Bir başyapıt...Bir TR gerçeği öyle ince detaylarla vurgulanmışki... 10/9
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu filmi sinemada izledim gerçekten yeri geldi güldüm yeri geldi duygulandım ve gerçekleri çok iyi görüyoruz bu filmde gerekli reklam yapılmadığı için gerçek bi yapıt fazla ilgi görmedi büyük bi kayıp bü filmi izlememek...
Bu arada imzanı çaldım çok hoşuma gitti
ferhan şensoy dışında oyunculular çok kötüydü. senaryo güzeldi ben 6/10 verdim.
Pek beğenmedim
Film izlemedim ama Ferhan Şensoy güzel işler yapıyor. Pardon filminde inanılmaz gülmüştüm. Umarım yine başarılı komedi filmleri yapar.
bende az önce izledim.güzel film. ferhan şensoy zaten o kafada bir adam.o nedenle filmde rolünü en iyi ve en doğal yapan kendisi.çok başarılı birde bu filmde aşkın tanımı yapılmıştır.duyduğum en iyi aşk tanımı
yüzde 800 izlicem bu filmi. ferhan şensoya sonuna kadar güveniyorum. bu ülkenin böyle tiyatroculara ihtiyacı var
bi de ece uslu varmış
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
10/10
Bir kaç gün önce izledim gerçekten güzel bir film
Biraz önce bitirdim dvdsini. Gerçekten mükemmeldi. İnsanı hem duygulandırıp hemde güldürebilen bir film olmuş. Ferhan Şensoyun oyunculuğu ve filmin senaryosu gerçekten çok çok güzeldi
Rahatlıkla 10/10 verilebilecek bir film.
Ferhan Şensoy Varsa İzlenir..
Çok güzel bir film ama, gençlerin oyunculukları biraz yetersiz hele o yağmurlu olan ilk sahne yok mu çok yapay bir diyalog vardı
2 gün önce izledim film oldukça güzeldi. 2. izleyişimde daha çok keyif aldım diyebilirim.
Ferhan Şensoy'un filmlerinde ayrı bir hava var. Film Güzeldi gerçekten de...
quote:
Orjinalden alıntı: mustang Bir başyapıt...Bir TR gerçeği öyle ince detaylarla vurgulanmışki... 10/9
Bencede Türk sinemasının başyapıt filmlerinden biri. Harika yapılmış, hikayesi akıcı ve oturaklı.