Şimdi Ara

sony ses kayıt cihazı sorusu,bilen varsa,benim için önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende ses kayıt için,dijital kamera olsun,mp3 olsun,bu tarz şeyler var ama herkesinde bildiği gibi bunlar bir yere kadar sınıfında iyidir..
    asıl ses üzerine kendi dalında iyi olan sadece ses kayıtları iyidir..
    sorum şu..
    ben sony ses kayıt cihazı almayı düşünüyorum ama ancak aldıktan sonra test edildiği için hata mı yaptım dememem lazım..
    o yüzden burda sorayım dedim..
    bu cihaz odanın bir ucunda iken..odanın diğer ucunda konuşan birini rahatlıkla alırmı net şekilde alırmı,sesinden kim olduğu belli olsun ama..
    nerde kullancam onuda diyeyim..araba alırken büyük kazık yicektim..galerici temiz kazasız araba dedi vede takla atmış araba sattı son anda kurtardım..bir şey olsa adamın konuşması kanıtım olması için alcam ok



  • up
  • valla ta eskiden yurtta iken görme engelliler vardı. sıfının bir ucunda ki hocanın sesini kaydedip, akşam da dinleyerek temize çekerlerdi. sony ve aiwa vardı. bazan yardımcı olmak için arkadaşlarla ders notlarıda okurduk; hemen burnumuzun ucunda ki walkman kayededirdi. o zman daha mp3, katı hal kaydediciler yoktu elbette. ama bu demek ki wlakman alın demem.güven olmaz.eskidiler artık.
    mesafe önemli ve alıcı mikrofon hassasiyeti. doğru düzgün kullanmadım, kurcalamadım. şu aralar kasetsiz bir ses kaydedici cihazlar var. ola ki biri işini kotarıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.