Şimdi Ara

Çok güçlü elektro mıknatıs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
12.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ..

    12 volt gerilimimiz var bu gerilimde çalışacak maksimum avuç büyüklüğünde çok güçlü elektro mıknatısa ihtiyacımız var ne şekilde yapabiliriz hesaplamaları förmülleri nedir ?

     Çok güçlü elektro mıknatıs ?


    Amaç resimdeki metal parça bir düzenek aracılığı ile mıknatısa doğru kaymakta mıknatıs ile o metal parçayı silindirin dip kısmına doğru itmek metal parça 1 kg. civarı ama bağlı olduğu düzenek biraz güç istiyor şöyleki iki el ile bastırıldığında zar zor dip kısıma inebiliyor bu gücü karşılayabilecek elektro mıknatısı bu voltaj ile ne şekilde yapabiliriz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 24 Kasım 2008; 0:27:33 >







  • Elin oğlu yapıyor.Hatta 4 pistonlu geri beslemeli jeneratörde var.Gazeteden ilim öğrenip prof olanlara takılma,Bir bakarsın yarın magazin haberlerine dalmışlar

    http://www.youtube.com/watch?v=tM_HRwqKzFk

    Bu sistemin benzerini bende denedim.Çok düşük enerji ile yüksek güç elde edebiliyorsun.Bunun sırrı mıknatıstadır.Millet çok söz söylüyor bu konuda ama 10 lira verip bir mıknatıs alıp deneyen bulamazsın.Kahve sohbeti misalı önüne gelen lafı söyler gider.

    Güzel kardeşim.Forumlarda derdine derman bulamazsın.Böyle büyük forumlarda 3-5 nöbetçi daima bulunur.Bunların işi karartmadır.Arif olan anlar....

    Mıknatıs hesabını yapayım sana ama bana değer ver.Öncelikle ne kadar para harcayacaksın.? çapı ve gücü ne olacak ? kaynağın hatmı ? akümü ? soğutması ne olacak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakaro -- 23 Haziran 2012; 18:34:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.