Arkadaşlar iphone'u yeni adlım 2.el Aldığımn arkadaş'ın ayarları hesap numaraları üstündeydi, bunu sıfırlamak istedim. ayarlardan en aşağıdaki seçeneği seçtim ve iki gelen soruya evet dedim ve uzun bi süre doldurdu bişeyler dolduktan sonra beyaz elma çıkıyor ve hiç bir tepki vermiyor uzun aradan sonra tekrardan resetliyor napabilirim ! !
DFU Mode geçmek için izleyeceğin yöntem şu olmalı. iTunes açık,USB kablon bağlı iken Power ve Home tuşlarına beraber basıyorsun. Telefon karanlığa düştüğü an 6-7 saniye sayıyorsun ve Power tuşunu bırakıyorsun,sadece Home tuşuna basmaya devam ediyorsun.IPhone'da Kablo artı CD görünene kadar bırakmıyorsun.Bu simgeler çıktığında parmağını çekiyorsun.iTunes bir hata verecek,ona OK
dostum bağladım usb şekli ve itunes işareti çıktı itunes den restore bastım doğrumu
237mb indiriyor doğru adımdamıyım
dogrudur update dosya si indiriyor su anda soylemeyi unutmusum keske onceden indirip shift+restore yapsaydin daha hizli olurdu neyse boylede olur indirine kadar beklersen yalniz bu isleem sonunda hersey ucar versiyon yenilesi olur bilgin olsun
Yani herşey uçar derken rehberdeki isimler mesajlar filanmı ? Yani simkartımı takarsam açılır dim herşey uçar derken nedemek istedin ? bu arada yardımın için çok saol
Eğer ayarları sıfırlama işleminden önce telefonu bilgisayar ile sync ettiysen back-up almıştır ama etmediysen malesef telefondaki tüm bilgiler gidecek.
When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
Walla şimdi bu iphone beni çıldırtcak simcard installed filan diyor sim kartım takılı değil ingilizce olmuş ben şimdi bu versiyonu muhtamelen türkçe yapamıcam dimi
Turkce versiyon var atastirirsan bulursun ama ben hic denemedim sim olayina gelince Turkcell yada vadofone kartin varsa itunes uzerinden aktiv edebilirsin veya hic ugrasma direk jailbreak yap ust konularda var nasil yapilacagi arkadasim jailbreakdan sonra hersey yoluna girer merak etme sonra iphone elinden brakamazsin
Turkce versiyon var atastirirsan bulursun ama ben hic denemedim sim olayina gelince Turkcell yada vadofone kartin varsa itunes uzerinden aktiv edebilirsin veya hic ugrasma direk jailbreak yap ust konularda var nasil yapilacagi arkadasim jailbreakdan sonra hersey yoluna girer merak etme sonra iphone elinden brakamazsin
Çok saol kardeşim yardımların için denicem yapmayı