Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
SABİT TELEFONDA NUMARA TAŞIMA 9 MAYIS 2009 da RESMEN BAŞLADI.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> SABİT TELEFONDA NUMARA TAŞIMA 9 MAYIS 2009 da RESMEN BAŞLADI. Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Egé

24 Kasım 2008, 1:03:31  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu TT den kurtulmanın başka yolu yok galiba, öyle yada böyle sabit ücreti alıyorlar. Bu tarih gelsin aynı gün herhangi bir şirkete numaramı taşımak için işleme başlayacağım.

Bu konuda bilgisi, katkısı olacakları bekliyorum..

Düzeltme : Evet, Sabit Telefonda Numara Taşıma 9 Mayıs 2009 da Resmen Başladı. Ancak TT birkaç ay daha sabit ücret alabilmek adına elinden geleni yapıyor. Yani biraz daha beklememiz gerekecek..

quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Yukarıdaki arkadaşın yazısından yaptığım alıntıyı da aşağıya kopyalıyorum..

_________________________________________________________________________________________

Üzülmeyin artık arkadaşlar numaranızla 9 mayıs 2009 tarihinde başka operatöre geçebileceksiniz. Türk Telekom ile bir bağınız kalmayacak.

Bilişim Telekom A.Ş.
Borusan Telekom A.Ş.
C Bilişim A.Ş.
Doğan İletişim A.Ş.
Eser Telekom A.Ş.
Global İletisim A.Ş.
Koç.net İletişim A.Ş.
Sabancı Telekom A.Ş.
SuperOnline Elektronik Haberleşme A.Ş.
Tele2 Telekom A.Ş.

Bu firmaların hepsine Türk Telekom'a ait sözleşmenizi iptal ederek numaranız ile geçebileceksiniz. Örneğin Koç Net sabit ücret almadan sabit hatları 5 ykrş'dan aratacağını söylüyor.

Türk Telekom'um ömrü çok azaldı, son güncelerini yaşıyor.

Ben Borusan Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Alt yapı için çok para harcadılar ve sektörün önde gelen isimlerini transfer ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egé -- 7 Ekim 2009; 8:52:46 >

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
Sabit Telefonda Numara Taşıma 9 Mayıs 2009'da Resmen Başladı.
Warrıor Sako

Sisteme Gözat

24 Kasım 2008, 24:19:00  

quote:

Orjinalden alıntı: Egé

Bu TT den kurtulmanın başka yolu yok galiba, öyle yada böyle sabit ücreti alıyorlar. Bu tarih gelsin aynı gün herhangi bir şirkete numaramı taşımak için işleme başlayacağım.

Bu konuda bilgisi, katkısı olacakları bekliyorum..

nasıl olacak bu cep hatlarınıdamı ev telefonu olarak kullanıcaz ?

mertekin

24 Kasım 2008, 17:53:52  

Sabit telefonda numarayı nereye taşıyacaz?Başka bir sabit telefonamı?

Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
diamondmonster

24 Kasım 2008, 18:23:02  

Evet konu hakkında biraz daha açıklama olsa iyi olur.
Çünkü Türkiye'de 3 tane gsm operatörü var ve sistem olarak birbirinden bağımsızlar.
Fakat sabit hat hizmeti veren tek kuruluş Türk Telekom'ken biz numaramızı nasıl taşıyacağız ?

Acaba internette olduğu gibi yine altyapı Telekom'un fakat Smile Superonline Koçnet'i tercih edebilme şeklinde mi olacak.

INTEL Q9300 / MSI P45 NEO-F / MUSHKIN HP 2x1 GB DUAL DDR2 800 / POWERCOLOR ATI HD4870 / SEAGATE 250 GB SATA2 16 MB NCQ / AG NEOVO KA19 / ZEN 550 W PSU
Gladiotürk

26 Kasım 2008, 12:14:15  

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Sabit telefon hizmeti verebilecek lisansa sahip firmalara başvuracaksınız.

Bu firmalar belirli bir ücret karşılığında hattınızı ve numaranızı satın alacaklar, ve siz o firma ile irtibatta olacaksınız.

Somut örnek: TTNET ve SMİLE ADSL/SUPER ADSL/vs. vs. TTNET, turktelekom'un şirketi, ama siz Smile adsl'ye başvurursanız oradan hizmet alırsınız. Sabit telefonlarda da sistem bu şekilde işleyecek.

Harbiden böyle olursa ben direk kaçarım telekomdan kin ve nefretimden dolayı :)

Türkler çoğaldılar ve çevreye yayıldılar, ordular kurup Lin ülkesine saldırdılar ve atalarının öcünü aldılar. Yeni bir devlet kurdular, dört bir yana yeniden egemen oldular. Türk kağanları atalarının anısına otağlarının önünde hep kurt başlı sancak dalgalandırdılar.
basturkemin

Sisteme Gözat

26 Kasım 2008, 1:53:37  

quote:

Bu firmalar belirli bir ücret karşılığında hattınızı ve numaranızı satın alacaklar, ve siz o firma ile irtibatta olacaksınız.

Somut örnek: TTNET ve SMİLE ADSL/SUPER ADSL/vs. vs. TTNET, turktelekom'un şirketi, ama siz Smile adsl'ye başvurursanız oradan hizmet alırsınız. Sabit telefonlarda da sistem bu şekilde işleyecek.

İyi de, şu anda Smile/Superonline/Tellcom/vs. lerle TTnet arasında fark yok ki, müşteri temsilcileri farklı sadece. Altyapı aynı. Yine telekom toptan satacaksa işletmecilere yine sabit ücret mantığı olacaktır, yine fiyatlandırmalar çok yakın olacaktır. Bu rekabet değil ki, ne anladım ben taşımadan.

Sıkıyorsa sabit numaramı GSM'e taşımanın önünü açsınlar

Koskoca forumda, güncel bir başlığım da kalmadı, yaşlanıyor muyum ne.. Hala benim gibi Acer 5101 ile mücadele eden biri var ise, ellerinden öpüyorum :)
Egé

29 Kasım 2008, 19:29:51  

Buradaki mesaj ilk mesaja eklenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egé -- 7 Ekim 2009; 8:54:20 >

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
righteous@

29 Kasım 2008, 21:39:10  

quote:

quote:

Yukarıdaki arkadaşın yazısından yaptığım alıntıyı aşağıya kopyalıyorum..

Üzülmeyin artık arkadaşlar numaranızla 9 mayıs 2009 tarihinde başka operatöre geçebileceksiniz. Türk Telekom ile bir bağınız kalmayacak.

Bilişim Telekom A.Ş.
Borusan Telekom A.Ş.
C Bilişim A.Ş.
Doğan İletişim A.Ş.
Eser Telekom A.Ş.
Global İletisim A.Ş.
Koç.net İletişim A.Ş.
Sabancı Telekom A.Ş.
Tele2 Telekom A.Ş.

Bu firmaların hepsine Türk Telekom'a ait sözleşmenizi iptal ederek numaranız ile geçebileceksiniz. Örneğin Koç Net sabit ücret almadan sabit hatları 5 ykrş'dan aratacağını söylüyor.

Ben Borusan Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Alt yapı için çok para harcadılar ve sektörün önde gelen isimlerini transfer ettiler.

+

evet telekom son günlerini yaşıyor,

Borusan Telekom bu işe çok eskiden beridir hazırlanıyor,çok yatırım yaptılar...

hiç düşündünüzmü telekom son günlerde ayda 1 ytl ye telsiz telefon kampanyası başlattı,millet deli gibi hücum ediyo telefonlara,1 ytl ye telefon alanlar,2 yıllık sözleşmeye de imza atıyolar aynı zamanda,telekom anladı numara taşıma çıktığında kendinden kaçacakları çünkü o yüzden 2 yıl daha bağlıyo...biçok aynalı sazanda, sıcakta bile konu açıyo şahane telsiz telefonlar 1 ytl diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Kasım 2008; 21:42:00 >

Egé

2 Aralık 2008, 12:11:45  

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

hiç düşündünüzmü telekom son günlerde ayda 1 ytl ye telsiz telefon kampanyası başlattı,millet deli gibi hücum ediyo telefonlara,1 ytl ye telefon alanlar,2 yıllık sözleşmeye de imza atıyolar aynı zamanda,telekom anladı numara taşıma çıktığında kendinden kaçacakları çünkü o yüzden 2 yıl daha bağlıyo...biçok aynalı sazanda, sıcakta bile konu açıyo şahane telsiz telefonlar 1 ytl diye...

ADSL de yaptığı gibi insanları 2 yıl kölesi yapmak istiyor, gözümüzü açmamız lazım, yeter artık bu telekomun milleti sömürdüğü..

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
HızırBey

2 Aralık 2008, 12:29:08  

quote:

quote:

Yukarıdaki arkadaşın yazısından yaptığım alıntıyı aşağıya kopyalıyorum..

Bilişim Telekom A.Ş.
Borusan Telekom A.Ş.
C Bilişim A.Ş.
Doğan İletişim A.Ş.
Eser Telekom A.Ş.
Global İletisim A.Ş.
Koç.net İletişim A.Ş.
Sabancı Telekom A.Ş.
Tele2 Telekom A.Ş.

Telekom, kazandığı olumsuz intibanın bedelini uzun yıllar boyunca ödemeye devam edecek. Bilgilendirme için çok teşekkürler

Mükemmelliğe, artık eklenecek bir şey kalmadığında değil, çıkarılacak bir şey kalmadığında erişilir.
HızırBey

2 Aralık 2008, 12:32:45  

quote:

quote:

ADSL de yaptığı gibi insanları 2 yıl kölesi yapmak istiyor, gözümüzü açmamız lazım, yeter artık bu telekomun milleti sömürdüğü..

Telekom her koldan hızlı çalışıyor. Dün bir arkadaşıma %12 indirim karşılığı 2 yıllık Adsl sözleşmesi yapmışlar. Kendisi yıllardır kullanıyordu, indirim için hiç gelen giden olmamış. Tabii fazla bilgisi olmadığından sözleşmeyi yapmış

Mükemmelliğe, artık eklenecek bir şey kalmadığında değil, çıkarılacak bir şey kalmadığında erişilir.
karantina61

2 Aralık 2008, 1:20:00  

ARKADAŞLAR ANLADIĞIM KADARIYLA KOÇ NET SABİT ÜCRET ALMAYACAKMIŞ... PEKİ HATTIMIZI KOÇNETE TAŞIRSAK ADSL SÖZLEŞMESİNİ BAŞKA BİR ŞİRKETTEN YAPABİLİRMİYİZ MESELA SMİLE DEN... YANİ ADSL VE TELEKOM TAMAMEN BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ OLACAKMI...

DH İPHONE SAHİPLERİ BURAYA

LİNK: http://forum.donanimhaber.com/m_32795083/mpage_1/key_//tm.htm#32795083
berden

2 Aralık 2008, 11:52:54  

bir soruda ben sorayım.
yeraltındaki telefon kabloları sadece türk telekomun değil mi?
yani borusan telekom veya koç.net telefon kabloları çekti mi?
sanıyorum hayır.
yani telefon hizmetini taşıyabileceğiz ama yine telekomun kablolarını kullanacağız.
öyle mi?
eğer öyleyse şu andaki smile adsl, biri gibi internet hizmetlerini aynısı olur.
yani onlar telekomdan alır, bizlere satar.

yanılıyor muyum?

sanma şahım, herkesi sen sadıkane yar olur.
herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur.
sadıkane, belki ol cihana serdar olur.
yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
karantina61

2 Aralık 2008, 16:19:50  

quote:

Orjinalden alıntı: berden

bir soruda ben sorayım.
sanıyorum hayır.
yani telefon hizmetini taşıyabileceğiz ama yine telekomun kablolarını kullanacağız.
öyle mi?

yanılıyor muyum?

aslında açıklık getirilecek konu bu ama kimseninde bu konuda bir bi,ldiği yok galiba...

Nike

2 Aralık 2008, 17:16:48  

Büyük çoğunluğu TT alt yapısını kullanıyor.

1881 - 193∞
Radeon***

7 Aralık 2008, 16:10:37  

Hepsi TT altyapısı kullanacaklar... Diğer operatörlere geçseniz de çok farklı olmayacak(gerek fiyat gerek kalite olarak) O nedenle numara tasınabilirliği ile TT cok birsey kaybetmeyecek...

Referanslar :
gfb_canoli , burak9006 , sagopa001 , Arda , ÖmerArvas , l3on , mkoyuncu , mitrox,bukalemuns,.M_3_R_t. K-Ramo ,vs.vs. fazlası...Msnden konusup eklemediğim;unuttugum bircok arkadas =)
velideli

8 Aralık 2008, 10:14:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Radeon***

Hepsi TT altyapısı kullanacaklar... Diğer operatörlere geçseniz de çok farklı olmayacak(gerek fiyat gerek kalite olarak) O nedenle numara tasınabilirliği ile TT cok birsey kaybetmeyecek...

En azından verdiğimiz haracın yarısı telekazığa gidecek bu yetmezmi. sadece adsl için hiç kullanmadığım telekazığa haraç veriyorum. telekazığın bir kuruş az kazanması benim için çok önemli. sevmiyorun bunları benim evimde sabit telefonun ne işi var . inşallah 3g gelirde bunların hepsinden kurtulurum.

Herkese iyi bayramlar.

Egé

10 Aralık 2008, 13:21:22  

quote:

Orjinalden alıntı: Radeon***

Sabit telefonda milletin şikayeti kaliteden değil, sabit ücret kazığından. Numara taşıma başladığında örneğin Koç Net sabit ücret almadan sabit hatları 5 ykrş'dan aratacağını söylüyormuş. Bu durumda Telekom da kalmak enayilikten başka birşeyle açıklanabilir mi..

Telekom un bugüne kadar vermediği hizmetin ücretini sabit ücret adı altında alarak milleti sömürdüğü yetmiyormu.. Bence insanlar buna yeter diyecek ve Telekom çok şey kaybedecek. Ya da telekom kaybetmemek için şartlarını değiştirecek. Son günlerde telekom müdürü sabit hat şartı olmadan ADSL bağlanması yolunu açacaklarına dair açıklama yaptı, bunlar hep kaybedeceklerini şimdiden görmeye başladıklarından oluyor. Bu çerçevede emin olun Telekom Mayıs ayına gelmeden sabit ücrettende vazgeçtiğini açıklayacaktır.

Herkese iyi bayramlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egé -- 10 Aralık 2008; 13:22:50 >

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
denizkabuğu

13 Aralık 2008, 13:56:38  

ben her ay konuşsamda konuşmasamda standart hat kullandığım için sabit ücret ödüyorum zaten kapattırıcam boşuna konuşmak için para veriyoruz bence sabit tel. iptal ettirilmeli nasılsa herkesin cebi var ve cep te çok uygun tarifeler var ortalık da iyice kızışmakta

Mαяяıє∂ Wiтh Chiℓdяєn
Єvℓi Üyєℓєя Kuℓüßü

Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür...
lvd.disappear

16 Aralık 2008, 15:20:52  

net olmasa işin içinde zaten kimse katlanmaz buna.

barbarlık ruhumuzda var..!

15A

ssbrc

16 Aralık 2008, 22:24:50  

diğer operatörlerde altyapı olarak tt yi kullandığı için kalite olarak bir fark olmaz.fiyat olarakta olacağını hiç sanmıyorum.çünkü o hatları o şirketlere satan yine tt.türkiyenin dört bir yani başka operatörler tarafından yeni bakır hatlarda yeni fiber hatlarla örülmediği sürece bu böyle devam eder.

LaFleur.

16 Aralık 2008, 22:50:19  

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

İyi de, şu anda Smile/Superonline/Tellcom/vs. lerle TTnet arasında fark yok ki, müşteri temsilcileri farklı sadece. Altyapı aynı. Yine telekom toptan satacaksa işletmecilere yine sabit ücret mantığı olacaktır, yine fiyatlandırmalar çok yakın olacaktır. Bu rekabet değil ki, ne anladım ben taşımadan.

Sıkıyorsa sabit numaramı GSM'e taşımanın önünü açsınlar

Sabit hat GSM'e taşınırsa komedi olur kabul et Ama smile superonline gibi şirketler yine TT'un altyapılarını kullanarak kendi müiteri temsilcilerini kullanıcaklarsa ynie de geçmek gerekir. Çünkü Telekomun müşteriyle arasındaki iletişim berbat.

Egé

19 Ocak 2009, 23:02:58  

quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

Sabit hat GSM'e taşınırsa komedi olur kabul et Ama smile superonline gibi şirketler yine TT'un altyapılarını kullanarak kendi müiteri temsilcilerini kullanıcaklarsa ynie de geçmek gerekir. Çünkü Telekomun müşteriyle arasındaki iletişim berbat.

Sabit hat GSM'e tabii ki taşınamaz. Sabit hat numaramızı yine bu hizmeti veren koçnet, superonline gibi şirketlere taşıyabileceğiz. Bence burada önemli olan bu şirketlerin şimdiden sabit ücret almayacaklarına dair beyanlarda bulunmaları.. Bir ümit var yani..

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
karantina61

20 Ocak 2009, 12:09:10  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

Sabit hat GSM'e tabii ki taşınamaz. Sabit hat numaramızı yine bu hizmeti veren koçnet, superonline gibi şirketlere taşıyabileceğiz. Bence burada önemli olan bu şirketlerin şimdiden sabit ücret almayacaklarına dair beyanlarda bulunmaları.. Bir ümit var yani..

sabit ücret almasınlar hemen taşırım bütün sabit hatlarımı... sırf adsl için iki hatta boşu boşuna sabit ücret ödüyorum...

Businesss

20 Ocak 2009, 22:56:21  

quote:

quote:

Sorma ya bir modem ve 3 ay bedavaya kanıp 2 yıl sözleşme ile almıştım.Neyse 5-6 ayım kaldı.Off off

sivas haberleri Sivas Haberleri
receppal

21 Ocak 2009, 14:51:10  

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: berden

bir soruda ben sorayım.
sanıyorum hayır.
öyle mi?

yanılıyor muyum?

aslında açıklık getirilecek konu bu ama kimseninde bu konuda bir bi,ldiği yok galiba...

yakın zamana kadar evet alt yapı sadece telekomundu.fakat birkaç senedir bazı şirketler fiber optik kablo döşeyerek bunları isteyen şirketlere kiralıyorlar.kablo döşemesi önce trakyadan başladı ve anadoluya doğru devam ediyor.belkide çoktan anadolu sınırlarını aşmıştır.bunları nereden biliyorsun derseniz yaklaşık 2 sene önce iş görüşmesi için gittiğim yer bu kablo döşeme işini yapıyordu ve firma yetkilisi bu bilgileri vermişti.kabloların internet ve telefon amaçlı bu işi yapan firmalar tarafından kiralandığını belirtmişti.

karantina61

7 Mart 2009, 12:27:33  

arkadaşlar konu ne durumda güncelliği ne alemde acaba bilgisi olan varmı... başlayacakmı bu uygulama..

dabbemre

7 Mart 2009, 2:11:01  

Yalan olucak galiba

Donanım Haber'in En buyuk Msn Grubu group242990@groupsim.com
karantina61

7 Mart 2009, 11:31:16  

quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

Yalan olucak galiba

umarım öyle olmaz...

beto

7 Mart 2009, 24:23:14  

Türk Telekom Sektöründe bir numara olmaya devam edecektir. Yukarıda saydığınız şirketler Türktelekom 'un alt yapısını kullanacak şirketler. Hiç bir şirket, kendi altyapısını oluşturmaya kalksa bile Türktelekom' un alt yapısına kısa vadede erişemez. Türktelekom İstanbul Etiler'deki vatandaşa da hizmet götürüyor Hakkari Yüksekova daki vatandaşada bunu unutmayalım arkadaşlar. Örneğin bazı köylere yatırım yapıyor. Belki o yatırımı 100 senede karşılığını alamayacak ama yine de o hizmeti oraya götürmek zorunda.

Gelelim Tellcom a. Adamlar Ankara' nın doğusunu haritadan silmiş durumdalar. Oraya hiçbir doğru dürüst yatırımları yok. Ankara' nın batısına da yaptığı yaptığı yatırımlar, şehirlerin en zengin mahalleleri.

Eleştirileri yaparken bu durumlarıda bir düşünelim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beto -- 7 Mart 2009; 12:19:48 >

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

karantina61

7 Mart 2009, 13:30:01  

quote:

Orjinalden alıntı: beto

Türk Telekom Sektöründe bir numara olmaya devam edecektir. Yukarıda saydığınız şirketler Türktelekom 'un alt yapısını kullanacak şirketler. Hiç bir şirket, kendi altyapısını oluşturmaya kalksa bile Türktelekom' un alt yapısına kısa vadede erişemez. Türktelekom İstanbul Etiler'deki vatandaşa da hizmet götürüyor Hakkari Yüksekova daki vatandaşada bunu unutmayalım arkadaşlar. Örneğin bazı köylere yatırım yapıyor. Belki o yatırımı 100 senede karşılığını alamayacak ama yine de o hizmeti oraya götürmek zorunda.

Gelelim Tellcom a. Adamlar Ankara' nın doğusunu haritadan silmiş durumdalar. Oraya hiçbir doğru dürüst yatırımları yok. Ankara' nın batısına da yaptığı yaptığı yatırımlar, şehirlerin en zengin mahalleleri.

tt satılmadan önce almış olduğu sabit ücret kadar konuşma yapabiliyorduk... şimdi yine bunu yapsın da bizi konuşturmasın o zaman...

ahmet_d

7 Mart 2009, 14:02:20  

tt gibi dandik bi yere sözleşme yapmaktan kaçınırım ttnete bile sözleşme yapmadım indirim verdiği halde

beto

7 Mart 2009, 15:21:18  

GSM operatörleri de sabit ücret alıyor onlara da aynı tepkiyi bekliyorum senden.

ayrıca sabit ücret ödemek istemiyorsan benim gibi Jettvell tarifesine geçebilirsin;
Jettvel 100:
•Aylık Tarife Paket Ücreti (KDV ve ÖİV dahil): 19 TL,
•Tarife Paketi Tanımı: Sabit ücret ödenmez. Aylık tarife paket ücretine 100 şehir içi dakika dahildir. Paket içi dakikalar dışında kalan şehir içi görüşmeler, dakikası 12 Kr’den ücretlendirilir. Diğer tüm aramalar StandartHATT tarifesinden ücretlendirilir.

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: beto

tt satılmadan önce almış olduğu sabit ücret kadar konuşma yapabiliyorduk... şimdi yine bunu yapsın da bizi konuşturmasın o zaman...

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

SKELETER

7 Mart 2009, 16:32:53  

Kazıkçı Türk Telekom. Bence sabit telefon numarasını da GSM e taşımaya izin çıkmalı.

Zaten sonu geldi Türk Telekomun. Yeni evli çiftlerin kaç tanesi sabit telefon bağlatıyordur ki. Bağlatanda evine kablonet hizmeti gelmiyordur ADSL için mecburiyetten bağlatıyordur. Önümüzde ki yıllarda yurtdışında kullanılan ADSL harici sistemler ülkemize geldikçe ve 3G yavaş yavaş rayına oturunca elvada Türk Telekom.

O zaman Kablonet gibi ayda 19 TL ye sınırsız internet vermeye başlar.

Edit: Kablonet yazmışım heryerde yeni adı uydunet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 7 Mart 2009; 16:29:11 >

karantina61

7 Mart 2009, 19:38:30  

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Kazıkçı Türk Telekom. Bence sabit telefon numarasını da GSM e taşımaya izin çıkmalı.

Zaten sonu geldi Türk Telekomun. Yeni evli çiftlerin kaç tanesi sabit telefon bağlatıyordur ki. Bağlatanda evine kablonet hizmeti gelmiyordur ADSL için mecburiyetten bağlatıyordur. Önümüzde ki yıllarda yurtdışında kullanılan ADSL harici sistemler ülkemize geldikçe ve 3G yavaş yavaş rayına oturunca elvada Türk Telekom.

O zaman Kablonet gibi ayda 19 TL ye sınırsız internet vermeye başlar.

Edit: Kablonet yazmışım heryerde yeni adı uydunet

ZATEN KABLO NET OLSA EVDEKİ SABİT HATTI HEMEN KAPATICAM AMA ŞİMDİLİK YOK MAALESEF...

JETVELL TARİFESİNİ Bİ İNCELİCEM BAKALIM NASIL Bİ TARİFEYMİŞ..

SKELETER

8 Mart 2009, 1:03:42  

Dostum boşver jetvell i felan. Turk Telekom tarifesi yaramaz. En güzeli hiç dokunmamak. ADSL için kullanıp en az zararla kurtulmak.

karantina61

8 Mart 2009, 1:20:15  

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Dostum boşver jetvell i felan. Turk Telekom tarifesi yaramaz. En güzeli hiç dokunmamak. ADSL için kullanıp en az zararla kurtulmak.

inceledim bana göre değil...

righteous@

8 Nisan 2009, 13:14:07  

jetvell,metvell hikaye arkadaşlar, telekom şakşakçılarına kanmayın,sabit ücretin kalkacağını anladılar sonunda, bu şekilde, şu paraya şu kontör oyunlarına başladılar,şimdiye kadar nerdeydiniz diye sorarlar adama..10 Mayısta, sabit numaralarda aynı,cep noları gibi,diğer operatörlere taşınacak,ve sonunda millet, sabit(öger)kazığından kurtulacak

çünkü bi kaçtane şirket şimdiden sabit ücret almayacağını belirtiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Nisan 2009; 13:14:55 >

velideli

8 Nisan 2009, 19:25:34  

Şu lanet internet için zoraki verdikleri hatta hiç konuşmadan 9.33 lira fatura geldi soyup yiyorlar vatandaşı. 3g gelirse onu kullanacağım adsl için hat zorunluluğu kalkarsa ilk iptal ettiren ben olacağım .Ama internet için yine mecbur bırakılırsam alternatif operatörler iki katı ücret alsalar ona geçeceğim maksat oger gavuru daha az kazansın.

Egé

9 Nisan 2009, 9:41:38  

quote:

jetvell,metvell hikaye arkadaşlar, telekom şakşakçılarına kanmayın,sabit ücretin kalkacağını anladılar sonunda, bu şekilde, şu paraya şu kontör oyunlarına başladılar,şimdiye kadar nerdeydiniz diye sorarlar adama..10 Mayısta, sabit numaralarda aynı,cep noları gibi,diğer operatörlere taşınacak,ve sonunda millet, sabit(öger)kazığından kurtulacak

TT müşteri kaçmasın diye numara taşıma başladığı anda sabit ücrete yeni bir formül bulacaktır. Ama ne yaparsa yapsın artık beni durduramaz. 11 Mayıs ta müracaatımı yapıyorum..

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
_Berlin_

14 Nisan 2009, 19:21:40  

KOÇ.NET sabit ücret almıyacağını duyurdu mayıs ayından itibaren tabii, ben geçtim.

Berlin Mühendislik

LPG - Otogaz Dönüşüm Servisi ( Samsun )
www.berlinmuhendislik.com
DigitalWorld

Sisteme Gözat

15 Nisan 2009, 18:18:48  

quote:

quote:

TT müşteri kaçmasın diye numara taşıma başladığı anda sabit ücrete yeni bir formül bulacaktır. Ama ne yaparsa yapsın artık beni durduramaz. 11 Mayıs ta müracaatımı yapıyorum..

Yani sonuç olarak telekom iyiki satıldı diyebilir miyiz? Bir süre çok canımız yandı ama değdi diyebiliriz.

Zira şu saatten sonra değeri iyice düşer.

Bu kadar çok sevilen ve bu kadar iyi hizmet veren başka bir firma daha yok. Tıklayın : http://forum.donanimhaber.com/m_31013683/mpage_1/key_/tm.htm
.
oaston

15 Nisan 2009, 19:02:18  

10 Kasım'da Turkcell'e bastım tekmeyi, şimdi de 10 Mayıs'ı bekliyorum, 2. karın ağrımı Güzel bir tekme de o yiyecek.. Ülkenin en büyük 2 tekeline ve sebep olanların topuna Güzel Allahım süründükleri günleri de gösterir inşaallah..

AmigaOS

15 Nisan 2009, 19:33:52  

Koç net sanıyorum başvuruları almaya başlamış. Bende hatlarımı taşıyacağım.

Loading

Sisteme Gözat

16 Nisan 2009, 3:58:25  

biz şubat ayında uzunkonuşturan tarifeye geçtik çok tırrttan bi kampanya

taşıma olayı gerçekleştirebilirmiyiz acaba.. şu kadar süre kalmak gerekiyor felan demediler ama bunların ne halt yediği belli olmaz

ayrıca az bi zaman kaldı ama diğer şirketlerin hiç reklmnı felan görmüyoruz.. reklam işin herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lo@ding -- 16 Nisan 2009; 6:28:00 >

AntiFacebook Topluluğu
Ben sende hiçbirşeydim... Sen bende herşeyken...
cavador

16 Nisan 2009, 10:05:07  

insanlar ne nefret etti telekomdan bakın görün ne gecen olucak ben tahmin edemiyorum

Allahın yarattığı ürünleri değiştirip biz tarım ülkesine satmaları kar etmeleri için birileri izin cıkardı ! tüketiciye faydası da Organ yetmezliği, kanser ve beyin felci ..., durmak yok yola...
righteous@

16 Nisan 2009, 10:33:23  

quote:

Orjinalden alıntı: oaston

10 Kasım'da Turkcell'e bastım tekmeyi, şimdi de 10 Mayıs'ı bekliyorum, 2. karın ağrımı Güzel bir tekme de o yiyecek.. Ülkenin en büyük 2 tekeline ve sebep olanların topuna Güzel Allahım süründükleri günleri de gösterir inşaallah..

amin

bu arada koç net başvuru toplamaya başlamış bilgisinin kaynağı nedir,sitede göremedim henüz..rahmetli öger(turk) telekomun günleri sayılı

mustafa72

21 Nisan 2009, 24:46:47  

Bende koçnete mail attım nasıl olacak diye. Cevap gelirse yazarım.
DeSCeNT

23 Nisan 2009, 4:47:13  

Bu olay sadece forumda ve bloglarda yazıyor sağlam bir kaynak verebilecek olan varmı ?

1 aydır internet bağlantım uydunet ve artık sabit telefona gerek kalmadı ama bu numara taşıma işlemi için bekletiyorum sabit ücret ödemek istemiyorum.

TerraMino

25 Nisan 2009, 16:40:46  

İnşallah numara taşıma olayı fos çıkmaz. Numara taşınabilirliği başlayınca Telekom'un eli mahkum, telefon hattı olmaksızın ADSL bağlantısı da vermek zorunda kalacak.
ahmet_d

25 Nisan 2009, 21:16:46  

tt diğer firmalarıda engelliyor mu ne yapıyor hiç hareket yok kimsede

kyturan1

25 Nisan 2009, 21:30:45  

firma olarakmı no taşınacak yoksa il içinde numaran değişmeden her yeremi taşınacak. operatör seçilecekse alt yapıyı nerden kullanacığız??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyturan1 -- 25 Nisan 2009; 21:31:56 >

lenovo g530 3gb 320 gb t6600 2.20
ahmet_d

25 Nisan 2009, 22:02:50  

quote:

Orjinalden alıntı: kyturan1
operatör seçilecekse alt yapıyı nerden kullanacığız??

işte burda işler karısıyor bekleyip göreceğiz.ya bu ttden kurtulacağız yada hepsi yalan olucak

velideli

25 Nisan 2009, 22:16:57  

Telekazıktan kurtulmaya az kaldı adsl için mecbur ettiler her ay 9.5 lira haraç veriyorum. Yalın adsl yada 3g işi olursa sabit kazığı hep iptal ettireceğim olmazsa en azından numarayı taşıyarak telekazığa daha az kazandıracağım.

kyturan1

25 Nisan 2009, 22:40:04  

bence hepsi yalan olacak. istanbul ankara izmir merkez kurtulur ama diğer yerler zor. üstelik 3g adsl ye rakip olamayacak gibi geliyo bana inşallah yanılırım...

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

operatör seçilecekse alt yapıyı nerden kullanacığız??

işte burda işler karısıyor bekleyip göreceğiz.ya bu ttden kurtulacağız yada hepsi yalan olucak

lenovo g530 3gb 320 gb t6600 2.20
ahmet_d

25 Nisan 2009, 23:03:56  

quote:

bence hepsi yalan olacak. istanbul ankara izmir merkez kurtulur ama diğer yerler zor. üstelik 3g adsl ye rakip olamayacak gibi geliyo bana inşallah yanılırım...

3g konusu banada öyle geliyo, insallah yanılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_d -- 25 Nisan 2009; 23:04:36 >

Egé

26 Nisan 2009, 16:03:20  

19-Nisan-2009 Pazar günü çıkan gazete haberinden alıntı;

10 Mayıstan itibaren şehir içi görüşmeler yeni işletmecilere açılacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, 10 Mayıstan itibaren şehir içi görüşmelerin yeni işletmecilere açılacağını belirtti.
Tayfun Acarer, Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK), Sapanca'da iki gün süren 3. Telekomünikasyon Zirvesi'nin ardından, telekomünikasyon sektörü temsilcileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, sektörün geleceğini değerlendirdi.

Sektörün gelişime açık olduğunu ifade eden Acarer, şöyle konuştu:

"Elektronik Haberleşme Kanunu uyarınca, şehir içi görüşmelerin yeni işletmecilere açılmasının önündeki engel kalkıyor. 10 Mayıstan itibaren şehir içi görüşmeler yeni işletmecilere açılacak. Numara tahsisi ve frekans gerektirmiyorsa, işletmeci şirketin bildirimde bulunması, şehir içi görüşme yaptırması için yeterli olacak. Bildirimde bulunan şirket hemen hizmet vermeye başlayabilecek. Ancak, frekans ve numara tahsisi söz konusuysa o zaman mevcut duruma göre karar vereceğiz."

Uzak mesafe telefon hizmeti veren şirketlerin numara tahsisi uygulamasını dört gözle beklediklerini ifade eden Tayfun Acarer, "Geçen hafta sabit telefon hizmeti verecek işletmecilere numara tahsisi konusunda kurul kararı aldık. Aldığımız kararı henüz işletmecilere tebliğ etmedik. Kararımızı işletmecilere ileteceğiz. Numara tahsisi yapıldıktan sonra da işletmeciler mobilde olduğu gibi abone almak için rekabete girecek" diye konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egé -- 26 Nisan 2009; 16:10:12 >

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
Egé

26 Nisan 2009, 16:09:46  

Turkcell şehir içi sabite giriyor

Turkcell Genel Müdürü Ciliv, 10 Mayıs’ta başlayacak şehir içi sabit hatta rekabete hazır olduklarını söyledi. 24’e konuk olan Ciliv, bunun için yapılacak yatırımların parasının bile hazır olduğunu belirtti.

ŞEHİR içi sabit telefonların rekabete açılması için 10 Mayıs olarak belirlenen tarih yaklaşırken, 24’e konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, sabit hatta rekabete hazır olduklarını söyledi. Ciliv ‘Pazarda tek bir firma var o da sabit şehir içinde yüzde 100’e hakim. Açıkçası 10 Mayıs’ta numara taşınabilirliğinin gelmesini bekliyoruz. Biz uzun zamandır o pazara girmek için gerçekten büyük gayret sarfediyoruz. O pazara yatırım yapmak için paramız hazır’ diye konuştu.

STANDARTLAR YAKALANAMADI

İSTEDİKLERİ fırsatları henüz yakalayamadıklarını belirten Ciliv şunları söyledi: ‘Gerekli izinlerin verilmesi lazım. Serbest rekabete açılması lazım. İki pazar yani sabit internet pazarı ve sabit şehir içi pazarı rekabete henüz dünya standartlarında açılmış değil.’ Öte yandan hafta sonu yapılan Bilişim Zirvesi’nde konuşan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, şehir içi görüşmelerin 10 Mayıs’tan itibaren yeni işletmecilere açılacağını hatırlatarak, bunun için Uzak Mesafe Telefon Hizmeti veren işletmecilerin BTK’ya bildirimde bulunmalarının yeterli olduğunu kaydetti. EKONOMİ SERVİSİ

Abonelere seçme şansı doğacak

ŞEHİR içi telefon görüşmelerinin rekabete açılması üç ayrı konumdaki operatörü ilgilendiriyor. Birinci grupta 2004 yılından beri şehirler arası ve uluslararası görüşme yaptıran operatörler bulunuyor. Bu operatörler 10XY denilen kodların telefon numarasının başına eklenmesiyle görüşme yaptırıyor. 10 Mayıs’tan itibaren bu kodla şehir içi de aranabilecek. İkinci grupta ise VoIP üzerinden görüşme yaptıranlar var. Bunlar da aynı birinci grupta olduğu gibi 10 Mayıs’ta rekabete girecekler.

Üçüncü grup ise herhangi bir numarası olmayanlar. Onlara BTK tarafından numara tahsis edilecek. Onlar da bu numaraları abonelerine tahsis edecek. 10 Mayıs’tan itibaren tüketiciye şehir içinde istediği operatörü seçme şansı sunulacak. Sabit telefon alanındaki hizmet çeşitliliği ve yenilikler artacak.

ALINTIDIR:
http://www.memurlar.biz/haber/20090421/Turkcell-sehir-ici-sabite-giriyor.php

Mozilla Firefox
QASHQAİ KULÜBÜ
ertanx

27 Nisan 2009, 12:56:15  

Linkteki:

http://www.kocnet.com.tr/index.php?PageID=623

A Tipi Hizmet bu mu oluyor ki?

"Ben koskoca Boeing'i, Ankara asfaltına indirdim." Gülen Gözler Filminden; VECİHİ.
tridi

30 Nisan 2009, 22:34:04  

arkadaslar ne olursa olsun ben Almanyadaki gibi bir sistem bekleyorum.ins ona yakin bir seyler yaparlar.
Mesela Turkcell den kontorlu hat alırmış gibi sabit hat alıyorsun.o senin aldıgın ilde yada ilçede çekiyor.şehir dışına çıktıgında ulaşılamıyor. boyle bir şey yapsaşar mukemmel olacak. internete de rekabet girdi ama nafile iş yok.
hele mobil internetimiz yerlerde geziyor. bugun turkcell e gittim sordum data hattı 3 gb a 70 lira diyo ve baglantı hızı 256 k .Yurkdışında görüştüğüm kişi kendine bi gsm hattı aldı 25 € yükledi kayıt yaptı ve memory stick ile pc ye adsl hizmeti aldı sınırsız ve 2048 lik.adalet mi bu şimdi.bizimkiler hala bişiler yapacaklar. sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Almancası olan incelesin neler yapıyo millet.
http://www.o2.com/
hem sabit hat veriyo
hem sınırsız net veriyo
hem de gsm hattı veriyo
yanlış anlamayın türkcell gibi bi firma bu da :))

Sayfa:   [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> SABİT TELEFONDA NUMARA TAŞIMA 9 MAYIS 2009 da RESMEN BAŞLADI. Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.
The Godfather II
Baba geri döndü.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir