arkadaşlar yurtdışından gelen G900 ü satıyorum neredeyse hiç kullanılmadı bu telefonu bekleyen arkadaşlar bana ulaşsınlar 0555 723 84 63 yada inankaymaraz@yahoo.com
arkadaşlar g900 ü güncelleyen varmı varsa nasıl yaptığını anlatabilirmi güncelleme dosyasını nerden indirdiğizi ve güncelleme sonrası türkçe dil sorunu olup olmadığını belirtirseniz çok sevinirim
[size=2]Bana yurtdışından g900 gelecek uluslararası 1 yıl garantisi varmış. Yalnız Türkçe dil desteği olup olmadığını bilmiyorum, bununla ilgili program veya yapabileceğim bir yer varmı. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
merhaba, en guncel surum R9N002. Bildigim kadariyla update yapabilmen icin telefonun CDA'ini degistirmen gerekli. BURADAN gerekli detaylari alabilirsin. Ben kendi telefonumda degistirmedim ama seninkine benzer sorunu olanlar bu sekilde cozmus.