[center][image]http://img3.imageshack.us/img3/6688/dh329.gif[/image]
[color=#CC0000][size=2][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_28191664/tm.htm] 329. Dönem DH Vatan Fedaileri [/link][/b][/size][/center][/color]
329. DÖNEM KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI, TÜM DETAYLAR BU BAŞLIK ALTINDA
1. Şahsi temizlik malzemeleriniz. (Sakal ve koltuk altı tıraş makineleri, yüz ve banyo havlusu, özel bir marka kullanıyorsanız yüz ve banyo sabunu ya da duş jeli, cilt kremi, şampuan, diş fırçası ve macunu)
2. Mevsime uygun birkaç çift siyah çorap, birkaç takım iç çamaşırı, pijama veya eşofman, bir çift dayanıklı terlik, bir de tırnak makası. İç çamaşırı haki renk tercih edilmelidir. Askerî malzeme satılan yerlerden tedarik edebilirsiniz.
3. Kullanıyorsanız; nemlendirici el-yüz kremi, bir kutudan fazla olmamak üzere vitamin hapı, uyuşturucu etkisi olmamak şartıyla kullandığınız ilaçlardan birer kutu.
4. Postal giyeceğinizden, ayak vurmalarına karşı pudra ve yara bandı (bol miktarda), ayak mantarına karşı da krem alabilirsiniz.
5. Toplu yerlerde uyuma probleminiz varsa göz bağı ve/veya kulak tıkacı.
6. Telefon kontör kartı.
7. Siyah pilot kalem, orta boy ebatlı not defteri.
8. Sılaya mektup yazmak için mektupluk, bloknot ve mektup yazmak sizin için önemliyse, dolmakalem ve mürekkep.
9. Varsa, sağlık raporları ile kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlara ait sağlık raporlarınızı yanınıza alınız.
10. Botun içine koymak üzere asgari iki adet vatka ya da tabanlık. (bot vurmasın diye)
• * Yer Değiştirmek: Askerde çalınma pek olmaz. Ama yer değiştirmeye sıkça rastlanır. Yer değiştirmek, bir eşyanın yerine kötüsünün koyulup, nispeten daha iyisinin alınmasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 7 Temmuz 2009; 11:54:33 >
Ya aslında ben açmayacaktım ama sormam gereken o kadar çok soru var ki, baktım kimse açmamış mecburen açtım aslında, yoksa çok meraklı değilim konu açmaya,
madem öyle yeri gelmişken sorayım.
Bizim sınav tarihleri 1-2-3 Ağustos, ama ayın 1'i Cumartesi, 2'si Pazar.
Bu sınavlar Cumartesi Pazar yapılıyor mu, yoksa sınav tarihleri otomatikmen 3-4-5 Ağustos'a mı atıyor?
Büyük ihtimal dediğin gibi olur hafta sonu yapmazlar diye biliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Aknyldz
Ya aslında ben açmayacaktım ama sormam gereken o kadar çok soru var ki, baktım kimse açmamış mecburen açtım aslında, yoksa çok meraklı değilim konu açmaya,
Bu sınavlar Cumartesi Pazar yapılıyor mu, yoksa sınav tarihleri otomatikmen 3-4-5 Ağustos'a mı atıyor?
sorun varsa hazır asker 325.dönemler olarak burdayken bizim konumuza yaz sorunlarını hemen çözeriz bu soruna gelince 1-2-3 AĞustosda girersin Cumartesi-Pazar farketmez.Bu senede 2-3 AĞustos cumartesi pazardı sınav yapıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Aknyldz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 3 Aralık 2008; 14:20:38 >
torunlarım siz askere gittiğinizde biz 325. dönemler mayıstagelmiş olacağız... vaybe yureğimize su serptiniz hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler..
Şafak geliyo gümbür gümbürrrrr..... Denetleme yüzünden canımıza okuyolar. Arkadaşlar spor için hazırlıklı gelin askerliğiniz rahat geçer. Ben ankara nın göbeğinde yapıyorum komando birliği gibi maşallah. ama başlayınca akıyo beaa... sabah 5-7 nöbetinde güneş doğarken bugün dedim kendi kendime, bana da doğacak bu güneş diye... Şafak 83 diyorum. Başka bişey demiyorum....
Efsane 325
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakacho -- 22 Şubat 2009; 11:37:03 >
YA 329 UN DA SAYFASINI GÖRDÜMYA TAMAM BİZİM ASKERLİK BİTER AGA.DAHA GİTMEDEN TORUNLARI GÖRECEZ YAKIN ZAMANDA BURDA NASİP OLURSA. BAYA MORAL OLUR BİZİM İÇİN SAYFAYI AÇANA BOL ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
ağusto 2009 da askere alacaklar mış ? Yapmam gereken şeyler nelerdir şubeye ne zaman gidip evrakları alacam, ne zaman işten ayrılacam, 4 yıllık fakülte mezunuyum tecil ettirmem için alacağım raporun başlangıç günü ne olmalıdır arkadaşlar yardım
1 nisan- 25 haziran tarihlerinde askerlik daire başkanlığına ulaştırmak üzere dilekçe ve askerlik durum belgesini göndereceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
ağustos için erken sevk dilekçesi son başvuru tarihi ne zaman?
postal58 eğer tecil ettireceksen 31 temmuz-25 ağustos tarihlerini eksiksiz dolduran bir rapor alacaksın. yok eğer askere gitmek istiyorsan temmuz ayı içinde sevk evraklarını alacaksın ve 1,2,3 ağustos tarihlerinden birinde sınava irecek. nereye düştüğün 10 ağustosta belli olacak 12 ağustosta birbiliğine katılacaksın.
bu arada sizin forumun canlanmasını isterim, bende sizin torununuzum:) 331. dönem (aralık) askere gitmek isteyen arkadaşlar yavaş yavaş toplanalım.
Merhaba, Kısa-Uzun tercihlerinin işaretlendiği formda sınıf tercihi bölümü de var mı? Eğer varsa meslek kurası uzun dönem sınıfının ne olduğunu bilen varsa belirtirse sevinirim. Geçen yıla kadar Levazım'dı. Ancak 1 yıldan bu yana eğitimler İstanbul Küçükyalı Levazım okulunda değil Ankara-Polatlı Topçu okulunda yapılıyor. Bu durumda sınıf tercihi Topçu mu işaretlemek daha mantıklı? Meslek kurası eğitimleri halen Polatlı'da mı yapılıyor(çünkü ben sadece 3 dönem burada yapılacağını duymuştum) yoksa İstanbul Küçükyalı'da mı? Bu konuda bilisi olanların bizleri bilgilendirmesini rica ederim. Ömer
325.Dönem arkadaşlara sormak istediğim var ... Sevkim aralık/2009 ama ben ağustos celbi ile arasında gidip geliyorum sizce aralıkmı yoksa ağustos mu iyi olur ve özel sektörde çalışıyorum
BEYLER BENİMDE CİDDEN KAFAMA TAKILAN BİR DURUM VAR ... 2007 HAZİRANDAN BU YANA YENİ ÇIKAN KANUNLA BİRLİKTE 2 YILDIR TECİLLİYİM. ASKERLİK DURUM BELGEMDE SEVK TARİHİ: 31/07/2009 YAZIYOR.
YANİ HİÇBİR ŞEY YAPMADAN(ERKEN TALEP VS GİBİ) ASKERE GİTME DÖNEMİ 2009/AĞUSTOS OLURMU?
ASKERLİK ŞUBEMİ OCAK GİBİ ARADIM TAM Bİ CEVAP ALAMADIM. BELKİ ACELE OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ AMA İNANIM CALIŞAN VE EVLİ BİRİ OLARAK HER AYIN DAHA DOĞRUSU BOŞA GEÇEN HER GÜNÜN ÖNEMİ BÜYÜK.
BU KONUDAKİ BİLGİLERİNİ PAYLAŞACAK OLAN ARKADAŞLARA BU SORUMU CİDDİYETLE YÖNELTİYORUM. ALLAHA EMANET OLUN
BEYLER BENİMDE CİDDEN KAFAMA TAKILAN BİR DURUM VAR ... 2007 HAZİRANDAN BU YANA YENİ ÇIKAN KANUNLA BİRLİKTE 2 YILDIR TECİLLİYİM. ASKERLİK DURUM BELGEMDE SEVK TARİHİ: 31/07/2009 YAZIYOR.
YANİ HİÇBİR ŞEY YAPMADAN(ERKEN TALEP VS GİBİ) ASKERE GİTME DÖNEMİ 2009/AĞUSTOS OLURMU?
ASKERLİK ŞUBEMİ OCAK GİBİ ARADIM TAM Bİ CEVAP ALAMADIM. BELKİ ACELE OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ AMA İNANIM CALIŞAN VE EVLİ BİRİ OLARAK HER AYIN DAHA DOĞRUSU BOŞA GEÇEN HER GÜNÜN ÖNEMİ BÜYÜK.
BU KONUDAKİ BİLGİLERİNİ PAYLAŞACAK OLAN ARKADAŞLARA BU SORUMU CİDDİYETLE YÖNELTİYORUM. ALLAHA EMANET OLUN
Evet eğer hiçbirşey yapmazsan askere gitme dönemin ağustos 2009 arkadaşım. Zaten su andan sonra erken talep durumun olmaz cunku nısan celbı ıcın basvurular bıttı. SEVK TARİHİ: 31/07/2009. 31 temmuza kadar ailenle bol bol vakıt gecır bence evli biri olarak senın durumun cok zor cunku allah kolaylık versın.
Evet eğer hiçbirşey yapmazsan askere gitme dönemin ağustos 2009 arkadaşım. Zaten su andan sonra erken talep durumun olmaz cunku nısan celbı ıcın basvurular bıttı. SEVK TARİHİ: 31/07/2009. 31 temmuza kadar ailenle bol bol vakıt gecır bence evli biri olarak senın durumun cok zor cunku allah kolaylık versın.
Benim de aynı şekilde ağustos celbinde sevke tabidir yazıyor. Nisanda gidip başvuru yapmamıza gerek varmıdır? sevk tarihim 31/07/2009.. Haziran 2007 mezunuyum 2 yıl tecilim doldu
Benim de aynı şekilde ağustos celbinde sevke tabidir yazıyor. Nisanda gidip başvuru yapmamıza gerek varmıdır? sevk tarihim 31/07/2009.. Haziran 2007 mezunuyum 2 yıl tecilim doldu
Yok herhangi bir başvuru yapmana gerek yok sadece gerekli tarihler arasında (1-31 temmuz) gidip subenden sevk evraklarını alıcaksın o kadar.
Yok herhangi bir başvuru yapmana gerek yok sadece gerekli tarihler arasında (1-31 temmuz) gidip subenden sevk evraklarını alıcaksın o kadar.
teşekkürler bilgi için, öncesinde işyerine verilmek üzere yazı almak istesem alabilirmiyim yoksa tecil kağıdım yeterli olurmu sizce?
teşekkürler bilgi için, öncesinde işyerine verilmek üzere yazı almak istesem alabilirmiyim yoksa tecil kağıdım yeterli olurmu sizce?
Sevk evraklarını alırken zaten subenden soruyorlar işyerinde çalışıyorsan eger sana gereklı evrakı o zaman verıyorlar dıye bılıyorum. Ama tecil kagıdı yeterlımı orasını bılmıyorum
arkadaşlar bugün askerlik kararımı aldırdım ve 31/03/2010 çıktı.ancak ben ağustos 2009'da gitmek istiyorum.bunun için erken sevk dilekçemi ne zaman vermeliyim?