Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
1
Favori
95.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • GOTY olamaz, kısa çünkü. kısalıktan puanlar kırılacaktır. UC2'nin GOTY liği kesinleşti gibi.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

GOTY olamaz, kısa çünkü. kısalıktan puanlar kırılacaktır. UC2'nin GOTY liği kesinleşti gibi.

Uncharted 2 çok uzun ya zaten

Full final retail, region-free, NTSC/U source — NOT A REPACK!!

Full final ne demek onu anlamadım.Şu anda bizim elimizde olanlar eksik mi yani ???

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

GOTY olamaz, kısa çünkü. kısalıktan puanlar kırılacaktır. UC2'nin GOTY liği kesinleşti gibi.

Aralarında 2 kat fark var nerdeyse..Nasıl yani kısa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 3 Kasım 2009; 9:48:03 >

Oyunun en çok beğendiğim bölümü;

SPOİLER

Washingtonda tüm elektriklerin gititği bölümdü,atmosfer müthişti,özellikle askerlerin düşmanmı dostmu olduğunu anlayamamak çok ilginçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 3 Kasım 2009; 12:48:51 >

ben zaten oyun genelinde, kim dost kim düşman bir türlü anlayamadım... bol bol mermi sıkınca, friendly fire die bağırdıklarında durdum çoğu zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 3 Kasım 2009; 12:49:39 >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

SPOİLER

ben zaten oyun genelinde, kim dost kim düşman bir türlü anlayamadım... bol bol mermi sıkınca, friendly fire die bağırdıklarında durdum çoğu zaman :)

Valla karanlık bölümlerde bende sıktım abi ya artık kime gelirse,Friendly Fire deyince pardon diyesim geliyordu

Hele uçak mezarlığı bölümü çok acayipti resmen soldan sıvışma bölümü olmuş

• aynen abi kesinlikle...

zaten adamların hepsini vurmaya kalksan ömür biter valla... o kadar fazla geliyorlar ki bir de durmuyorlar...

ben doğduğum yerde hiç ilerlemeden 45 tane adam öldürdüm, baktım halen geliolar, vınnnladım :)

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • multi de vuruldugumuzda nasil vuruldugumuzu gösteren bir video olurdu acaba bu olay codmw2 de devam ediyor mu? birde yere tam uzanma yatma ates ederken mümkünmü acaba cod4 de münkündü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 3 Kasım 2009; 14:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DefeatMe_

Yahu yazmayın arkadaslar oynayan var oynayamayan var

Dikkatli bakmayınca görünmüyoki bide en azından bazıları gibi oyunun sonunu yazmıyolar.

-Hangi zorluk seviyesini seçyorsunuz??

Veteran

-Eminmisiniz gerçekten çok zor hemen ölüyorsunuz

Allah Allah sanane kardeşim Veteran istiyorum

-Gerçekten son kararınızmı bu zorlukta hayatta kalmak çok zor

Yaw MANYAK mısın,sen oyunsun lan bi sus!!

Şeklinde geçti,izin vermiyor bi türlü oyuna bak

En son bu sorular karşıma sploison mande çıkmıştı o da mazoşistmisiniz niye seçiyorsunuz,nasıl olsa hemen öleceksin,bu kadar yüksek ache ihtiyacın yok falan diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 3 Kasım 2009; 15:30:43 >

• Oyun bir solukta bitti. Açıkcası oyunun her bölümü bir sanat eseri olmuş, inanılmaz bir kurgu var oyunda. Sanki bir filmin içindeymiş hissini alıyorsunuz. Oyun FPS/Savaş oyunu dışında, inanılmaz derecede Aksiyon'a bürünmüş. Son bölüm sanki, 007: Bond filmi izliyormuşsunuz gibi yapılmış. Bu olay kesinlikle kötü değil, tam tersi Call of Duty adına değişik ve muhteşem bir kalite getirmiş.

Ayrıca oyunu daha yeni oynayacaklar için birşeye dikkat etmelerini istiyorum. Dikkat çekmeniz gereken nokta; Oyunu muazzam bir kalitede yapılmış Müzikleri arkadaşlar. Prince of Persia serisinden sonra duyduğum en müthiş oyun müziği Modern Warfare II'de mevcut artık. Oynayanları bilmem ama müzikler The Dark Knight filmindeki ile benzeşiyor. Müthiş bir kalite, insan oynarken büyüleniyor bu müzikler sayesinde..

Oyuna yeni başlayanlar kesinlikle sesi açsınlar.

• benim en cok merak ettiğim şey cod4 de vardı bazı bölümlerde sayısı bitmek bilmeyen ve öldürdükçe sürekli coğalan düşman varmı ?

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Aralarında 2 kat fark var nerdeyse..Nasıl yani kısa...

Konuştuğun kişi 1 hafta boyunca imzasında "Uncharted 2 O KADAR" yazısıyla forumda takılmış biri.

Ama bu oyunun 1 günde bittiği gerçeğini değiştirmiyor. :)

• Bitti az önce...Ne diyeceğimi bilemeiyorum şu an şoktayımAma bu ...hımm bu ne desek ,''oyun'' diyemem tabi olamaz,film mi desek sanat eseri mi desek bilemiyorum,gerçekten muazzamdı ,hele o müzikler ,bitiriş ..daha iyi olamazdı herhalde,COD 5 (Treyarch)den sonra anlamıştım zaten şimdi daha da iyi anlıyorum,İnfinity Ward Forever...

psn: AlanZ_7z

• quote:

eğer oyunlara uzunluğuna göre puan verilseydi her yıl strateji ve rpg oyunları ödülleri toplar, fps ve action oyunlar havasını alırdı. mw-2 nin multi kalitesi ortada. uncharted 2 bu oyuna rakip olamaz. şubat ayında kz2 için GOTY diyordunuz şimdi uncharted 2 için GOTY diyorsunuz. 2010 yılında büyük bir süpriz olmazsa god of war 3 GOTY olabilir çünkü senaryo olarak gerçekten güzel bir oyun ancak uncharted 2 böyle bir başarıya ulaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 3 Kasım 2009; 17:04:07 >

Orijinalden alıntı: burak21242

benim en cok merak ettiğim şey cod4 de vardı bazı bölümlerde sayısı bitmek bilmeyen ve öldürdükçe sürekli coğalan düşman varmı ?

Var ama cod4teki bölümler kadar insanı sinir etmiyor,çünkü hem görevler çok kısa sürede tamamlanıyor,hemde checkpoint araları çok daha kısa tutulmuş.......

Kısacası bu oyun Veteranda cod4 kadar zorlamıyor...

Bu arada anlamadığım bir şey var,İnfiniTy Wardın kendi sitesinden bakınca oyunun adı kesinlikle Call of Duty :Modern Warfare 2 değil,sadece Modern Warfare 2,oyun da da böyle zaten,İnfinity Wardın son yaptığı COD ,COD4 du ve o seri İnfinity Ward için orda noktalandı,COD 5 Treyarch tarafından yapıldı,COD 6 gelirse de sanırım aynı firma yapacaktır.yanlışmıyım?

psn: AlanZ_7z

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.