Şimdi Ara

TÜPLÜ TV PS3 KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyorum burada hangi oyunlar çalışıyor hangi oyunları bitirdiniz vb. konular tartışalım ,, bende nba 08 var heavenly sword var,demo olarak fifa 09 nba 2k9 ve 2k8 var hiç sorun olmadı bu oyunlar

• resistance 1 i mecburen 37 ekran tüplüde bitirmiştim.Gayet memnundum desem yalanda olmaz doğruda.İnsan lcd ye geçince farkı anlıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Aralık 2008; 16:41:25 >
  • bende oynamak isterim lcd tv'de ama daha ben uzun süre tüplü tv'de oynicak gibiyim
  • tuplude calısmayan oyun yoktur blurayi tvye takmıyoruz sonucta ps3e takıyoruz yani her oyun calısır
  • Çok büyük fark var diyorlar.Doğrudurda.ama ben sadece tüplü tv de oynadığım için farkı bilmiyorum.ama buda yetiyor insana.
  • Bende ilk başta tüplüde oynadım ama gerçekten dağlar kadar fark var tüplüyle lcd arasında. Tüplüde pes felaket kötü oluyor geçenlerde denemiştim ama mesela resistance o kadar kötü değildi oyundan oyunada değişiyor bu durum mesela tüplüde heavenly swordta güzel gelmişti bana eskiden
  • gta 4 ve gt5 p oynadı tüplüde.çalıştı sorunsuz ama yazı okumak işkence gta düşünün l3 ü ben l1 fiye okuyordumöle gorunotyr artık hesab edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony CRT TV Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Philips ve Ps3 görüntü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecen hafta sonu bir arkadasıma gitmiştim, onun ps3'ü full hd'ye baglı, fifa 09, cod5, gta4 ve nba2k9 oynama fırsatımda oldu, hiç oraya gitmemiş, ps3'ünü hiç açmamıs olmayı dilerdim şimdi kendi tuplu tv baglı ps3umu hiç açasım gelmiyor.:(
    bende full hd istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

gecen hafta sonu bir arkadasıma gitmiştim, onun ps3'ü full hd'ye baglı, fifa 09, cod5, gta4 ve nba2k9 oynama fırsatımda oldu, hiç oraya gitmemiş, ps3'ünü hiç açmamıs olmayı dilerdim şimdi kendi tuplu tv baglı ps3umu hiç açasım gelmiyor.:(
    bende full hd istiyorum

inşallah sende en kısa zamanda en eyisini alırsın
  • Şu an tüplü ekranda oyunuyorum 576i formatında gayet memnunum,19 inc lcd ye bağladım hdmı dan dvı çeviriçi kablo aldım kabloyada 70 ytl verdim,markası phılıps neyse monütöre bağladım leş gibi bir görüntü çözünürlük 720p her taraf kırk,kaplamalar rezil,2ms ekran yenileme hızı var ama ghosting almış başını gitmiş aman yarabbi dedim ps2 oyunu buhemen tüplü tv ye bağladım mükemmel görüntü,ne kırk var ne kaplama sorunu,renker parklak,benim için fulhd kailitesinde sankialırsam zaten lcd almam tüplü hd alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 3 Aralık 2008; 20:17:05 >

• ya bende istiyorum inş. en kısa zaman lcd tv,, ama ben hiç lcd tv'de oynamadığım için ps3 bana tüplü tv'de yeter ama sakın ama sakın oynamicam lcd'de ancak aldıktan sonra
  • Neticede çözünürlük farkı olacaktır haliyle görüntü kaliteside değişir. Ama full hd bir lcd tv dede görmek kıyaslamak lazım gelir :)
  • bende salondakı lcd tv aksamları aıle buyuklerı tarafından zapt edıldıgı ıcın kendı odamdakı 120 ekran arkadan projeksıyonlu 100 hz lık sony de oynuyorum. oyunlarda kalıte farkı tavan ama oynanabılırlıgı artıyor ve oyun hızlanıyor. ornegın pes2009 da oyun cok rahat 2 katı hızla oynandıgını soyleyebılırım. hd oynadıgımda sankı top balon oluyor ve yavaslıyor : )
  • GTA IV,Uncharted,COD4,Star Wars FU,Heavenly Sword,Dark Sector...Hepiside NTSC-U...Tüplü 55 ekran TV en az 10 senelik vardır süperde görüntü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: o1cay

bende salondakı lcd tv aksamları aıle buyuklerı tarafından zapt edıldıgı ıcın kendı odamdakı 120 ekran arkadan projeksıyonlu 100 hz lık sony de oynuyorum. oyunlarda kalıte farkı tavan ama oynanabılırlıgı artıyor ve oyun hızlanıyor. ornegın pes2009 da oyun cok rahat 2 katı hızla oynandıgını soyleyebılırım. hd oynadıgımda sankı top balon oluyor ve yavaslıyor : )

Evet çok güzel tespit edmişsinTüplüde heavly sword oynuyorum çok akıcı bir biçimde lcd monütöre taktım sanki oyun kafadan 10 fps düştü sanki,bende tüplü tvde solugu aldım tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 5 Aralık 2008; 0:53:42 >

• bende ntsc-u makine var, arkadaşa götürdüm oynasın diye bıraktım 1 ay, bendeki ntsc-u assassins creed ile pal gta 4 çocuğun 55 ekran tüplü televizyonunda çalışmadı. yani özellikle makinen ntsc-u ise her oyun tüplüde sorunsuz oynanır diye birşey yok.
  • ps3 için aldığım sıfır monitör arızalı çıktığı için 2 hafta boyunca tüplü de oynadım metal gear solid 4'ü. Grafikler tüplü de bile çok iyiydi. Lcd monitöre geçince oha farka bak demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter81 -- 5 Aralık 2008; 1:44:21 >
  • Tüplü tv de iyi olacak, yani flat olmalı en azından bi 72 ekran felan olmalı oyundan tad alabilmek için..
  • bizde 10 senelik baba bi tüplü tv var ama kaç ekran bilmiyorum ama büyük bir şey yalnız ben yinede çok zevk alıyorum mesela bu ay başı nba 2k9 demo indirdim çok beğendim şubat tatilinde alıcam inşallah
  • walla bende crt tuplu tv var 87 ekran inanın ki bana lcd aratmıyo dogru biraz fark var ama tv sattıracak kadar yok bence oynadfıgım oyunlarsa gt4 mgs4 pes 2008 , gt5, unchardet, burnout paradise, def jam ıcon, bourne, socom, fifa 2009 demo, heavenly sword demo, miror edge demo, bad campany demo, demo lar haric digerleri ya pal dı yada ntsc di ama hiç birinden hiç bir sekilde siyah beyaz oynamadım hiç karsılasmadımda görüntüleri hep guzel di hiç de sikayet etmedim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.