Şimdi Ara

GUİLD WARS VE OUTDOOR PVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar malumunuz gw pvp ağırlıklı bir oyun fakat oyunumuzda outdoor pvp olmadığını gördüm ve büyük eksiklik olduğunu düşünüyorum,veya varda benmi bilmiorumoyunun wowa göre en büyük eksikliği budur bence..



  • tam yeri degil ama merak ettim bu guild warsta aylık ödeme yok peki item mal gibi bisey varmı oyun icinde yani ayrı para verdigim premium vs?
  • Zaten GuildWarsı diğer PvP lerden ayıran bir özellikde budur..
    Tabi zevkler tartışılır fakat ben 8 kişilik GvG veya 4 kişilik Team Arenaları WoW da bir sürü zibidi tarafından Raid yemekten daha çok seviyorum.
    Daha konsantre daha cok ne yaptığını anlayabileceğin bir düzen oluyor.
    Ayrıca mevcut skill yapısı // damage sistemi outdor pvp ye uygun değil cünkü.

    Ama bununla beraber GW2 ile açıklanan çok az şeyin arasında oyuncuların ara verip tekrar katılabilecekleri devasa bir pvp zonedan bahsediliyordu. Bekleyip göreceğiz.

    @AlricDorei
    Oyunda herhangi bir ödeme veya item maldan alabileceğin herhangi bir itemle üstünlük sağlama yok. Oyundaki maksimum atack kapasiteli silahları 2-3 gün icersinde PvE modda elde edebilir veya sadece PvP zonelara girebilen bir PvP char açarak maksimum armor ve silaha sahip olabilirsin.

    Ama her karakterin iki sınıfı oldugunu varsayarsak ortalama iki sınıf için toplam 60 elite 200 normal skilden 8 tanesini seçip kendi buildini oluşturman lazım ki fark burada oluyor zaten. Birde takım oyununda..




  • el emin senin oyun ici nick ne merak ettim^^
  • 1 kişinin küçük bi hatası pvp yi bitiriyo ayrıca tam bir takım oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.