapılı portatif tv kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alanında uzmanlaşma yoluna giden ve kendi segmentinde hazırladığı kalite çıtası yüksek ürünleriyle dikkat çekmeyi başaran Hauppauge, 1992 yılında kurulan ve daha çok tv kartı ile alıcılar üzerine yoğunlaşan bir firma. Ülkemizde de faal olan Hauppage'nin ürün gamındaki en yeni çözümlerden biri olan WinTV-HVR-900 kod adlı portatif tv kartı, boyutu, özellikleri ve MAC desteği ile dikat çekmeyi başarıyor.



    Hauppauge'nin sadece bir USB bellek boyutunda olan kompakt tv kartını dileyen kullanıcılar masaüstünde dileyenler ise dizüstü bilgisayarlarında kullanabilir. Tabii taşınabilir ön planda olduğu için özellikle dizüstü bilgisayar kullanıcılarının ön planda tutulduğunu söyleyebilmek mümkün. Analog veya havadan gelen DVB-T TV yayınlarını PC veya diz üstü bilgisayarınızın ekranında bir pencerede veya tüm ekranda izlemeye ve kayıt etmeye olanak tanıyan kart, MPEG-2 formatında yüksek kalitede kayıt imkanı da sunuyor.


    Hauppauge'nin USB 2.O arabirimi destekleyen WinTV-HVR-900 isimli melez (Hybrid) tv kartı, Microsoft Windows Media Center desteğine de sahip. Yani portatif tv kartı oturma odasına HTPC olarak bilinen çoklu ortam odaklı bilgisayar kurmak isteyen kullanıcılara da göz kırpıyor. WinTV uygulaması ile kolay kullanımı hedefleyen ürün, WinTV-Scheduler ile TV programlarının günlük veya haftalık olarak kayıt edilebilmesini sağlıyor. Hem sayısal hem de analog yayınların kayıt edilebilmesine olanak tanıyan ürün, video kayıt cihazları, kameralar ve uydu TV kutularımda kayıt için ses/video kablosu ile birlikte geliyor.



    DVB-T için 7 günlük Elektronik Program Kılavuzumuzu (EPG) kullanarak gelecek TV programlarını gösterebilen WinTV-HVR-900, Dijital TV programlarını yerel MPEG-2 kalitesi ile veya analog TV programlarını SoftPVR MPEG-2 kodlayıcımızı kullanarak diske kaydedebiliyor. Portatif dijital bir antenle birlikte gelen kartın model 265 isimli versiyonunun MAC tabanlı sistemler için geliştirildiği ve analog ile DVB-T TV izleyebilmeniz için Elgato'nun EyeTV Lite uygulaması ile birlikte geldiği belirtiliyor.


    Hem analog hem de sayısal (dijital) yayınlarla uyumlu olan Hauppauge'nın WinTV-HVR-900'ün ülkemiz satış fiyatı 89$+KDV olarak belirlenmiş. Merak edenler için ülkemizde dijital karasal yayın uygulamasının henüz emekleme aşamasında olduğunu fakat çalışmaların devam ettiğini ve özellikle TRT kanallarının takip edileceğini de belirtelim.









  • çok kullanışlı olmuş
  • gerçektende harika bir ürün olmuş.
  • ew kullanışli bişi hem fiyatıda makul ama ülkemizde analog karasal yayınlar o kadAR kötükü milletin yanında çatı anteni ve yükseltici taşıması lazım....
    insallah dijital yayınlarda sinyal yeterli olursa işe yarar türkiye sartlartında....en azından öyle bir umudumuz var
  • dvb-t türkiyede iş yapmaz.. illla dvb-s olacak. ne bu yaw...
  • Istanbuldayım ve TRT 1-2-3 Karasal dijital yayınları alabiliyorum, ayrıca Radyo3 ve TRTFM de karasal dijital üzerinden dinleyebiliyorum. Şu kadarını söyleyeyim arabada falan giderken trafik şıkışınca açıyoruz laptop'u en azından TRT den haber dinliyoruz süper oluyor :)
  • dsmart kullanabiliyormuyuz pek anlamıyorum yanı uydu alıcısını bağlayabiliyormuyuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 22 Aralık 2008; 16:37:05 >
  • dvb-s tarzında yapsınlar artık dvb-t ne işe yarıyor ki ülkemizde...
  • kablolu yayın için almayı düşünüyorum bu konuda yorumlara ihtiyacım var kayıt için tavsiye edermisinz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.