dun tvyı açtıgımda bı baktım tum ızledıgım kanallar açılmıyo ohaa oldum biliyosunuz yenı aldım uyduyu focus8500cı bu kenı guncellemiyormuydu..şimdi ne yapcam emu mu yuklucem nasıl yuklucem bilgisi olan varmı dıye dormucam var bılıyorum bı anlatırsanız sevınırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnet -- 11 Mayıs 2005, 16:53:13 >
ewt bazı şifreler gitti.. focus ana sayfasına git (www.satcom.gen.tr)kendi cihazına uygun yazılımı ve yazılım yükleme prog. al ve yükle .. bir kere yaptınmı çok kolay.. şey gibi
evet dostum benım hiç ama hiç bir bilgim yok nasıl yapılacagı konusunda..önce bu dedıgın sıteden programı pc ye ındırcez sonrada onu receıvere atıcaz anlaşılan bana bunu adım adaım anlatacak arkadaş varmı acaba.. receıver evde pc işyerımde
Şu an için MULTIVISONLAR ve ABSAT (xxl) açık. Sadece CINE5 key değişti.Güncel keyle açılıyor yazılıma gerek yok.
Yazılım atmak içinse: Receiver ve PC beraber olmalı. Benim önerim ilk olarak öğrenmek ve anlamak için aldığınız yerden yazılımı yükletin ve detaylarını öğrenin. Yanlış bir işlem receiverın flashbelleğinin yanmasına neden olur.
ya artık gına geldi şu keylerden... Türkler şu işe kesin bi çözüm bulamadılar hala
isteseler yaparlar adım gibi biliyorum.. mesela bendeki receiver 2010 yılına kadar full x leri çözecekmiş.. nitekimde öyle oluyo. 6 ay kadar oldu .. halan açık kanallar.. neden bunu diğer kanallar içinde yapmıyorlar
Acizane Sistemim :İntel Core 2 Duo E6750 3.16 GHz 1333MHz 4MB , Asus P5K SE P35 , 2x1 Gb DDR2 800 Mhz Kingston , 500 Gb + 320 Gb + 160 Gb Samsung Sata2 Hdd , Sapphire ATI RADEON X1800XT , Asus LightScribe Sata Double Layer DVD-RW , INCA DVB-S , 19" PHILIPS 109B7 , Feэl Hurricane 450 Watt , Logitech X540 , Microsoft MM Klavye , A4Tech Optical Wireles Mause , Casper 5.2 Mp WebCam
ya artık gına geldi şu keylerden... Türkler şu işe kesin bi çözüm bulamadılar hala
isteseler yaparlar adım gibi biliyorum.. mesela bendeki receiver 2010 yılına kadar full x leri çözecekmiş.. nitekimde öyle oluyo. 6 ay kadar oldu .. halan açık kanallar.. neden bunu diğer kanallar içinde yapmıyorlar
Anlaşmalı onlar kaçak bir yönü yok.
e fenamı işte hepsi ile yapsınlar anlaşmasını..bi cihaz alıyosun 2 kanal açıyo.. başka bi cihaz 3 kanal açıyo. Şunların hepsini bi yerde toplasalar fenamı olur.. demek istediğim buydu.
Peki emu ile çözülen yayınlar kaçak değilmi.. elbette kaçak.. Peki onları yapanlara neden bir yaptırım uygulanmıyor.. Konunun burası çok saçma zaten..
Acizane Sistemim :İntel Core 2 Duo E6750 3.16 GHz 1333MHz 4MB , Asus P5K SE P35 , 2x1 Gb DDR2 800 Mhz Kingston , 500 Gb + 320 Gb + 160 Gb Samsung Sata2 Hdd , Sapphire ATI RADEON X1800XT , Asus LightScribe Sata Double Layer DVD-RW , INCA DVB-S , 19" PHILIPS 109B7 , Feэl Hurricane 450 Watt , Logitech X540 , Microsoft MM Klavye , A4Tech Optical Wireles Mause , Casper 5.2 Mp WebCam
Anlaşmalı onlar kaçak bir yönü yok.
e fenamı işte hepsi ile yapsınlar anlaşmasını..bi cihaz alıyosun 2 kanal açıyo.. başka bi cihaz 3 kanal açıyo. Şunların hepsini bi yerde toplasalar fenamı olur.. demek istediğim buydu.
Peki emu ile çözülen yayınlar kaçak değilmi.. elbette kaçak.. Peki onları yapanlara neden bir yaptırım uygulanmıyor.. Konunun burası çok saçma zaten..
İyi de adult yayınlar haricinde yayın kuruluşları neden receiver üreticileri ile anlaşma yapsınki? O zaman abonelik olmaz satış olur.Adult yayınlar satış üzerine olduğu için modül ve receiver üreticileri ile anlaşıyorlar.
Düşünmeden öğrenmek sakıncalı, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir. Konfiçyus Tehdit esasına dayanan ahlâk, bir fazilet olmadıktan başka güvene de lâyık değildir. Mustafa kemal ATATÜRK Şüphe değıl, kesinliktir insanı deli eden... Nietzsche