İkinci el mesajı:917
Katılım zamanı: 30 Haziran 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
19 Kasım 2008; 22:22:47
Philips Sna6500 Kablosuz ve 4port Destekli Wireless Modem - 60ytl
Yanında adaptör ve kurulum dökümantasyonu bulunan bir cd vereceğim..
- Modem sorunsuz çalışmaktadır. Uzun süre kendim kullandım. Garantisi hakkında bilgim yok maalesef. Yanında vereceklerim temel wireless kullanımı için yeterlidir. Eğer ethernetten kullanacağım derseniz cat5 ayarlamanız gerekir..
- Fiyat sondur. Uygun fiyat verdiğimi düşünüyorum. Lütfen sadece satın almak isteyenler ulaşsınlar. Fiyat yüksek gelirse daha iyi fiyat veren satıcılara yönebilir ısrarla pazarlık mesajı atan üyeler. Evim İzmir/Yağhaneler 'de. İsteyen ürünleri test ederek satın alabilir.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Alışveriş yaptıklarım: Axima, Guven35, Tyrael99, Tourniquet, Lateran, Sanat7, Taktik, Turkom, Thundere, Fenerli_ulash, Djnksk88, Spacetech, Yavuzhyk, Zwandar, Mindriot, Sertert, Pckurdu, Lokosit, Dokuzeylul, Scream_Erdinc, Yug2980, Alyıldız, Mami23, By_tunahan, Mendiss, Vals, VoodooRush, Erte, Qwerty72, Sunbred, Bucalı, Pcbuilder, Shanke, Ragıp Değer, Evren, Ka1984, Darcyn, Goxel_35, Positive, Red a!ert, İlhanathema, Runoo, 87akin-izmir, Narcissus, Geokombilgisayar, Volkanoert, İbrahimstar... Daha çok kişi var ama şimdilik bu kadarını hatırlıyorum..