Şimdi Ara

Home Beta CLUB (ANA KONU) - Açık Beta Başladı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
25.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Home Beta CLUB (ANA KONU) - Açık Beta Başladı!!!

Artık Home Beta konusu buradan devam eder, aradaki bölümü de buraya alıp, konuya girenlere kolaylık yapalım...

İlk izlenimlerim şöyle;

- 77 MB'lık bir dosya indiriyorsunuz ama HOME kendine HDD'de yaklaşık 3 GB alan ayırıyor.
    - Bir karakter yaratıyorsunuz sonra, gayet hoş ve ayrıntılı olmuş. NXE'den çok daha fazla detaya sahip.
    - Karakter yaratımından sonra kendinizi bir evde buluyorsunuz. Evde bir kaç parça eşya var, bunların yerini değiştirebiliyor, benzer olanlardan ekleyebiliyorsunuz.
    - Evin duvar kağıdını belirleyebiliyorsunuz.
    - Unutmadan TR hesap olmuyor, ben önce UK'de, sonra US hesaptan girdim. Zaten arkadaşlarda US hesap kullanıyor. Dilerim piyasaya tam sürüm çıkınca TR unutulmaz...
    - Evden dışarı çıkmak isteyince o mekanın yüklemesini yapıyor. Bu bir defaya mahsus ve 20 ile 50 MB arasında değişen boyutlar var.
    - Dışarıda Bowling, Sinema ve Alışveriş merkezi var, aynen bunlara da girmek isteyince bir defalık DL yapmak gerekiyor.
    - Bowling, bilardo, satranç oynayabiliyor, müzik dinleyebiliyorsunuz. Bir de ana alanda duvarlardaki reklam panolarındaki videoları izleyebiliyorsunuz.
    - Biz hemen bir kulüp kurduk. Arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Kulüp eviniz oluyor bu arada. Güzel bir özellik.
    - Kalabalığın olduğu alanlarda lag oluyor doğal olarak, buna beta olmasını da eklerseniz normal görünüyor.
    - Sesli ve yazılı olarak görüşebiliyorsunuz. Konuşma için bir headset'inizin olması lazım. Varsa R2'ye basarak konuşabiliyorsunuz.
    - Var olan HDD'deki oyunlarınızı Home'dan geçiş yaparak oynama imkanınız var.

Uzun bir süre sıkılmadan 5-6 arkadaş takıldık. Şimdilik bu kadar, ilerde gelişmelerden yine buradan bilgi alabileceksiniz. Bu arada yine bu başlıkta SONY55 Home Beta için hesap bilgilerini veriyordu, katılmayanlara duyurulur...

Home Beta için kulüp kurma istekleri var, isteyen arkadaşları kulübe ekliyorum. Kulüp üyeliği için PSN kullanıcı adınızı belirtmeniz yeterli. Ancak Home Beta'ya hangi kullanıcı adı ile giriyorsanız onu belirtin. Genel olarak US PSN'den giriş yapıldığını göz önüne almayı unutmayın.

Home üzerindeki kulüple ilgili tüm işlemleri Uğur'un üstüne atıyorum Artık Home üzerindeki işleri, kulüp kurmayı o halleder... Aslına bakarsanız bizler ilk Home 'u indirme şansını da Uğur sayesinde elde ettik. Bu anlamda kulübümüzün de onur üyesi bence Uğur'dur....
    Home Beta CLUB
    quote:

- SolidRockTR
    - ugur55
    - patriotzero
    - mistikv67
    - xmhrx
    - Trex_Tr
    - inspirex
    - ugggu
    - PLAY_STYLE_MANIA
    - erol34
    - EREN007USA
    - ChnGT_GTS
    - talhaa
    - ymskn
    - Evolation1993
    - Daxteroy
    - WAMLAWtr
    - bidicik
    - Senceru
    - SIXAXISDualShock
    - DJ_PROTECH
    - barercan1
    - fujivelvia-us
    - hololoy112
    - Stamford7
    - WAMLAWtr
    - lonely21
    - arda_tirmasUS
    - denizz92
    - KinG_OkaN
    - haymi
    - ArAnAnAdAm
    - orhan86fb
    - emre_t_s
    - Mettfrost
    - hinolma1146
    - TurkinaFaso
    - goksukara
    - saint_jimmyTR
    - drejfc
    - okinore
    - mahoonur
    - DrokanKai
    - babakasap
    - kwll19
    - berkaybata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 28 Aralık 2008; 0:52:31 >

• paylasim sorunu yoktur
  • SolidRock,
    E-posta ve sifresine ihtiyac yok benim bildigim...Home key olsun yeterli. Fakat giris icin dogru ulkenin hesabiyla girmek sart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Home key'i olan arkadaş bir hayır yapıp e-posta ve şifresini versinde hep beraber Home'a takılalım. Sınırsız download hakkı var. Şöyle bir-iki saatliğine hesabını herkese verir sonra şifreyi değiştirir key sahibi arkadaş. Konu ile ilgili olarak N4G'de haberi var, yani bir sıkıntı yok....

abi olsa vallahi düşünmeden verirdim paylaşmak güzel
  • home a nasıl giriş yapabiliriz, çıktı mı ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

home a nasıl giriş yapabiliriz, çıktı mı ki ?

betası çıktı.Sadece qore üyeliğine sahip kişilere key gönderildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: chakir

home a nasıl giriş yapabiliriz, çıktı mı ki ?

betası çıktı.Sadece qore üyeliğine sahip kişilere key gönderildi

ozaman bir hayırsever daha çıkarsa bende talibim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    iOS 26 | ANA KONU | Beta 1
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Key isterük
  • yokmu bir hayırsever
  • Güzel
  • ben qore üyesiyim key mey geldiği yok
  • bu qore nedir
  • indirip yükleyen varmı bari yorumlarını paylaşsın dicemde, ''şimdi millet üzerime çullanır key key diye...'' düşünerek yorum yazmamalarıda muhtemel
  • Bir kaç değişiklik yapıp bu mesajı ilk mesaja taşıdım............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 24 Kasım 2008; 0:19:43 >
  • quote:

İki-üç saatten fazladır Home'dayım, DL hakkını başka bir arkadaştan aldığım için kusura bakmasın kimse, benim olsaydı verirdim isteyen arkadaşlara. İlk izlenimlerim şöyle;

- 77 MB'lık bir dosya indiriyorsunuz ama HOME kendine HDD'de yaklaşık 3 GB alan ayırıyor.
    - Bir karakter yaratıyorsunuz sonra, gayet hoş ve ayrıntılı olmuş. NXE'den çok daha fazla detaya sahip.
    - Karakter yaratımından sonra kendinizi bir evde buluyorsunuz. Evde bir kaç parça eşya var, bunların yerini değiştirebiliyor, benzer olanlardan ekleyebiliyorsunuz.
    - Unutmadan TR hesap olmuyor, ben önce UK'de, sonra US hesaptan girdim. Zaten arkadaşlarda US hesap kullanıyor. Dilerim piyasaya tam sürüm çıkınca TR unutulmaz...
    - Evden dışarı çıkmak isteyince o mekanın yüklemesini yapıyor. Bu bir defaya mahsus ve 20 ile 50 MB arasında değişen boyutlar var.
    - Dışarıda Bowling, Sinema ve Alışveriş merkezi var, aynen bunlara da girmek isteyince bir defalık DL yapmak gerekiyor.
    - Bowling, bilardo, satranç oynayabiliyor, müzik dinleyebiliyorsunuz. Bir de ana alanda duvarlardaki reklam panolarındaki videoları izleyebiliyorsunuz.
    - Biz hemen bir kulüp kurduk. Arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Kulüp eviniz oluyor bu arada. Güzel bir özellik.
    - Kalabalığın olduğu alanlarda lag oluyor doğal olarak, buna beta olmasını da eklerseniz normal görünüyor.
    - Sesli ve yazılı olarak görüşebiliyorsunuz. Konuşma için bir headset'inizin olması lazım. Varsa R2'ye basarak konuşabiliyorsunuz.

Uzun bir süre sıkılmadan 5-6 arkadaş takıldık. Kimin hesabı verdiğini sormayın, söylersek arkadaşa ayıp olur... Şimdilik bu kadar, değişik şeyler olursa onu da buradan size iletiriz. Sanırım Türkiye'den ilk Home Beta'ya katılanlar da bizleriz...

Ben Eylül ayının başından beri Home Betadayım.

• Siz ilk dalgadasınız, bizler bu gelen ikinci dalganın oyuncularıyız. Ama yine de sizin deneyimleriniz daha fazladır.
  • quote:

İki-üç saatten fazladır Home'dayım, DL hakkını başka bir arkadaştan aldığım için kusura bakmasın kimse, benim olsaydı verirdim isteyen arkadaşlara. İlk izlenimlerim şöyle;

Uzun bir süre sıkılmadan 5-6 arkadaş takıldık. Kimin hesabı verdiğini sormayın, söylersek arkadaşa ayıp olur... Şimdilik bu kadar, değişik şeyler olursa onu da buradan size iletiriz. Sanırım Türkiye'den ilk Home Beta'ya katılanlar da bizleriz...

alışveriş yerleri değişik mekanlar olduğuna göre acaba bu yerlere nasıl ulaşıyorsunuz?
    ayrıca sinema derken normal filmler izlenebiliyomu?

• Evden zaten dışarıya çıkıyorsun, diğer üç mekana bu ana alandan ulaşıyorsun. Bowling, alışveriş, sinema, e tabi bir de ev var... Ulaşım kapıdan girmek sureti ile oluyor

Sinemaya girdim ama pek gezinmedim, ekranda birşeyler download oluyordu, sanırım oyunlardan videolar olacak beta süresince... Sonrasını bilemem tabii, belki streaming medyada satabilirler.
  • key istiyorum
  • harikaymıs ya, desenize beta da bir tokat gibi geliyor.

2. yılında ps3 tokat manyagı yapmıs durumda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.