Şimdi Ara

Iomega eGo serisi yeni taşınabilir disklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Depolama çözümleri üreticisi Iomega, eGo serisi yeni taşınabilir disklerini duyurdu. eGo Encrypt ve eGo BlackBelt isimli yeni modeller USB 2.0/1.1 arabirimini kullanıyor ve 1 yıllık garanti ile kullanıma sunuluyorlar. EMC Retrospect Express HD isimli otomatik veya talebe göre yedekleme yapabilen özel bir yazılım ile gelen disklerden eGo Encrypt, gümüş bir kasaya sahip ve 320GB'lık depolama alanı sunmakta.


    Ayrıca Drop Guard Xtreme isimli veri güvenlik yazılımıyla desteklenen taşınabilir depolama çözümü donanımsal 128-bit Advanced Encryption Standard (AES) ve şifre güvenlik özelliklereine de sahip. eGo BlackBelt modeli ise 250GB'lık depolama alanı sunuyor ve donanımsa şifreleme özelliklerini desteklemiyor fakat Drop Guard isimli yazılımı bu model de kutu içeriğine barındırıyor.


    Siyah renkli kasasıyla dikkat çeken ve darbeye karşı korumalı depolama çözümü özellikle dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Iomega'nın açıkladığı rakamlara göre eGo Encrypt ve eGo BlackBelt modellerinin yurt dışı satış fiyatı sırasıyla 142.49$ ve 113.99$ olarak belirlenmiş.








  • görünüş olarak hoş ama istenilen ücret doğrultusu yüksek vede bu ücrete verdiklri depolama alanı az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.