Şimdi Ara

Hdmi+Dsub girişli 22' lcd monitör 319 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Hdmi+Dsub girişli 22' lcd monitör 319 YTL

eğer fiyatda yanlışlık yoksa bence süper bir fırsat. 3 hafta önce 22" asus almasaydım kesin balıklama atlardım. kontrastı biraz düşük ama +ları daha fazla gibi. görünüşüde fena değil, takoz görünümlü nec lere benzemiyor...

Tür LCD
    Ekran Boyutu 22.0 inç
    İzlenebilir Boyut 22.0 inç
    Nokta Aralığı 0.277 mm
    Kontrol Türü OSD
    Tüp Teknolojisi TFT LCD
    Max. Yatay Çözünürlük 1680
    Max. Dikey Çözünürlük 1050
    Garanti Süresi 24 Ay

Ekran Büyüklüğü: 22"
    Çözünürlük: 1680x1050
    Nokta Aralığı: 0.277mm
    Kontrast Oranı: 1000:1
    Tepki Süresi: 5ms
    Parlaklık: 300 cd/m2
    Display Rengi: 16.7 Milyon
    Geniş Ekran
    Input Video Uyumluluğu: Analog RGB / Dijital
    1x D-Sub Port
    1x HDMI
    Entegre Hoparlör: 1W x 2
    Güç Tüketimi: 55W
    Ağırlık: 5.8 kg

edit: dvi yokmuş ama bence yinede fırsat ürünü olmakdan çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 7 Aralık 2008; 23:03:05 >

• süper fiyat bence
  • http://www.trustedreviews.com/displays/review/2008/01/25/Hanns-G-HG216D-22in-LCD/p1

güvenilir lcd monitör ve tv inceleme sitesi olan trustedreviews'da incelemesi var image quality'den 6 almış görmek isterdim dvi 'dan bağlı halini
  • iyi de bu monitörde dvi girişi yok ki,analog ve hdmi portları var
  • Alaman malımı bu acaba ismide pek yabancı gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

http://www.trustedreviews.com/displays/review/2008/01/25/Hanns-G-HG216D-22in-LCD/p1

güvenilir lcd monitör ve tv inceleme sitesi olan trustedreviews'da incelemesi var image quality'den 6 almış görmek isterdim dvi 'dan bağlı halini

piyasadaki birçok 22" dsub monitörün verdiği görüntüyü bildiğimiz için bende çok merak ediyorum. 17" dvi dan 22"analog monitöre geçtim hiç tatmin olmadım. iki monitörde asus marka, görüntü kalitesinde bariz fark var.
    görüntüsünün piyasadaki ucuz monitörlerden farklı olacağını sanmıyorum ama hdmi ve dvilı olması bence çok büyük bir avantaj. xbox veya ps3ü olanlar için büyük kolaylık olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: r.evil

iyi de bu monitörde dvi girişi yok ki,analog ve hdmi portları var

dijital bir arabirime sahip olması yeterli dvi yada hdmi , analog olmasında , zaten de değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım alırken hdmi kablo vermiyorlar, kutudan sadece dsub kablo çıkıyomuş internetde rasladığım bir makalede okudum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salagil

sanırım alırken hdmi kablo vermiyorlar, kutudan sadece dsub kablo çıkıyomuş internetde rasladığım bir makalede okudum...

hocam başlıktan dvi yazısını kaldırırsan iyi olur,dvi dan bağlamak için alacak olan arkadaşlar yanılıp alabilirler
  • ha dvi ha hdmi ne farkederki ikiside aynı yolun sonuna çıkmıyormu sonuçta
  • HDMI ile DVI nasıl aynı yolun sonuna çıkıyor çok merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

HDMI ile DVI nasıl aynı yolun sonuna çıkıyor çok merak ettim.

hiç bir görüntü farkı olmuyor sonuçta ikiside aynı yolu kullanıyor onu anlatmak istedim.
  • aynı site t200 ün görütü kalitesinede 7 vermiş eger t200le arasında 1 puan varsa bence alınabilitesi oldukça yüksek.
    http://www.trustedreviews.com/displays/review/2008/06/26/Samsung-SyncMaster-T200-20in-LCD-Monitor/p1

hatta kendime hesaplı bi lcd alacam bunuda seçenekler arasına ekledim ama en korktugum olay ölü piksel çıkarsa ne olacak?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=986&Productid=bd50081

http://www.mavibilgisayar.com/ud/11047

şimdilik başlıktaki ve bu linklerdeki 3 ürün arasında düşünüyorum

• arkadaşlar hdmi-dvi dönüştürücü vardır içinde ondan dolayı öyle yazmışlardır bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

385 ytl ye 22'' full hd monitör var burda fiyatımı yanlış yazdılar acaba

http://www.hepsiburada.com/benq-e2200hda-22-5ms-2x1w-hoparlor-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52568

Bende onu demiştim zaten ama hdmi veya dvi gözkmüyor hb de fakat nette var gözüküyor anlamadım

hdmi ve dvi girişi yokmuş analog giriş var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 9 Aralık 2008; 2:37:25 >

• Ben bu monitorü alanlardan biriyim.(NOT:alıntı yapmayı bilmiyorum)Monitor güzel parlak ekran degil T220 ile bunun arasında gidip geldim kampanya oldugu için.Mesajlarda söylendigi gibi HDMI-DVI dönüştürücü içinden çıkmıyor(ekran kartınızın yanında veriliyor genelde),Alman malı,orda üretilmis made in China filan yazmıyor Hanss-G lcd ekran panel üreticisi ve bu sektörde 7.sırada bu monıtorun ilk cıkıs fıyatıda 300$.HDMI kablosu da cıkmıyor kutudan,sadece VGA güç,hoparlör kablosu vs...,şu anda monitor 319 ytl kablosu olmayanlar kablo almalı (kabloların kalıteleri kendi arasinda değişir fiyatları (30YTL -57YTL ....Philps-HAMA ben bunları öneririm.)kaliteli HDMI kablo+monitor alırsanız fiyat 370 YTL civarlarında size gelir T220 550 YTL .Garanti olayına gelince Samsung ilk bir ay 1e1 degisim yapar sonrasında en az 5 ölü piksel olması lazım,0 monitor vermeleri icin yani ne alırsanız alın şansız olunca sizi bulabilir ilk 1 aydan sonra (bu kurallarda firmalara göre degisir).Monitorü almak isteyenler mutlaka alacagi yerde HDMI ile test etsin VGA çıkışla değil çok yanılırlar test 1680x1050 HDMI çıkışla olmalı,önemli görüntü farkı var çünkü VGA ile,.Son dönemlerde de büyük monitor ve notebook uretıcıleri HDMI cikista koymaya basladılar(Samsung da 22 ''de hiçbirinde T220HD versiyonlar ve 24'' ler hariç) HDMI çıkış ne hikmetse yok yeni bir monitor daha çıkaracak 23,6'' onda var .HDMI önemi sudur daha yeni 1 teknoloji ses ve goruntuyu aynı anda taşır.Hanns-G monitore bir çok ürünü baglayabilirsiniz PS3-Notebook,DvD Player,Xbox vs...HDMI neyde varsa artık,kusura bakmayın Digital fotograf makinam yok test ve resimlerini koyamıyorum,forumdakı ilk mesajım eksik yada fazla yazmış olabilirim kanımca güzel DVI açıgı HDMI ile kapanmış (zaten olsa bu ürün bu fiyata olmaz vergisi artar pahalıya gelir),Resimler,DVD oynatımı,oyunda tatmin edici aşşagı kalır yanı yok T220 den (benim görüsum),tek fazlası hoparlörü 1w oda(yani DVD,Xbox,(PSP3 de HDMI cıkıs varmı bılmıyorum) vs..nizde HDMI çıkış varsa takıp heryerde izlersiniz,oynarsınız tek kablo ile ama DVI da yanınızda ses sistemi mutlaka olmalı,sadece izlersiniz yani, tasarım,2-5 mil.sn farkı,yaklaşık 150 ytl fiyat farkı önemli degil ise Samsung T220,önemli ise, Hanss-G yi kaçırmayın derim.(Bilgisayarcıda calışmıyorum.) Herkese iyi Bayramlar.

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Hanns-g tanınmış bir monitör markası.Avrupa'da 6. büyük monitör markasıymış diye duymuştum.Zannediyorum Hannspree marka lcdleri pazara süren firmanın monitör için kullandığı bir marka.Bende Ufotek'in Datron markasıyla Çin'e ürettirip Türkiye'de satması gibi bir faaliyet gerçekleştirdikleri izlenimi oluştu.Marka Alman markası ancak ürünler Çin malı.Ben aynı monitörün 19" olanını aldım sattım.Şikayetim yoktu, dvi girişi vardı.

Bu ürünü kullanırken edindiğim bilgilerden bahsedeyim.O zaman Ebay'dan dvi2hdmi kablo almıştım, onunla kullandım.Yorumlardan edindiğim bilgilere göre dvi2hdmi(bir ucu dvi, diğer ucu hdmi) veya hdmi2dvi gibi dönüştürme işlevine sahip kabloların verimli olamadığı yönünde bilgiler edindim.Ayrıca küçük dönüştürücü aparatların da başarılı olamadığını öğrendim.Yani dönüştürücü işlevine sahip kabloların kabloların veya küçük dönüştürücü aparatların bir dvi2dvi kablonun veya hdmi2hdmi kablounun görüntü aktarmadaki başarısına sahip olmadığı, görüntünün normal dsub bağlantı yapılmış görüntü kalitesinde olduğu yönünde bilgiler edindim.Kendim doğrudan dvi veya hdmi kablolu monitör kullanmadığım için mukayese edemedim ve aynı zamanda yeterli teknik donanıma da sahip değilim.Ancak bu ürünü alacaksanız, ekran kartınızda hdmi giriş olmasında, dolayısıyla bağlantıyı kaliteli bir hdmi2hdmi kablo ile yapmanızda yarar var diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

quote:

385 ytl ye 22'' full hd monitör var burda fiyatımı yanlış yazdılar acaba

http://www.hepsiburada.com/benq-e2200hda-22-5ms-2x1w-hoparlor-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52568

Bende onu demiştim zaten ama hdmi veya dvi gözkmüyor hb de fakat nette var gözüküyor anlamadım

vay uyanık bizim mesajın üstünede yattı mesajıda hemen değiştirmiş bu linki bulan benim kimseye yar etmem hepsini ben alıcam

İstediği kadar FullHD olsun; DVI ya da HDMI çıkışı yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

HDMI ile DVI nasıl aynı yolun sonuna çıkıyor çok merak ettim.

hiç bir görüntü farkı olmuyor sonuçta ikiside aynı yolu kullanıyor onu anlatmak istedim.

Madem fark yok DVI'dan sonra niye HDMI diye bir şey keşfettiler o zaman
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.