Şimdi Ara

BEYLER EKO66 KULLANANLAR VARMI YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
16.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu anda GM, Ford, Chrysler can çekişiyor hükümetlerinden para dileniyorlar. Bu duruma düşmelerinin en büyük sebeblerinden biri de ürettikleri araçların çok yakıt tüketmeleri ve bu yüzden insanların çok az yakıt tüketen japon olmak üzere diğer üreticilere yönelmeleri. Bunu bu firmaların üstdüzey yöneticileri de bizzat itiraf etmekte, az yakıt tüketen motor üretmekte geç kaldık diye.

    Bu EKO 66 denen cihaz değil %15-35 arası tasarruf, sadece %5-10 tasarruf sağlasa cihazı ülkemizde böyle tek tek takıp 3-5 kuruş kazanmak yerine GM a satsa 1 günde 100 milyon dolardan aşağı kazanmazdı. ekonomik motor üretmeye çalışan ABD li üreticiler ayağınıza kapanıp yalvarırlardı. Ama elin adamı senin elindeki bilmem TSe belgesi, üniversite onayı vs, na kanmaz bir tane mühendisine inceletip foyanı çıkarır meydana. Ki bizim forumda az biraz teknik bilgisi olan bile bunun saçmalığını ortaya dökmüş durumda.

    Bizim ülkemizde doğru dürüst fizik-kimya-matematik bilmeyen adamların mucit diye ortaya atılmaları çok kötü. Zaten gerçek manada mucit olabilecek adamlar böyle soytarı gibi açığa çıkmaz.

    Zamanında kanal 7 de elektrikten elektrik ürettiğini iddia eden bir uyanık çıkmıştı. Adam makinesinin!!! dört bir tarafını da teneke ile örtmüş ki projesini çalmasınlar!!!.

    Bence böyle sahtekarlıklara geçit vermemeli, tübitak gibi kurumlar incelemeli ve insanları yanıltıcı reklamlarla dolandıranlar hapis cezası verilmeli. Bu resmen hırsızlıktan başka birşey değil.




  • ben yakın zamanda aracıma taktırmayı düşünüyorum. Bu cihazın dizel araçlar için faydalı olacağını düşünüyorum.Dizel fiyatları bu zamana kadar bu kadar yükselmediği için yaygınlaşmamış olabilir diye düşünüyorum.Benzinde lpg olayı olduğu için pek çekici gelmeyebilir.Lpg taktırmış olanların da ek bir masraf daha yapacağını düşünmüyorum. İşin bilimsel boyutunu filan pek fazla anlamam.Çünkü uzmanlık alanım değil.eko66 sitesindeki yorumları, gazete ve tv lerdeki ilgili yayınları takip ettim.Müşteri yorumlarını okudum.Yetkili bir bayi ile telefonla görüştüm.Bütün bunları değerlendirip karar verdim.
  • Sayın "taleb"

    1. eko66 sitesindeki yorumları, (bilimsel en en en ufak, zerre kadar gerçek payı yok)
    2. gazete ve tv lerdeki ilgili yayınları takip ettim. (sadece destekleyici haberleri eklerler)
    3. Müşteri yorumlarını okudum. (kötü yorumları sitelerine koymazlar)
    4. Yetkili bir bayi ile telefonla görüştüm. (sakın taktırmayın diyecek hali yok ya)

    Bütün bunları değerlendirip karar verdim. (yanlış karar verdiniz)
  • Ford Connect 75 Bg aracıma ben takdırdım. Gayet te memmunum. Hem çekişi arttı hem dah ekonomik hale geldi. Aracım daha dün ölçtüm şehir içi 102 kmyi 6.1 yakarak tamamladı daha ne olsun. Hemde kış şartlarında bu soğuk havada ve bütün gün boyunca her gittiğim yerde de en az 1-1,5 saat oyaladım. Tekrar kullandım. Yani motor hep soğuk çalıştı. Bu bana yeter. Sizi bilmem. Alet güzel çalışıyor ve hakkatten işe yarıyor. Şu ana kadar bu aleti takdırıpta şikayetçi olan bir kişiye rastlamadım. Varsa bilgilenelim. Hep olmaz, tasarruf yapmaz diyen arkadaşlar var. Önyargılı olmayın bi deneyin ondan sonra karar verin. Merak etmeyin memnun kalmazsanız 10 yıl garantisi var ve adamlar mallarına sahip çıkıyorlar. Götürün paranızı iade etsin. Ama dedim ya ben memnum olmadım paramı iade ettile diyen sadece 1 kişiye ratladım o kadar. Bütün form sitelereni araştırdım tadırmadan önce. Sadece 1 kişi o da parasını almış. Başka bilgisi olan varsa söylesin.
    Teşekkürler, iyi yıllar.




  • Arkadaşlar,

    Şöyle yüzünüzü erimiş temiz kar suyuyla yıkayın, aklınızı bir arındırın ve öyle düşünmeye başlayın. EKO66 ve benzeri alet-edevat-icat-mucit HEPSİ YALAN, KANDIRMACA, DOLANDIRICILIK, SAHTEKARLIK...!!! Maliyeti 13,50 TL olan bir ürünü 500,00 TL'ye satıyorlar ve sizden "inanmanızı" bekliyorlar.

    Aslında size sattıkları sizin parasız zaten yapabileceğiniz bir şey, yani "inanmak".

    Şikayetçi olamazsınız çünkü aletin hareketli, işe yarar ve çalışır hiçbir şeyi yok. Basit bir bobinden ibaret, o kadar. Hepsi ÜFÜRME, Hepsi SALLAMA, Hepsi SOYGUN...

    Dünyadaki en zor işlerden birisi bir başkasını ikna etmek(miş)... Bu adamlar "ne para vurduk be, ne safmış bizim halk, ne yapsak satarız, bundan sonra şunu yapıp satalım: <<HD olmayan televizyonunuzu HD yapıyoruz, sadece 250 YTL'ye!!!>> herkese de satarız, whoa ha ha ha"

    Türkiye'de para kazanmak istiyorsan akıllı olacaksın ve akıllı insanlara mal/hizmet satacaksın.
    Türkiye'de ÇOK para kazanmak istiyorsan kurnaz olacaksın ve cahil insanlara mal/hizmet satacaksın...
    Üfürükçüler, hacı/hocalar, okuyup üfleyenler, muskacılar ve falcılar bu gruba giriyor ve müşterileri/müdavimleri de belli.




  • Tanergode sen bu cihazı kullandın mı hiç, başından geçen bir tecrübeni anlatır mısın? Ya da tanıdığın birinin başından geçenleri. O zaman daha ikna edici olur gibime geliyor. Ben tecrübeleri mi yazıyorum. Normal şartlarda benim aracım 8-9 yakardı. Ama şu anda yakmıyor. Ben aracımı aldığımın 3. ayında "Bu araç çok fazla yakıyor" diye FORD'a götürüp test ettirdim. Adamlar araca bilgisayar bağlayıp motoru iyice ısıttıktan sonra teste soktular. 25 Km. boyunca 90 sabit hız ve araçta hiçbir elektrikli alet çalışmadan, camlar kapalı yol gittik 4.8 yaktı. Sonra dönüşte bütün aletleri açtık (klima, far, teyp gibi) ve arabayı düzensiz kullandık 70-50-120-110 vb. araç 7 yaktı. Sonuçta temmuz ayında yapılan bir testti ve araba ortalama 6 yaktı. Ben aynı testi hem de şehir içi olarak bilgisayarlı değil de depoyu fulleyerek yaptım. Özellikle de test yapayım diye yola çıkmamıştım. Öyle denk geldi. 6.1 yaktı hemde kışın. Burada kafana yatmayan var mı? Varsa para nasıl kazanılır masalını bırak benim yaşadığım bu tecrübeye bilimsel bir yaklaşım getir?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sadicreis

    ........ Şu ana kadar bu aleti takdırıpta şikayetçi olan bir kişiye rastlamadım. Varsa bilgilenelim. Hep olmaz, tasarruf yapmaz diyen arkadaşlar var. ......


    ben şu ana kadar bu aleti taktıran kişiye rastlamadım....ama yakın takipteyim...bir tane taktıran bulursam veya ben taktırırsam tümsamimiyetimle buraya ayrıntıları yazacam...
  • "sadicreis"

    Aleti kullanmama gerek yok. Bunun dolandırıcılık olduğu tamamen ortada. Gerçek olsaydı sizde motor teknolojisine milyarlarca euro ve dolar para harcayan otomobil şirketlerinin aklına böyle bir şey yatmaz mıydı? Tabi ki yatardı ve böyle bir parçası tüm otomobil şirketleri fabrika çıkışı takardı.

    Kafama yatmayan yazdıklarınızın tümü. Ayrıca masal da anlatmıyorum. Sizin yazdıklarınız tamamen psikolojik ve duygusal etkileşimlerden kaynaklanan yorumlar. Sırf o parçayı takdığınız için daha az yaktığınızı düşünüyorsunuz, sırf o parçayı taktığınız için sizde placebo etkisi yapıyor, olayın bir kandırmaca olduğuna inanmak istemediğiniz için ve paranızı çöpe attığınız, kıraathane müdavimlerinin yarattığı ve tamamen hayal ürünü aptal ve hiç bir işe yaramayan bir mıkntasa 1 aylık asgari ücret kadar para ödediğiniz, 1 aylık dükkan kiralayıp vurgun vurduktan sonra ortadan kaybolan EKO'cuların sizi de kandırabilmiş olmasını kabul edemediğiniz ve neticede gerçeği idrak etmek istemediğiniz için karşı çıkıyorsunuz.

    Aracınızı 5. (veya 6. vitese takın), varsa hız sabitleyicinizi de açın, dümdüz bir yolda 100 km/h hızla seyahat edin, aracınız sizi şaşırtacak.

    Bu parçayı alarak ne yazık ki kandırıldınız, artık gerçekleri kabul edin. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 6 Şubat 2009; 14:49:24 >




  • sevgili arkadaşlar,


    otomobil firmaları AR-GE çalışmalarına dünyanın parasını harcamaktadır ve elde edilen tüketim iyileşmeleri ancak %2 ve %3 ü ancak bulmaktadır.hal böyleyken bir firmanın çıkıp yakıtta %30 tasarruf şeklinde reklam yapması ise komiktir. biraz düşünürseniz anlarsınız ki bu sadece bir iddiadır ve bu cihazı alanlar paralarını sokağa atmaktadırlar. cihazın iddiası yakıtı daha küçük moleküllere ayırarak tasarruf yaptırmaktır ama bunlar gerçeği yansıtmamaktadır.

    İTÜ raporuna gelince bu tür raporların verilmesi bazı yöntemlerle mümkündür ama bu yöntemleri burada açıklamak doğru değildir.


    sözün özü:

    paranızı bu kriz zamanında boşuna sokağa atmayın eko66 ya vereceğiniz para ile gidin güzel bir restaurantta yemek yiyin veya sinemaya vs gidin.
  • tamam bi cihaz çıkıp %30 tasarruf yapamaz, eyvallah
    zaten firmalar bunu da şimdiye kadar düşünürlerdi, eyvallah
    o kadar para harcıyorlar bunu mu bulamayacaklar.....
    hadi canım. ne saçma bi mantık. adamlar petrol satmak için ülkeleri yerle bir ediyorlar.
    binbir türlü yakıt alternatifi var hala hiçbiri olur alamıyor tabiri caizse.
    ne yatırı mı ne mantığı arkadaşım?
    adamlar petrolle çalışan araba sistemine yatırım yapmış, araştırma arge falan hikaye. adam yaptığı yatırımı geri döndürmeye bakar, senin yapacağın yakıt tasarrufu onun 99uncu derdidir. bunu da bir firma ya da bir ülke değiştiremez.
    eko 66 yı savunmuyorum ama bu arge konusu çok saçma bi mantık bence.
    şuan eko 66 dan çok daha iyilerini bulduklarına eminim. adam piyasayı uzatıyordur. niye şimdi versin ki piyasaya. petrole alternatif bi yakıt olur alırsa o zaman sürer piyasaya. bak, petrolde tasarruf cihazı var, geri gel diye.




  • Yaptıkları tanıtıma kendileri bile gülüyordur... TATLI PARA budur arkadaşlar, uyduruk bir parçaya,
    "UMUT"a 500-1.500 TL veren ve karşılığında HAVA alan insanarın parası.

     BEYLER EKO66 KULLANANLAR VARMI YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ

     BEYLER EKO66 KULLANANLAR VARMI YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ




  • ALINTI:

    Yazan: Teknik Hoca http://www.motosiklet.net/forum/members/teknikhoca-31772.html

    Arkadaşlar herkese merhabalar;

    Bu konuyla ilgili önce teorilerden sonra da gerçeklerden bahsedelim.

    Organik bazlı yakıtlar içerisindeki hidrokarbonlar, yanma esnasında oksijenle birleşerek karbondioksit (C02), ve azotoksit NOX çıkar. Eğer karbon yeterli miktarda oksijen bulamazsa CO yani karbonmonooksit açığa çıkartır. Buda yanmamış yani çiğ gaz anlamna gelir ve egsozdan atılır. Bu cihazların prensibi, karbon atomlarının daha düzgün dizilerek oksijenle temasını artırıyor ve CO çıkışını sıfıra düşürüyor.

    O zaman şun soru açığa çıkar. Karbon neden düzensizleşir? Karbon dizilimi kimyasal reaksiyonlarla veya depo içinde çalkalanmalarla, nakliye gibi bir çok unsurdan dolayı bozulur. bunların düzenli olması yanma verimini düzenler.

    Şimdi gerçeklere bakalım. Yakıt gerek karbüratörde gerekse enjeksiyonda sürekli basınç altındadır ve eğer söylenilen düzenleme var olsa dahi, zaten düzenlendikten sonra tekrar bozulacaktır. Ayrıca, püskürtme işlemi yakıtın tamamen pulvarize olması nedeniyle zaten darmadağın olur ve manyetik ortamda bahsedilen etki ortadan kalkar. Ayrıca, karışımın yanması için gereken oran 14.5/1 dir ve bu 14.5 birim hava ile 1 birim yakıtın fiziksel olarak karıştırılması anlamına gelir. Düz hesap 15 birim hava içerisinde yeterli oksijen bulunduramazsanız isterseniz elektron mıknatısından yakıtı geçirin fayda etmez. Zira motor gücü veya ekonomi hesaplanırken bu oranlar göz önüne alınarak değerler belirlenir. Mesela çok sıcak bir havada motor ısısının yüksek olduğu durumlarda, 14 birim içerisindeki oksijen oranı azalır. buda aracın hem güç kaybetmesine hemde çekişinin artmasına neden olur. Yakıt sıkıştırma esnasında baınca maruz kalır ve buharlaşır. buharlaşan moleküller ısı ve kıvılcıma bağlı olarak tek bir seferde değil, bir dalga biçiminde yanar ve asıl yaktın içerisindeki karbon değil, silindir içerisindeki oksijenin varlığı yanma sonundaki çiğ gazı belirler. O zaman verin yakıtı içeri, nasılsa karbonlarda düzenli. Hem güç alın hemde ekonomi.

    "Hayırdır hoca? bu ne celal" derseniz, okulda öğrencilerle bir proje uyguluyoruz. Bu tür cihazları inceledik ve test ettik. Hatta merak edenlere eko66'dan daha iyi bir sistemi 20 ytl'ye yaptırayım (motorunuz için 5 ytl). Şimdi LPG'li otomobillerde kullanılan selenoidler var (gaz ve benzin kesicilerde kullanılan) Bunlardan 4 tane alın. Ortadan ikiye kesin. Bunları yakıt hortumlarınızın çevresine sarın. Kelepçe ile sıkıca bağlayın. Böylece sizin her yakıt borusunda 1 tane, toplam 4 tane manyetiğiniz olur. Bunların çıkışlarını bir anahtar vasıtasıyla aküye bağlayın. oluşan manyetik alan toplam (14watt X4) 56 wattdır. Deneyin ve sistem %5 yakıt tasarrufu sağlarsa, gidip cihazı alın. Hem böylece bu sistemin iş yarayıp yaramadığını 20 ytl'ye görmüş olursunuz. Ayrıca biz bununla yetinmeyip 18 litre mazutu teneke içerisinde 2.5 ton çekme kapasiteli bir manyetik tabla ile (380 volt ile çalışıyor) 15 dakika manyetik alana masuz bıraktık. ÇAlkalamadan motora koyduk ve denedik. Sonuç sıfır...

    yukarıdaki yazı bilgilendirme amacıyla yazılmıştır. Herhangi bir marka veya mamulün kötülenmesi yerine sistemin eleştirilmesini içermektedir.




    ALINTI:

    Yazan: Savas Kayan http://www.motosiklet.net/forum/members/savaskayan-41174.html

    Arkadaşlar bu sistemlerin hepsi hikaye.Söz konusu aletin yeni çıktığı da hikaye araştırın internette benzer işe yaramaz bir sürü cihaz göreceksiniz.Hatta Amerikada bile buna benzer şeyler satılıyor. Büyücülük,falcılık ve ticari kiliselerin serbest olduğu Amerika'da bu tür bir girişime engel olmak kapitalizmin ruhuna aykırı olacaktır zaten. Hiç bir bilimsel temel olmadan,aylak aylak otururken sadece solaklar için kaşık,kadınlar için ayakta işeme cihazı icat edilebilir.İcatlar define değildir tesadüfen bulunması da mümkün değildir.

    Yıllar önce buna benzer bir sistemin mucidi olduğu iddiası ile yurtdışından bir üçkağıtçıyı getiren bir kaç işadamı sözde mucidin icadını Türkiyenin tanınmış otobüs firmalarının araçlarına dahi taktılar.Bir sürü bayi buldular. Teknik açıklamalar son derece inandırıcı idi.Bir su deposu,silindirlere gidin bir kaç boru,suyun elektrikle ayrıştırılması sonucunda yakıt elde edilmesi ve bu yolla bir nevi hibrit yakıt sistemi oluşturulması vs.vs.

    Asıl gerçek Şudur:

    Bütün dikkatli uzun yol şöförleri çok iyi bilirler.Lodos havalarda araç daha nemli hava alır ve hava-yakıt karışımının yapısı değişir,nedense yakıt düşer,
    Siz doğrudan silindirlere bir miktar buhar verirseniz yakıt bu nedenle düşecektir

    Ama ne kadar sağlıklı olduğunu ancak metalürji mühendisleri söyleyebilirler.

    Sonuç:

    1-İşin bir üçkağıt olduğu ortaya çıktı.Bakanlık kanmayın,inanmayın diye duyurular yaptı.
    2-Bayiler gümlediler.
    3-Savcılık cürüm işlemek için teşekkül oluşturmaktan dava açtı.
    4-İşe mafya karıştı,birileri öldürüldü.Sonradan söz konusu çetenin çok meşhur başka bir dolandırıcılık çetesinin de fikir babası olduğu ortaya çıktı.
    Tarih dersinde Cennetten arsa satan papazları okuyunca vay be diyen uyanıkların yakıt olmadan enerji üretilebileceği gibi bir salaklığa kapılabileceği de
    bu vesile ile bir kez daha anlaşıldı.




  • slm.. ben de eko 66 yı tesadüfen internetten buldum araştırdım hertürlü riske rağmen siparişi verdim parayı yatırdım.. 1 ay sonra bekle bekle kimse gelmedi takmaya farklı şehirde oldugumdan siparişleri toplayıp getiriyorlarmış..Siparişi ilk verirken firma sahibi yapmadık şirinlikler kalmamıştı artı allahın adını agzından hic bırakmıyordu..neyse 1 ayı gecince aradıgımda ya sen nerdesin aradık telini acmıyorsun geldik acmadın vs telimi ne diye kaydettiniz dedigimde ( özellikle başıma gelecegi tahmin ettigimden cift numara vermiştim) farklı tel söylediler neyse 3-5 güne kalmaz geliriz burdaki kadınları işten kovduk yanlış kayydetmişler vs tarzında laflar 2. ayın sonunda ise aradıgımda sizin paraları geri yolluyoruz iş cok ( fiyata zam gelmiş talep cok tabi) takmıyoruz dediler.3-4 gün sonra aradıgımda firma sahibi kardeşim yolladık ya paranı dediginde hesapta yok dedim bagırıp cagırıp ( o şirin adam gitmiş yerine dolunay misali) suratıma kapadı.Cihazı test etmedim cihaza birşey söyleyemem ama kurumsallık sıfır saygı sevgi sıfır sanırım cihazda sorun vs cıksa asla gelip degiştirmez..Eko-66 yı milli diye düşünmüştüm demek ki boşuna yabancılar bu işleri her acıdan iyi yapmıyorlarmış varmış bir sebebi...




  • slm arkadaşlar ben taktırdım mutsubişhi kamyonuma talat mollaoglu çok iyi yalan söylüyo bana kendi söylediklerini size aynen yazayım üçüncü fitesle çıkamadıgın yeri beşinci fitesle çıkıcan diyodu %25 mazot tasarrufu yapacan diyodu eko 66 bi boxa yaramadı hiç bir tasarruf yok ayrıca adam mafya ayaklarına yatıyo belinde tabancası var arada onu ceket altından gösteriyo yorumu size bırakıyorum ben yaşadıklarımı yazdım
  • konu netleşti gereksiz hortlama yapılmaması için kilitliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.