bu adrese arka arkaya 4-5 kere tiklayin, ve sonuclara bakin, ben baktim, ve 5 saniye icinde 500 kisi oy atmis.
Ve hepsi de ermeni oylar, ve türk oylari yüzdelik dilimlerde azaliyor. Deneyin görün.
ohaaa ben en son bakıgımda ermenilere fark atmıstık%70 gibi no vardı.şimdi bizi geçmişler.vay anasını.baslarım onların anketine.biz arşivimizi actık yiyiyosa gelip baksınlar arşivlere,ama onlarda bilio böle bişe olmadıgını gelip bakmıolar bile.şerefsiz adiler
İki gün önce % 98 "hayır" oyunu görmüştüm. İlk oy kullandığım tarih ise Mayıs 1 di, yine durum aynıydı.
Rezalet biraz önce dakika tuttum, Evet oyu : 57.899 Hayır Oyu : 44. 556 idi, tam 1 dakida sonra gözlerime inanamadım.
Evet oyu 57.984 hayır oyu 44.489 olmuştau Yani dakika da 85 Evet oyu artarken Hayır oyu 67 azalmıştı. İnanmayan denesin. ekran resimleriyle destekleyip her yerde belirteceğim bunu.
ya siteye tıklayıpda hitini arttırmayın
oy vermekle hata yapıyoruz zaten onların istedikleri de bu gerçekleri görmezden gelip oylama sonuçlarına bakmak. onlara en büyük karşılığımız oy vermek değil gerçekleri göstermek olmalı
Aynen arkadaslar, böyel yolari hicbir zaman sevmem. Zaten kendi ellerine. Istedikleri zaman sonu degistirebilirler.
Bunlari topuna
ee sonuçta oylamayla kabul ettiremezler sanırım
aslında olay şu boş bi odadasın admlar sana orda yatak var yat dio sende yok diosun adamlar var dio olmayan bişeyi telkinle kabul ettirebileceklerini sanıyolar sanırsam
Ya bu b.ktan siteyi gümletecek hayırsever hekır dostlarımız nerede?
bu ne lan saniyede oylar artıyor bu kadar hit mi alıyor bu site 3 - 4 gün önce bomboştu...
Up, görüyorum da, daha hala topicle aciliyor
"no" seçeneğine çalışmak isteyen varsa ; Şuanki durum pek iç açıcı değil. 1-2 saniyede 100-200 yes seçeneği kullanılıyor.Sanırım hile yapılıyor. Buna karşılık olarak bizde 1'den fazla oy kullanabiliriz. Syfayı internet explorer ile açın ve oylamanızı "no" olarak gerçekleştirin.Ardından ; Örnek C:\Documents and Settings\Ender\Cookies Burdaki tüm çerezleri temizleyip explorer'ı tekrar açıp kapatın ve yeniden oy kullanabilirsiniz.
Sonuçlar yüzde oranından (%) belirleniyor. Toplamda 100 kişi oyladı diyelim. mesela % 90 no %10 evet dedi diyelim. İşte sonuç yüzdesi buna göre değişiyor.
Yahu kardeşler niye kendinizi heba ediyorsunuz ki. Öne bile geçsek adamlar siteyi kapatırlar. Ki öne geçirtmezler bile. Zaten ne bekliyordunuz. Bunca yıldır ülkemize yapılan da o kadar farklı değil.
Arkadaşlar ermeni soykırımını tanmımalı mı dio sizin hayır bile demeniz yanlış bence bırakın gevurlar uraşsın
zaten cins bi site.Kim kaile alcakki sonucu.
Beyler iyi okuyun, soruda "Türk hükümeti ermeni soykırımını kabul etmeli midir?" diyor.
Yani; "Malumunuz üzere bu barbar Türkler ermenilere mezalim yapmıştır, bu garibanları biçmiştir. Suçunu kabul etsin mi etmesin mi?" diyor, boşverin gitsin yani.
yaa benim anlamadığım bu siteyi göçertecek bir hacerımız yok mu? Yetişmiyo mu? yoksa beceremiyor mu?
valla ben anlasam şimdiye kadar TÜRK bayrağını dikmiştim oraya
Ne sazan bi milletiz yahu. Elin denyosu, ne idüğü belirsiz birisi anket açıyor ona oy vermek için yırtınıyoruz. Ulan versek ne olur vermesek ne olur. Güvenilir biri mi sitenin sahibi? Belki kafasına göre değiştirecek oylamayı. Bu tür oyunlara nasıl geliyoruz anlamıyorum.
Şimdi bununla ilgili 80 tane topic açılır kesin.
--- aslinda boyle seyleri yapmayi sevmiyorum ama gozumle gormesem boyle birseyi yapmazdim. bir program olmadan 5 sn icinde yuzlerce evet e basabiliyorlar madem neden bizde yapmayalim bende tek basima 5sn de binlerce hayir basabiliyorum su an icin 83344 hayir 191607 evet var baslatma saati : 23,15
sabaha dogru hayir larin sayisini goruruz. ;)
(biraz sidik yaristiriyormusum gibi geliyor ama olsun)
quote:
Orjinalden alıntı: mathadore
Ne sazan bi milletiz yahu. Elin denyosu, ne idüğü belirsiz birisi anket açıyor ona oy vermek için yırtınıyoruz. Ulan versek ne olur vermesek ne olur. Güvenilir biri mi sitenin sahibi? Belki kafasına göre değiştirecek oylamayı. Bu tür oyunlara nasıl geliyoruz anlamıyorum.
Şimdi bununla ilgili 80 tane topic açılır kesin.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurfeci
yaa benim anlamadığım bu siteyi göçertecek bir hacerımız yok mu?
bizde ne hacerler var ama benim anlamadığım "evet soykırım yaptık,alın bu topraklar sizin"mi diyeceğiz bu anketlerin sonucuna göre?