Şimdi Ara

HIPER'den M serisi 1000 watt'lık yeni güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kasa ve güç kaynağı üreticisi HIPER, sıkı oyuncular ve performans tutkunları için hazırladığı yeni güç kaynağını duyurdu. Firmanın M serisi dahilinde hazırladığı M1000 kod adlı yeni model 1000 Watt'lık (1kW) ile dikkat çekiyor. ATX12V v2.2, EPS12V v2.91 ve RoHS uyumluluklarına sahip olan yeni model, Nvidia'nın çift, üç ve dört GPU'lu SLI kurulumlarına destek veriyor.


    Daha iyi iletim için Altın kaplı konnektörler ile donatıldığı belirtilen yeni güç kaynağı 80 PLUS sertifikasıyla geliyor yani HIPER M1000, duruma göre %85'in üzerinde verimlilik sağlayabiliyor ki bu önemli bir detay. Çoklu 12v rail tasarımına sahip olan ve 120mm'lik fan ile serinletilen HIPER'in yüksek kapasiteli yeni güç kaynağı, 189$'lık yurt dışı etiket fiyatı üzerinden kullanıma sunuluyor.









  • güzel bir görünümü var
  • Distribütör kim? Onu yazmamışsınız...
  • +12V railinden combine olarak maximum kaç amper verebiliyor? 80A verebiliyorsa diğer 1000W lık markalara göre tercih sebebi olabilir.
  • EPDATA
  • 1000Watt'a bence fazla gerek yok arkadaşlar ama HIPER gümbür gümbür geliyor gibi. Tom's Hardware üst düzey PSU'larla bir test yapmış ve kalite-performans olarak Enermax'ı bile silip süpüren bir güç kaynağı çıkmış ortaya ve bence çok şık:

    HIPER 680Watt

    http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-roundup,2062-6.html

    Üzerinde USB portları bile var. Birincilik ödülü vermiş Tom's.. Bu arada ürünün ülkemizde satıldığını söyleyeyim. Geçen sene 650Watt almış olmasam herhalde ilk tercihim olurdu.

    HIPER'den M serisi 1000 watt'lık yeni güç kaynağı




  • Ürünleri zamanında patır patır patlayan Hiper demek işi öğrenmeye başlamış. Ya da sattığı ürünlerin üreticisini değiştirmiş.

    @timocan

    İncelemede Enermax ı silip süpürme kısmını atlamışlar sanırım. Öyle bir karşılaştırma yok. Eğer bu senin yorumun ise THG nin Modu82+ 525W inceleme linki :http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-roundup,2062-2.html

    Yük durumuna göre voltaj değişimi ve verimlilik tablolarına bi bak bakalım kim kimi silip süpürmüş.

    Daha ciddi bir inceleme görmek istersen bir de buna bak:http://www.hardwaresecrets.com/article/551/1

    Bir yorum yapacaksan dayanağı olsun. Yoksa böyle çizerler adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 1 Mart 2009; 14:25:21 >




  • Muazzam bir psuya benziyor..
    1KW
    Oc tutkunları için müthiş bir psu..
    Dizaynı hoşuma gitti
  • FAZLA GUC İYİDİR
  • anlasilan donanimhaber moderatorleri hiper i sevmiyor. ben dun 680w lik olanindan aldim. aslinda sekli semali hosuma gitti ondan aldim. zaten herhangi bir donanim urununu almak icin ozel danismanlik hizmeti almak gerikiyor artik. bunu aldik urunun reklamini yapiyoruz diye moderator konuyu kitlemis. ben ustume alindim acikcasi.bakiyorum simdi sagimda reklam solumda reklam asagida reklam forumun ustunde reklam. hiperlar patliyor demisler. patlamayan psu var mi? ne asus ne therlmaltake bizim mahallenin elektrik sebekesine dayanamadi. bence bir urunu satmak istiyorlarsa. sli sertifikasiymis yok crossfire amper su kadarmis soleymis boyleymis yerine gitsinler tedastan onay alsinlar. cok denedik patlatamadik psu yu diye.memlekette elektrik sebekesi eski voltaj surekli oynuyor. turkiyenin cogu yerinde boyle. sadece bizim mahalleye has bir durum degil sanirim. bir sey sormaya gor forumda insanlar birbirine giriyor. ben simdi aldim 680w liktan. 7/24 denerim. ben icin test sertifika budur. en azindan sekli semali hos.




  • nasıl ya bu hiper ile 30$ lık kasa satan hiper aynı markamı
  • http://www.hipergroup.com/products.php?lv=1&cate=6 saniyorum farkli buradaki kasalar 30$ dolardan fazladir. kasalarda guzelmis. anubis hos gorunuyor. mavi olsaydi ondanda alirdim :Dhttp://www.hipergroup.com/products.php?lv=3&cate=6&type=9&pid=118




  • quote:

    Orjinalden alıntı: halix

    http://www.hipergroup.com/products.php?lv=1&cate=6 saniyorum farkli buradaki kasalar 30$ dolardan fazladir. kasalarda guzelmis. anubis hos gorunuyor. mavi olsaydi ondanda alirdim :Dhttp://www.hipergroup.com/products.php?lv=3&cate=6&type=9&pid=118

    Adamlar kasalarına tanrı isimleri koymuşlar o kadar iddialılar
    Anubis: Ölüm ve mumyalama tanrısı Mısır'da.
    Osiris: Mısır'da baş tanrı Isıs'in kocası, dirliş tanrısı.
    Bu tarih bilgisinden sonra gelelim psu'ya; Timocan Hiper Enermax'ı süpürür ama ancak tozunu alır
    Halix şebeke nedeniyle patlıyor demişsin psu'lar ama dediğin markalar asus ve Thermaltake, bu iki markada üst düzey psu üretmediler ki hiç bir zaman




  • bence gayet başarılı bir psu hiper zaten yaptığı ürünler gerçekte çok verimli çalışıyo ama kasaları biraz pahalı o fiyatlarda daha iyi alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.