Şimdi Ara

AEROCool NİTRON Mod - Cover Guard 250's - FİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
14.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır maddi yönden sorunlarım vardı.Şükürler olsun atlattık.Elimizde ne var ne yok sattık.Bu nedenle yeni bir pc yeni bir kasa ve yepyeni bir modifikasyona başalak niyetindeyim.Forumdan Bodyblows nickli arkadaşımdan aldığım AEROCOOL NİTRON kasamızı modlayacağız.
    Kasa seçiminde uzun uzun zamanım oldu bu kasa üzerindeki projelerimde kafamda hazır gibi...

Modifikasyonda kullanılacak sistem;
    Gıgabyte P35-S3G ICH9R 5 PCI FSB 1333 mhz DDR2-1066 Anakart
    Kingston 2 Gb (2x1) Kit 1066 MHz DDR2 Hyperx PC2 8500 CL5 RAM
    İntel P4 3.4 CPU
    ZeroTherm CF900 Soğutucu
    Şimdilik Ati Radeon X1900Gt Ekran kartı
    TAGAN 480Watt Power Supply
    160GB 8MB SATA2 7200RPM HARDDİSK

Ve bilimum fan,vs...

Önceki Everest ve GMC H-70 modlarımı takip edip güzel yorumlarını esirgemeyen arkadaşlar haydi bir racha mod daha başlıyor...

Bu arada elinde revoltec,cooler master ledli fan olupta satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler...

sketchup ile 3D çizimleri yayınlayacağım.

Kasa elime geçer geçmez resimlerle adım adım moda girişeceğim.

hatta kalın canlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 8 Nisan 2009; 21:43:36 >

• kasa güzele benziyor şimdiden kolay gelsin diyeyim çizimleri bekliyorum
  • Otekı modlarında olan basarını bu modundada gorcegımıze emınım emrah abı basarılar dılıyorum gene merak ve heyecan dolu bır mod olcak bu modundanda bırseyler ogrenmeye bakalım takıpteyım abı

saygılar....
  • kasa dış görünüş olarak çok güzel...senin emeğinle dahada güzel olucaktır eminim ..başarılar şimdiden..çizimleri bekliyorz...
  • bi rahat dursana sen mod yapmadan oturamıyormusun iki dakka
    çok güzel olacağından eminim,başarılar
  • önceki modlaerından yaptığın işer ortada muhteşem kalite.Yİne coşturacaksın galiba
  • racha dedinmi akan sular durur
    hadi abi yine dier modların gibi güzel şeyler bekliyoruz senden takipteyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekliyoruz,kolay gelsin..
  • kardeş modu yapmaya başlayosun sonra ekonomi yüzünden satıyosun proje yarım kalıyo ve bizimde heycanımız kaçıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: handsome222

kardeş modu yapmaya başlayosun sonra ekonomi yüzünden satıyosun proje yarım kalıyo ve bizimde heycanımız kaçıyo.

Yok kardeş bu modumuz inşallah yarım kalmayacak.Ekonomimiz artık rayına girdi.

diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum.Kasa elime geçer geçmez başalayacağım.Şu sketchupta bu kasayı ççizmekte hişçte kolay değilmiş yahu neyse artık...
  • başarılar dilerim takipteyim
  • Rachadell modlarının tadı ayrı oluyor gerçekten,bu modda eminim süper olcak,hadi hayırlısı,SK a ekledik
  • Evet arkadaşlar kasa elime ulaştı.Yarından itibaren çalışmalra başlıyorum.

Hatta kalın.
  • hadi bakalım kolay gelsin
  • hattayız
  • Evvet arkadaşlar son sürat moduma başladım.

Kasamız geldi son derece şık duruyor.

Yan paneldeki 25'lik fan ledsiz ve oldukçada sessiz.Onu ışıklandırmak gerek.

Kasa içi oldukça sade.Kablo toplamak için organizasyon falanda yok.Standart bir kasa içi düzeni var.
    Ancak oldukça geniş.Su soğutma içinda bayaca yer kalacak gibi duruyor.

İlk önce diğer modlarımdada olduğu gibi ön ve arka fan ızgaralarını keselim.
    Sabah ön ızgarayı ve arka ızgarayı kısmen kestim.P.tesi sabah hız verip kesim işlerini bitireceğim.

• Kasa içi bayaa geniş içine mini bi langırt bile koyabiliriz:D Şaka fln ama kasanın içi gerçekden büyük gözükdü bana . Şimdi neler olucak neler biticek bekliyoruzHep destek tam destek
  • ufak bir testere 5 ardından gece gece moduma devam ediyorum.Resimler sabaha burada...
  • AAAA feel Hurricane AI-03ün çakması olmuş(gerçi feel bunun çakmasıdır). Yemin ediyorum ön panel dışında herşeyi aynı(tabii malzeme kalitesi hariç). O iskeletteki desenler bile aynı. Hayırlı olsun fena kasa değil. Bu arada o sol paneli nasıl yapmayı düşünüorsun?
  • Evet bugünkü çalışma sadece kapak ve kasa ana gövdesi üzerine oldu.Kasa gövdesi üzerindeki kesilmesi gereken alanlar kesildi.Ardından kapak için çalışmalar başladı.

Kapak kesim şekli bu olacak.Asetatlı kalemle kapak üstüne çizip kesime geçiyoruz.

Kesimde boch marka metal kesim ucu ile dekupaj kullandım.Son derece kaliteli bir kesim işlemi oluyor.

Kapağı yaklaşık 2 saat süren zorlu bir çalışmadan sonra kestim.Eğelenmesi gerekiyor.Ufak tefek çapaklar dışınde çok net kesildi.

Panel için 36x40cm 4mm plexi aldık ve gerekli ölçümlerin ardından onuda keseceğiz.

Plexi kesimide sona erdi.Gayet başarılı bir tasarım oldu sanırım.

Şu anda kasa içi kablo organizasyonu için çalışmalarım sürüyor.Hatta kalın yeni çalışmalar yolda...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.