Şimdi Ara

The International (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The International (2009)

Tür : Dram / Gerilim
    Yönetmen : Tom Tykwer
    Senaryo : Eric Singer
    Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
    Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
    Yapım : 2009, ABD / Almanya
    Gösterim Tarihi: 10 Nisan 2009

Oyuncular
    Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık)

Takıntılı bir interpol ajanı olan Louis Salinger ve Manhattan Bölgesi avukatı Eleanor Whitman, dünyanın en güçlü bankalarından birine adaleti getirmeyi amaçlamaktadır. Kara para aklama, silah ticareti dahil birçok yasal olmayan işlemleri su yüzüne çıkarırlar.

Salinger ve Whitman'ın araştırmaları, onları Berlin'den Milano'ya oradan New York'a ve son olarak İstanbul'a götürür. Kendilerini uzun soluklu global bir kovalamanın içinde bulurlar. Salinger ve Whitman'in terörü finanse etmeye devam eden bankanın amansızca peşini bırakmamaları, hayatlarını riske sokacaktır.

Koş Lola Koş'un yönetmeniTom Tykwer'ın son filmi The International ile bizleri gerilimin doruklarına çıkaracağa benziyor. Çekimleri birçok ülkede yapılan film, güçlü oyuncu kadrosuna sahip.

Kaynak:Beyazperde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Isin icinde Istanbul olunca biraz ilgi cekici geliyor, onun disinda film vasat gibi.
  • quote:

...ve son olarak İstanbul'a götürür...

İstanbul'u yine pis işlerin döndüğü bir yer olarak gösterirler gibime geliyor.clive owen varsa ve elinde silah tutuyorsa aksiyona hazırlanmak gerekir.
  • Fragmanı güzeldi gerçekten.

İşin içinde İstanbul olunca biraz daha ilgi çekiyor ama, İstanbulu nasıl gösterecekleride meçhul.

• Fena bir filme benzemiyor.Bakalım İstanbul'lu sahnelerde neler olacak.

• Naomi Watts olurda bir film izlenmezmi kadını gerçekten çok seviyorum mükemmel biri oyunculuğuda çok iyi tabi Clive Owen'da harika kısacası filmin güzel olacağı fragmandanda belli zaten...
    İstanbul çekimlerine gelirsek üçkağıtlar dönen bir şehir olarak gösterileceği kesindir
  •  The International (2009)

R5 çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Social Network (2010)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clive Owen varsa aksiyon boldur.
  • R5 mevcut altyazısını bekliyoruz
  • R5 indirdim altyazı bekliom.
  • haluk bilginerin rolünü merak ettiğim için izledim son 5 dk da çıktı oda :)
  • bir altyazı indirdim ama iş görmüyor
  • sinemalarda gösterime girdimi film
  • 10 Nisan'da gösterime girecek.
  • R5 görüntü sağlam değil ama seyredilebilir...beklemek daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidx64 -- 6 Nisan 2009; 1:39:42 >
  • Türkçe Afişi

The International (2009)
  • İzleyen var mı? Altyazı bekliyorum bende Dp'de ki altyazı çok dandik ::/
  • Cliwe Owen ve Haluk Bilginer var diye izledim.. Aslında film güzel başlıyor ama çok iyi bir final olmuyor.. Zaman geçsin diye izlenecek bir filmden öteye gitmez bence..
  • Fragmanını izledim güzele benziyor inş.İstanbul ' u çok kötü bir yer olarak göstermemişlerdir...
  • fena değildi.5 dk da olsa haluk bilgineri görmek güzeldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.