Şimdi Ara

Home Beta gelen mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki maili aldım şimdi ne yapmam gerekiyor? Bu maili alanlar yardımcı olursa sevinirim tşk.

WELCOME TO HOME BETA
    Dear PlayStation®Network member,

Congratulations, you have been selected to help beta test PlayStation®Home!

We appreciate your help in making the PlayStation®Home experience the best it can be! Please log in to Home this evening from 6 pm - 8 pm PST for a big celebration of Version 1.0 and a load test of our new features.

How to download
    After you have signed in with your PlayStation®Network Account:
    - Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION(R)3 system XMB™ (XrossMediaBar)
    - Select "Redeem Codes"
    - Enter the code (below)
    - Click "Continue"
    - The download will be available on the next screen

XXXX-MPBP-XXXX

Please note: The unique code is case sensitive and must be entered exactly as displayed.

Thank you for your continued support of the PlayStation®Network, and we look forward to seeing you in PlayStation®Home.

Yours truly,

The PlayStation®Network
    Sony Computer Entertainment America

• psn ye girip.redeem code butonuna tıklayıp verilen kodu bu bölüme girerek home betayı indirebilirsin
  • tşk bu dediğinizi şu anda işyerindeyim internet üzerinden us.playstation adresine girerek yaptım :) download listesine beta home ekledi. Şimdiki sorum şu acaba kötümü yaptım ps3 üzerinden mi yapmalıydım ps3 üzerinden download yapabilirmiyim şimdi. Bu arada keyi isteyenler var özelden tek kullanımlık değilmiydi bu. internet üzerinden ikinci kere keyi yazdığımda hakkı dolmuştur gibi bir yazı çıkıyor. Umarım ps3 üzerinde indirebilirim. Yoksa çöp oldu key :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedath

tşk bu dediğinizi şu anda işyerindeyim internet üzerinden us.playstation adresine girerek yaptım :) download listesine beta home ekledi. Şimdiki sorum şu acaba kötümü yaptım ps3 üzerinden mi yapmalıydım ps3 üzerinden download yapabilirmiyim şimdi. Bu arada keyi isteyenler var özelden tek kullanımlık değilmiydi bu. internet üzerinden ikinci kere keyi yazdığımda hakkı dolmuştur gibi bir yazı çıkıyor. Umarım ps3 üzerinde indirebilirim. Yoksa çöp oldu key :)

ps3 üzerinden psn ye girdiğinde ilk sayfanın sağ üst köşesinde 3 tane ikon var .ortadakine tıkladığında indirebilirsin.code tek kullanımlık değil ama başkasınınxda indirebilmesi için kullandığın mail adresini ve passwordunuda vermen gerekiyo.şayet ben ve forumdan bi çok kişi uğur arkadaşımızın verdiği kod sayesinde indirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 24 Kasım 2008; 14:28:54 >

• psn maili ve passwordu verememki ama öleyse kredi kartı kayıtlı benim psn de O yüzden özel mesajdakilere yardımcı olamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Bu arada açıklamalar için tşk ederim. En hızlı müşteri destek hatlarından hızlısınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedath

psn maili ve passwordu verememki ama öleyse kredi kartı kayıtlı benim psn de O yüzden özel mesajdakilere yardımcı olamayacağımı üzülerek bildiriyorum. Bu arada açıklamalar için tşk ederim. En hızlı müşteri destek hatlarından hızlısınız :)

rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.