Blackberry Başlamış Avea'dan yine o meşhur reklam formatının kullamışlar reklamda ahni turkcell müdürü hemen yapın dio yönetim kuruluda onu avea bizden önce yaptı diyo baskonuş reklamı eskisi ile format aynı...
Avea ve RIM, dünyada, özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılan mobil e-posta ve iletişim platformu BlackBerry'i Türkiye'de hizmetinize sunuyor. BlackBerry lansmanı ile ilgili basın açıklaması için tıklayın.
Avea, BlackBerry 7290™ Kablosuz ve BlackBerry 7100g™ ticari telefon modellerini kurumsal ve bireysel kullanıcıların hizmetine sunuyor, BlackBerry hizmeti ile kurumsal ve bireysel kullanıcılarına sunduğu veri ve ses iletişim servislerinin kapsamını genişletiyor. BlackBerry ile, hareket halindeyken kişi ve bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz.
Ayrıca BlackBerry Connect Servisi anlaşması çerçevesinde RIM teknolojisinin lisansını almış telefon üreticilerinin, bu servisi destekleyen telefon modellerine yükledikleri yazılım sayesinde Avea BlackBerry servisini kullanabileceksiniz.
BlackBerry servisi, "push" teknolojisi ile (e-posta mesajlarının kullanıcının hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak cihazda görünmesini sağlayan teknoloji) güvenli bir şekilde e-posta mesajlarına ulaşmayı sağlar. BlackBerry ile e-postalar okunabilir, cevaplanabilir, ekli dosyalar açılabilir, silinebilir ve dosyalanabilir. BlackBerry hem bireysel, hem de kurumsal müşterilerin mobil halde iken her tür iletişim gereksinimine cevap veren, iletişim maliyetlerini azaltan, verimliliği artıran üstün bir çözümdür. BlackBerry, e-posta dışında, telefon, SMS, internet gezgini, organizer ve daha fazlasını sunan bir platformdur.
Neler yapılabilir
Hızlı bir şekilde e-posta alıp gönderebilmenizi sağlar. Cep telefonunuzdan çağrıları kolayca yapmanızı sağlar. Kişisel ve iş amaçlı e-posta hesaplarınıza ofis dışındayken de erişmenizi sağlar. "Push" teknolojisi ile talep etmenize gerek kalmadan e-postalarınızı almanıza imkan verir.
İçeriği Nedir
BlackBerry Kurumsal Güvenli Push Teknolojisi ile E-posta erişimi Takvim Organizer Güvenli WAP Gezgini Internet Gezgini Kuruma özel uygulama geliştirmeye açık platform
BlackBerry Bireysel Güvenli Push Teknoloji ile E-posta erişimi Takvim Organizer Güvenli WAP Gezgini Internet Gezgini
Hızlı bir şekilde e-posta alıp gönderebilmenizi sağlar. Cep telefonunuzdan çağrıları kolayca yapmanızı sağlar. Kişisel ve iş amaçlı e-posta hesaplarınıza ofis dışındayken de erişmenizi sağlar. "Push" teknolojisi ile talep etmenize gerek kalmadan e-postalarınızı almanıza imkan verir.
7100g eiwallah da 7290 modelini bulamadım ben internette...yoksa avea yine o salak kolpalarından birinimi yapıyo....hahahahaha
yarın turkcell de başlatır hatta 2 gün sonra avea nın önüne geçer ...demedi demeyin valla...avea daha normal görüşmeleri sağlayamıyo santral kuramıyo kendine...bi de kalktı turkcell le sidik yarıştırıp blackberry işine girdi....
baskonuş iki vakası gibi gözüküyo...hızlı giden atın b... seyrek düşermiş...benden söylemesi:)))
mutlaka paralı sunulur...çünki bütün altyapısı ve baz istasyonları gsm e nazaran farklı bi sistem blackberry...öncelikli olarak kurumsala hitap ettiği için istasyon yoğunluğu yaşaması min indirgenecektir...ama tabi avea bunları sağlayabilicekmi...görücez....
mutlaka paralı sunulur...çünki bütün altyapısı ve baz istasyonları gsm e nazaran farklı bi sistem blackberry...öncelikli olarak kurumsala hitap ettiği için istasyon yoğunluğu yaşaması min indirgenecektir...ama tabi avea bunları sağlayabilicekmi...görücez....
Reklama koptum ya.."Ringa , Baskonuş hep gol yiyoruz.." Turkcell geç yapıyor olabilir ama kaliteli yapıyor.. Çalarken Dinlet servisi çok yoğun bir şekilde kullanılıyor Turkcell'de ve Beyaz, Kadir Çöpdemir, Yavuz gibi tiplemeler var.. Baskonuş şirketler tarafından yoğun olarak kullanılmakta ve Turkcell Nokia'nın uyumlu tüm modelleri harici Motorola'nın uyumlu modellerine de destek veriyor.. Avea'da ise Nokia 3230, 6020 gibi cihazların desteği yok hâlâ.. Avea bir gol atmakla maç kazanacağını hatta şampiyon olacağını sanıyor ama yediği golleri görmüyor.. Önemli olan erken çıkarmak değil adam gibi yapmaktır..
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
Reklama koptum ya.."Ringa , Baskonuş hep gol yiyoruz.." Turkcell geç yapıyor olabilir ama kaliteli yapıyor.. Çalarken Dinlet servisi çok yoğun bir şekilde kullanılıyor Turkcell'de ve Beyaz, Kadir Çöpdemir, Yavuz gibi tiplemeler var.. Baskonuş şirketler tarafından yoğun olarak kullanılmakta ve Turkcell Nokia'nın uyumlu tüm modelleri harici Motorola'nın uyumlu modellerine de destek veriyor.. Avea'da ise Nokia 3230, 6020 gibi cihazların desteği yok hâlâ.. Avea bir gol atmakla maç kazanacağını hatta şampiyon olacağını sanıyor ama yediği golleri görmüyor.. Önemli olan erken çıkarmak değil adam gibi yapmaktır..
ben kaliteliyi ucuza vereni desteklerim. Turkecell, avea, telsim. bunların hiçbiri babamın oğlu değil. aralarındaki rekabet her zaman bize yarar. o yüzden birbirlerini yemelerini zevkle taraf tutmadan izliyorum. hoş turkcell, avea, telsim hepsi var bende
Alarm, kamera(bilgisayar gerektirmeyen IP kamera, normal kapalı devre veya online güvenlik kameraları), kartlı geçiş, parmak izli geçiş sistemleri kurulumu, eğitimi ve projelendirmesi yapılır. Network kurulumu ve altyapı hazırlanması işlemleri, periyodik bakım anlaşması yapılır. Fiyat teklifi ve projelendirme için PM.
ben kaliteliyi ucuza vereni desteklerim. Turkecell, avea, telsim. bunların hiçbiri babamın oğlu değil. aralarındaki rekabet her zaman bize yarar. o yüzden birbirlerini yemelerini zevkle taraf tutmadan izliyorum. hoş turkcell, avea, telsim hepsi var bende
Sorun da o zaten..Kalite veren ucuz değil , ucuz veren kaliteli değil..
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
Sorun da o zaten..Kalite veren ucuz değil , ucuz veren kaliteli değil..
e hocam biz niye 3 hattı birden aldık. kaliteyi ucuza veren olsa birini kullanırdık. düşünsene memlekete gittin avea çekmiyor ne yapcan. hemen turkcell'i takıyoz ohhhh yani bir nevi kaliteli ve ucuzu üçünü karıştırarak kendim yaratıyorum
Alarm, kamera(bilgisayar gerektirmeyen IP kamera, normal kapalı devre veya online güvenlik kameraları), kartlı geçiş, parmak izli geçiş sistemleri kurulumu, eğitimi ve projelendirmesi yapılır. Network kurulumu ve altyapı hazırlanması işlemleri, periyodik bakım anlaşması yapılır. Fiyat teklifi ve projelendirme için PM.
ewet sizini gibiler için gereksiz....yani telefonunu sadece görünümü için alanlara....
O kadar haklısın ki... Büyük bir şirketin yöneticisi ya da sahada çalışan elemanları olsanız ne kadar gerekli olduğunu anlardınız.. Bu servis 6600 alan, onu satıp 7610 alan , onu satıp 6630 alan , onu da satıp 6680 alan adamlar için gereksiz olabilir..
bu tarz isanlara bişi denir bizim aramızda ...auz da bilir ama...neyse...bizde kalsın...
anlamadım hocam ne denir?
Sen kimsinki bize ne deneceğini , dendiğini yazıyorsun. Ağzını topla. Sana gerekli olabilir. Bana gereksiz. Bu kadar basit.
Sen kullanmayacaksın diye bir servise gereksiz dememen gerekir...Ya da benim için gereksiz diyebilirsin ama toptan gereksizdir demek yanlış bence..
Öncelikle biraz abartılıyor.. Çünkü bu hizmet tüm abonelerin ne kadarına hitap ediyor. 1000/1 var yada yoktur. sadece outlook un mabile hali gibi duruyor. çok seyehat edenler buna ihtiyaç duyanlar zaten GPRS le ve şimdi EDGE ile yanlarındaki NotBook la internet girerek hallediyorlar, bence bu daha mantıklı. Gerek varmı küçük ekranda gebelleşmeye. sadece maillini okumak ekleri görmek marifet değil.
Bu sadece basit bir hizmet. Ayrıca bas konuş kadar rabet görmeyecektir. Çünkü Bas-konuş gençlere hitab ediyor.
Öncelikle biraz abartılıyor.. Çünkü bu hizmet tüm abonelerin ne kadarına hitap ediyor. 1000/1 var yada yoktur. sadece outlook un mabile hali gibi duruyor. çok seyehat edenler buna ihtiyaç duyanlar zaten GPRS le ve şimdi EDGE ile yanlarındaki NotBook la internet girerek hallediyorlar, bence bu daha mantıklı. Gerek varmı küçük ekranda gebelleşmeye. sadece maillini okumak ekleri görmek marifet değil.
Bu sadece basit bir hizmet. Ayrıca bas konuş kadar rabet görmeyecektir. Çünkü Bas-konuş gençlere hitab ediyor.
İşin özü koparılan patırdıya deymez..
Bugüne kadar mail alabilmek için gönder/al yapmak zorundaydın..Ama Blackberry servisi ile sms gibi anında cebine düşecek maillerin..
İşin özü koparılan patırdıya deymez..
Bugüne kadar mail alabilmek için gönder/al yapmak zorundaydın..Ama Blackberry servisi ile sms gibi anında cebine düşecek maillerin..
Yani bu fark yüzünden koparılan yaygara büyük değilmi sence.?