Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
116.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar bende adanadan katılıyorum aranıza 10 yıldır peugeot kullanıyorum buda 4. peugeot aracım
    2009 model 20000 km köpek balığı grisi linkte resimleri var iyi seyirler...:)
    http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.414475468489.183363.539588489
  • arkadaşlar özel bölüm açılmış ama kimse aracıyla ilgili yenilik vb şeyleri yapmıyor heralde :D biraz hareketlenelim :D
  • evet bende bir outdoor sahibiyim artık. bir senedir gözüme çarpıyordu bu model. en son 2006 fiesta canımı sıkmaya başlayınca çok sevmeme rağmen aracımı hop sattım ve 2010 207 sw outdoor aldım. ve çok iyi yaptım.
    Yalnız yakıtı tahminimden biraz fazla gibi.
    hafta sonu çeşme otobanında denedim ibre 190 ı gördü.
  • hosgeldın bende senın gıbı yenıyım eskı arkadaslar sıkılmıslar heral uzun zamandır bır kımıldama yok kafanda varsa soru sorabılırsın ben 2 yıldır sahıbım bu araca bu arada hayırlı olsun aracın 190 az yapmısın ben 200 yaptım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekshan

    evet bende bir outdoor sahibiyim artık. bir senedir gözüme çarpıyordu bu model. en son 2006 fiesta canımı sıkmaya başlayınca çok sevmeme rağmen aracımı hop sattım ve 2010 207 sw outdoor aldım. ve çok iyi yaptım.
    Yalnız yakıtı tahminimden biraz fazla gibi.
    hafta sonu çeşme otobanında denedim ibre 190 ı gördü.

    bugun tesadüf sahıbınden comda gordum cok hosuma gıttı ve yakıt olarakta 150 190 krs lardan bahsedılıyor bu dogrumu km ne kadar yakıyor benım ıcın en önemlı nkta yakıt.
  • Yaw elimde 2006 dizel fieasta var. yakıt performans iyi. Bu 207 se outdoor performans ve yakıt olarak nasıl acaba. Biraz yüksek biraz geniş biraz arazi tip bir araba istediğim için buna yöneldim ne dersiniz.
  • selamlar... yaklaşık 1 aydır oto araştırıyorum. evliyim, bebek bekliyoruz kısmetse, yani üç kişi olacağız. c segmenti araştırdım ama son iki seçeneğe kalan araçlar farklı kulvarlarda ama . bu iki seçenek:

    1. 2006 model Citroen C5 1.6 HDI SXPK 110 BG 32.000 km
    2. 2010 model Peugeot 207 SW 1.6 HDI Trendy 16.000 km (ilave 15 alaşım jant ve ön sis farı var)

    İki aracın da geçmişini biliyorum. kazasız, boyasız, değişen v.s yok. Fiyatları da aynı 28.500...
    Bana fikir verebileceklere şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar öncelikle yakıt olarak araç oldukça tatmin edici kabaca şöyle diyim 20 tl ile ortalama 80 km yol yapıyorum şehir içi normal kullanımda sert kullanımda ise bu değer 70 km lere kadar düşüyor belki resimlerime bakmışsınızdır ufak tefek modifikasyonlarla araç oldukça çekici hale geliyor ben sewerek 2 yıldır biniyorum ısrarla da tavsiye ederim
    diğer konu ise c5 ile 207 tamamen farklı segmentlerde araçlar genişlk büyüklük dersen c5 fakat yaş dersende 207 derim sonuçta ikiside motor olarak aynı araçlar sadece c5 dizel ise 110 hp diye biliyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir 207 sw buldum fikirlerinizi almak istedim. 2010 model 20binde 1.6 hdi trendy 29 bine bırakıyor en son. Kaza boya yok. Ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 15 Mayıs 2011; 21:02:45 >
  • öncelikle trendy için çok fazla outdoor alabilirsin bu paraya 2009 modelleri rahatlıkla hemde daha hoş bir görüntüye sahip olursun trendyden farklı orak tavan rayları 1.6 hdi 90 hp motor 16inç alaşım cantlar vb donanımlara sahip olursun
  • Benim baktığım aracın da motoru 1.6 hdi 90 bg. İnternette piyasaya baktım fiyat normal gibi. Bir de temiz araç bulmak zor tabi, boyasız çiziksiz bu. Fiyat konusunda başka fikri olan yok mu?
  • Satış masrafı ve trafik sigortası hediyesiyle birlikte aracı aldık arkadaşlar. İnşallah memnun kalırız.
  • hayırlı uğurlu olsun güle güle bin memnun kalacağın bir araç tercih ettin özellikle de yakıt konusunda...kafandakileri rahatlıkla sorabilirsin takılan merak ettiğin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet hasan

    hayırlı uğurlu olsun güle güle bin memnun kalacağın bir araç tercih ettin özellikle de yakıt konusunda...kafandakileri rahatlıkla sorabilirsin takılan merak ettiğin...


    Teşekkür ederim hocam inşallah. Aklıma geldikçe sorularımı sorarım.
  • Araçla uzun yola çıktık. Performansından ve konforundan memnun kaldım. Yol bilgisayarındaki tüketim değeri hep 5.6 yı gösterdi, nadir değişti. Değer çok değil mi? Bir de yol bilgisayarının bunun dışındaki işlevleri neler? Üzerinde araç resmi ve arkasında bir şekil önünde de akaryakıt pompa makinesi işareti vardı. Yakıt al mı diyor?
  • yol bilgisayarının işlevleri anlık yakıt tüketimi ortalama yakıt tüketimi yapılan mesafe ( sorunun cevabı ) ortalama yaptığın hız bunun dışında fonksiyonu yoktur ki zaten amacı sürücünün aracı en verimli şekilde kullanıp yakıt tüketimini minimuma indirmektir...
  • bende de 2006 daizel fiesta vardı yakıt olarak birbirlerine yakınlar. ancak 207 şehir içi sanki biraz daha fazla. iç hacim performans olarak gerçekten memmun kalınacak bir araç. bagaj da gayet yeterli.
    Ama geçen gün 130 larda seyrederken egsoz emilsiyon arızası deyip mazotu kesti ve stop etti. aracın cmlarını açık şeklde o dakk bekleyince devam etti arızada silindi bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. henüz servise gitmeye fırsatım olmadı.
  • araç yol bilgisaarında anlık yakıt tüketimi,ortalama yakıt tüketimi,yapılan km ve yapacağı km bigileri mevcut. kullanım klavuzunda ayrıntılı açıklaamsı var.
  • Arkadaşlar
    Bende yeni aranıza katılanlardanım. 19 Mayıs'ta aldık aracı. Outdoor premium dizel. Ancak teslim edilirken bazı eksiklikler gözüme çarptı.
    Örneğin bagaj camı açılma özelliği benim aracımda yok. Sebebini dizel araçlarda bulunmuyor dediler.
    ikinci eksik torpidoda mp3 çalar bağlantı soketi yok. Onu da yeni gelen araçlarda yok dediler! " her ne kadar şu anda halen peugeot sitesinde özelliklerinin arasında yer alsa da!!!"
    Birde galeride ki araçta gördüğüm ancak benim araçta olmayan bir farklılık : arka frenlerin disk olmayışı. Onu sormadım ama galerideki araç benzinli otomatik modeldi. belki ondan dolayı bir fark vardır diye kendimi teselli ettim. Bu aralar bu araçtan alıp bu farklılıklar hakkında bir bilgisi olan varmı acaba?

    Onun dışında araç 1 numara. Daha önce 206 kullanıcısıydım. Babamında 207 trendy modeli var ve onu da biliyorum. Ama bu araç çok başka.
    Bu donanımı bu fiyata bulamazsınız. Oldukça donanımlı. Bence esp opsiyonunun yanına bir de dönüşe duyarlı far opsiyonunu da koymalıydılar.




  • hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan ilk önce arkaların kampana olması normal benzinli 6.vtı modelinde disk var sadece torpido bağlantısı benimkinde var zaten hiç bir işe yaramıyor ses çok düşük geliyor hiç kafana takma :D bagaj camı içinse ağzına kadar dolusunu almalısın aracın onunda pek gereği yok :D araçla ilgili gerçekten memnun kalacağın bir araç özellikle her durduğum yerde takas teklifi gelmesi de cabası :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.