Şimdi Ara

ps3 optık acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaslar benım bır sorum olacak size ben ps3üme ses sistemi aldım ve kurdum sony dav dz260 anfıden optıkden dıger ucunu ıse ps3un optığıne bagladım ve her ikisinden kırmızı ışık yanar ps3 de ayar yaptım ve ses gelmiyor ben nerde yalnızlık yaptım acaba... tsk ps3 ayarı system settıng sound sectım sonra dıgıtal optık secdım ondan sonra dıgıtal secdım dts 5.1 secdım en son aac yı secdım x basarak save dedim ve cıkdım ses gelmıyor acaba anfıdeden ayar yapmam gerekırmı tsk kolay gelsın..

    sony ps3 60 dıgıtal5.1desteklıyor dts5.1 desteklıyor aac yı de desteklıyor,

    sony dav dz260 ıse dıgıtal5.1desteklıyor dts5.1 desteklıyor aac yı de desteklıyor,

    tssk



  • slm arkadaslar lutfen yardım edin kafayı yıycem yardımmmmmm
  • acaba anfıdedan ayar yapmam gerekır tsk
  • ps3 te yaptigin ayarlarda yanlislik yok gibi, yani eger ps3 un sound settings bolumunde optical baglanti sectiysen seste sorun yasamamalisin. Senin anfini tam olarak bilmiyorum ama bende sony anfi kullaniyorum acaba anfinin ayarlarindan optical secmeyi unuttunmu, cunki benim anfimde coax sectigimde optical dan ses gelmiyor, optical sectigimde coax tan ses gelmiyor. Bence anfidede ayar yapmalisin yani en azindan anfinin ekraninda optical yazdigindan emin olmalisin. Eger bundanda sonuc alamazsan, kablonda bi sorun var diyebilirim.
  • cok tsk ederim dostum bir deneyeyim anfi den ayar yapmadim galiba bir deneyeyim ayari tam olarak nasil yapilir sen nasil yaptin seninkinde tsk kolay gelsin bye..
  • valla benim anfim 6 senelik anfi, seninkinden farkli. Sana tavsiyem anfinin kullanma klavuzunu okuman, mutlaka klavuzdan bulursun ayarlari nasil yapicagini.
  • dz260 kullanım kılavuzundan alıntı:


    "press function +/- repeatedly until the desired function appears in the front panel display"



    sanırım onun optik giriş kısmı TV kısmı olmuş oluyor (kullanım kılavuzunda gördüğüm resme göre konuşuyorum, ben de ne alaka TV dedim...) TV' ye gelene kadar function tuşlarından birine basıver.
    TV' de çıkmazsa elbet birinde çıkar... ses gelene kadar ikişer üçer saniye aralıklarla bekleyerek değiştir bakalım
  • SELAM HERKESE COK TESEKUR EDERIM SAYENIZDE BASARDIM SAOLUN KOLAY GELSIN BYE..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.