Şimdi Ara

hdd password kırma sıfırlama yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu laptop harddisk paralosı unutuldu içerisinde önemli bilgiler olmadığı için yedek bir hdd vardı elimede onu taktık ve bios pilini çıkararak sıfırlayınca kullanıma açabildik ama diger hdd hala kilitli.

    1 haftadır araştırıyorum kesin bir sonuç bulmadım. harici başka pc lere taktım denedim yok hdd ye erişilemiyor hiç bir şekilde format atamıyoruz. bazı sitelerde hdd şoklama falan demişler onuda araştırdım varmı yok mu böyle birşey diye onun hakkındada bir bilgi bulamadım.

    içindeki bilgiler önemli değil herşey sıfırlanabilir sorun degil ben bu paraloyı bu hardiskten nasıl kullanabilirim çöp yapmak istemiyorum bir notebook hdd si ucuz degil malum eskide sayılmaz yazık etmek istemiyorum. ama tüm araştırmalarıma rağmen bir çözüm bulamadım ve deli olmuş durumdayım. yani bunun illaki bir çözümü bir sıfırlama tekniği vardır.

    hangi programla kesin parolasını kaldırabilirim ne yapmalıyım. ben hiç duymadım daha önce ama şoklama falan demişler o nasıldır kesin çözümmüdür yada varmıdır öyle birşey lütfen yardım edin neredeyse taşla parçalıcam artık :) hard disk toshiba marka sata bir yararı olurmu bilmiyorum yazdım. yardımlarınızı bekliyorum.







  • Hdd nin içindeki bilgilerin çok önemli olduğunu söylüyorsan ve kaybetmek istemiyorsan.Hdd deki şifreyi
    kıran bir cihaz var.Bunu bios entegresinin üzerine getirip bir kaç saniye tuttuktan sonra cihazdaki hdd password kalkıyor.
    Bunun maliyetide cihazın ne kadar kullanılacağı+işçilik olarak geri dönüyor.

    www.tezcom.com.tr buradan detaylı bir şekilde bilgi albilirsin
  • bilgiler önemli değil diye yazmıştım arkadaşım bilgilerin önemi yok 0 lansın başlıktada belirtmiştim. fabrika ayarına dönsün isterse önemli degil ben sadece bu hardiskin password unu kaldırmak istiyorum ve kullanılabirliğinin açılmasını istiyorum.

    diger verdigin adreste zaten hdd kadar maliyet istiyorlar bunun kendi çözebilecegimiz bir yönetemi olabilir ve mutlaka vardır bu çözümü bilen eden başıan gelen yokmu veya bu hardisk şoklama diye bir olay varmış nasıldır nasıl yapılır işe yarıyormu bunun hakkında kimsenin bir bilgisi yokmu bu kadarmı zor bu hdd password kırıp sıfırlamak :S
  • vay be dh bile kimsenin başına gelemişse ve kimse burda bu bilgiye sahip değil ise vay başımıza gelenler yokmu bu konuda bilgisi olan şimdi milyonların içinde :)???
  • merhaba arkadasım aynı sorun bende de var arastırıyorum ama bulamadım cozumunu bılende soylemek ıstemıyor cunku ekmek kapısı onlar ıcın bızde sonunda cope atacagız galıba kımse yazmadıgına gore
  • hocam hdd gondern eger ıcınde onemlı bılgıler yoksa sıfırlayayımm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farkcan

    hocam hdd gondern eger ıcınde onemlı bılgıler yoksa sıfırlayayımm

    Hort gelmis... gidipte google dan aratip is yapmayin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.