@Salash1 Arkadaşım ürün orjinal, 2100 YTL'ye doğubanktan aldım geçen hafta. IMEI orjinal zaten menüden çinlerin hepsi anlaşılıyor. Hadi onuda taklit etseler ürün PC Suite ile çalışıyor. Ve yine IMEI no ile mynokia üye oluna Carbon arte olarak telefonu tanıyor yani kesinlikle orjinal.
@carman1tr 1-) evet soruyor ama ben oldukca sinir oluyorum bir kez daha kilitlemek için tıklamam gerekmesine sanırım otomatik kilit yok... 2-) Bende ne hikmetse cevapsız işareti çıkmıyor(yeni mesaj işareti var). Telefonu kurcalarken active standby menüsünü keşfettim cevapsız cagrı veya mesaj olunca direkt wallpaper'ın üstünde gösteriyor sorun olmuyor artık. 3-) Parlaklık sonda aksam ve geceleri sorun yok lakin güneşli bir günde teli cıkarttığımda eski telefonum kadar(N82) görüntü iyi değil.
Birde ekstra olarak bir sorum var. Ürünü kayıtlı aldım şengüllerden belgesini falan aldım türk pasaporta kaydı olmuş. Aldığım kişide ileride sorun cıkmayacağına dair garanti verdi sorun olursa getir dedi ama oldu sorun cıktı ve aldığım yer yamuk yaptı IMEI klonlama veya başka bir yöntemle telefonu tekrar açtırmam mümkün mü ?
hocam ilerde sorun çıkmaz siz rahat olun. ayrıca klon olsa bile uğraşmanızı tavsie etmem hemen yakalanıyor o telefonlar.pasaport kaydı yapılmışsa iş tamamdır.
otomatik kilit var ama sinir bozucu bir olay.çünkü menüde olsanız bile bir süre telefona dokunmayınca tuşlar kilitleniyor ve işleminize devam etmek için mecburen tuş aç ve yıldız düğmelerine basmak zorunda kalıyorsunuz.
bu arada active standby olayında sadece yön tuşlarına atadığınız kısayollar görünüyor biliyordum sayenizde onuda keşfetmiş oldum:) işte forumun faydaları :))))))
arkadaşlar orj carbon aldım fakat kapak açıldığında o mükemmel denilen ses ayarı nereden yapılıyor ayrıca menüde iken kapağı kapadığımız zaman bekleme moduna geçmiyor yani kapak sadece aramayı cevaplamak içinmi kullanılıyor