volkanım nbr napıyon abi nasıl gıdıyo?volkan ne sorucam kardesım;sınava ılk 2 gun gırenler genelde uzun donem cıkıyomus bı dogruluk payı yok dımı bana tamamen hurafe gıbı geldi
iyiyim kardesim cok şükür... sen de iyisin insallah... yok be kardeşim, hurafe bunlar
cok sukur volkan valla aynı ıste bıldıgın gıbı.banada oyle geldı aga...
-adem/-1987 sivas doğumluyum.../-Kayseride yaşıyorum.../-Sınava Ankara Mamak'ta 1. gün gireceğim.../-Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerini bitirdim...
volkanım nbr napıyon abi nasıl gıdıyo?volkan ne sorucam kardesım;sınava ılk 2 gun gırenler genelde uzun donem cıkıyomus bı dogruluk payı yok dımı bana tamamen hurafe gıbı geldi
iyiyim kardesim cok şükür... sen de iyisin insallah... yok be kardeşim, hurafe bunlar
cok sukur volkan valla aynı ıste bıldıgın gıbı.banada oyle geldı aga...
ayrıca foruma üye olduktan sonra cep tel nonuzu profilinize yazmanız gerekiyor kardeslerim... aksi halde yazdıklarınız eş anlı olarak forumda yayınlanmıyor, onay bekliyor... oyle olunca da sayfalar ilerledigi için yazdıklarınız görünmüyor... sonra "kimse bana neden cevap vermiyor" demeyelim
bir diğer husus, imzalarımız 4 satırı gecmemeli kardeslerim, kurallara göre
alyıldızlı logomuzu özel günlerde, diğer günlerde ise yeşil logomuzu kullandığımızı da hatırlatmak isterim