Şimdi Ara

VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
153.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar asagıda linkini verdigim VEITO KARBON ISITICI hakkında kullanım yada izlenimleri olan varsa lutfen yorumlarınızı bekliyorum diger rakiplerini az cok artık herkes iyi biliyordur fakat tekzende gordum rezistans olayı helezonik sarım degildi. Daha uzun omurlu ve tasarruflu oldugunu idda ediyor, ısıtma ve yansıtmada herhangi bir fark olustururmu bu cihaz? Camı digerlerine gore ince fakat icindeki isitici tel yılan derisi gibi ust uste gecmeli baklava deseni gibi idi yanına cok yakınlasmak ise mumkun degildi, yansıtıcısı parlak ve kaliteliye benziyordu yorumlarınızı bekliyorum

    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=17111&sp=brand=veito

    Buda farklı dizayn acaba dik durusu yer kaplamamaktan baska islev kolaylıgı saglar mı?

    http://www.hepsiburada.com/veito-karbon-isitici-ayak-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evveitocarbon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 9 Aralık 2008; 23:50:40 >







  • ben de bu ürünü merak ediyorum
  • Bu HB daki yorumları okuyunca insanın aklı karışıyor. Bu ürün hafif olması ve dikey kullanılabilmesi dışında başka bir güzelliğe sahip mi ? Bir de fiyatı ufoyla yarışıyor. Alfacell diye markada indirim var. Ben de bu tip ısıtıcı alacakların halen kafasının çok karışık olduğunu düşünüyorum ne dersiniz ?
  • Sayın kok69 dogrusu ben bu yazıyı yazdıktan sonra dikey olanı gidip Tekzen yapı marketten aldım. Gayet guzeldi kullanımım surekli olmadıgı icin dikey olan saga ve sola 45 derecelik acıyla yerden tavana kadar ısıtma gerceklestiriyordu, acıldıktan sadece yaklasık 3 saniye sonra maximum seviyede ısı yaymaya baslıyordu, rezistans sarımı farklı ve yaydıgı isi ise bence en meshurum diyenden bile coktu 2000 watt karsılıgında ortamı cok hızlı ve guzel bir sekilde ısıtıyordu . Kuzey cephedeki 20 m2 14 derece gosteren odayı 30dk. da 18 derceye cıkarabiliyordu genel anlamda memnundum fakat malesef psikloljikte diyebilirsiniz bu cihazda yatay kullanım olmadıgı icin geri vererek Hepsi burada com dan yatay olanı sıprıs ettim. Aslında dikey kullanımda surekli bir isinma aracı gibi dusunsek cok daha iyi sonuclar almak mumkundu ama devamlı kullanmadım dogrusu... Yatay olan hakkından da yorum yapıcam bu tarz ısıtıcı almak isteyen arkadaslar lutfen acele etmesin diyorum cunku bu alet benim gordugum kadarıyla ısıyı cok uzaga yayıyor ve en fazla ısı yayanı diyebilirim bu aksamustu cihaz gelir aksama cihazı degerlendirelim....

     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)


     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 27 Kasım 2008; 8:20:46 >




  • Rezistans teli cok farklı diger hic bir urunde bu yok. Cam tup ince fakat icindeki tel digerleri gibi sarmal degil adeta bir orgu gibi birbirne gecmeli tamamen tupun icini kaplıyor vede mm. bile bosluk yok. Resmi var asagıda bu ust baslangıc noktası; tupun ustten 2 cm sonra tamamen tupu kaplıyor asagı 2cm kalana kadar.

     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samet007tr

    Sayın kok69 dogrusu ben bu yazıyı yazdıktan sonra dikey olanı gidip Tekzen yapı marketten aldım. Gayet guzeldi kullanımım surekli olmadıgı icin dikey olan saga ve sola 45 derecelik acıyla yerden tavana kadar ısıtma gerceklestiriyordu, acıldıktan sadece yaklasık 3 saniye sonra maximum seviyede ısı yaymaya baslıyordu, rezistans sarımı farklı ve yaydıgı isi ise bence en meshurum diyenden bile coktu 2000 watt karsılıgında ortamı cok hızlı ve guzel bir sekilde ısıtıyordu . Kuzey cephedeki 20 m2 14 derece gosteren odayı 30dk. da 18 derceye cıkarabiliyordu genel anlamda memnundum fakat malesef psikloljikte diyebilirsiniz bu cihazda yatay kullanım olmadıgı icin geri vererek Hepsi burada com dan yatay olanı sıprıs ettim. Aslında dikey kullanımda surekli bir isinma aracı gibi dusunsek cok daha iyi sonuclar almak mumkundu ama devamlı kullanmadım dogrusu... Yatay olan hakkından da yorum yapıcam bu tarz ısıtıcı almak isteyen arkadaslar lutfen acele etmesin diyorum cunku bu alet benim gordugum kadarıyla ısıyı cok uzaga yayıyor ve en fazla ısı yayanı diyebilirim bu aksamustu cihaz gelir aksama cihazı degerlendirelim....

     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)


     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)



    Hocam bu modeli tekzenden 149 dan mı almıştınız ? Ben sitesinde bu fiyatı gördüm ama ürün stokda yok yazıyor. Bu üründe alman tasarımı yazıyordu bir yerde. Siz menşeine baktınız mı ? Ayrıca bu dikey modelde 2 kademe yazıyordu. Kaç wattlık kademeleri ? Termostatı var mıydı ?
    Kaç metre öteden sıcaklık hissi kayboluyordu ?

    Diğer siparişinizde 2000 wattlık mı ? Onun da yorumlarını bekliyoruz.Kusura bakmayın biraz çok sordum ama genelde ürünler hakkında yorum yazan arkadaşlar üstün körü iyi/kötü deyip geçiyorlar. Siz mesela yarım saatlik ısıtma performansını vs. doneleriyle yazmışsınız. Bu detaylara dikkat etmeniz hoşuma gitti. En azından yorumlarınızın rasyonelliği hakkında kuşkum yok.




  • alet çok güzel ve şık duruyor. performansı da dedikleri gibiyse alınır. fakat bi ısıtıcı için 170ytl çok değil mi arkadaşlar? ufolar zaten pahalı. bunun da aşağı kalır yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anadolu

    alet çok güzel ve şık duruyor. performansı da dedikleri gibiyse alınır. fakat bi ısıtıcı için 170ytl çok değil mi arkadaşlar? ufolar zaten pahalı. bunun da aşağı kalır yok.


    Aynı endişe bende de var ! Ufo fiyatına paralel bir fiyatı var ürünün. Fiyat /performans dengesine iyi bakmak lazım. Arkadaşımız kullanıp bir sağlıklı yorum yapar sanıyorum.

    Bu arada daha yüksek f/p oranlı alternatiflerinize de açığız.
  • Arkadaslar cihaz geldi malum ben vardiyalı bir iste calısıyorum. Malesef detaylı bir kullanım yapamadım.

    Dikey olarak kullandıgım CH2000 modeli Alman LUX firmasının patentini kullanıyor, Made in Turkey, 2 kademe olayı yok dusukten baslayan yuksege dogru duyarlı bir termostatı var, deneme amaclı buyuk bir odaya koydum cihazın 35 m2 lik bir odada 5 m. karsıdan ısısı hissediliyordu. Ama dikey olması karsısına veya 45 derecelik acıyla ısıyı yaymasına alısamamıstım.

    Simdi yatay olanı kullanıyorum odanın neresine gecersem geceyim ısınıyorum 20 m2 lik alanda yarın sabah isten geliyorum. Saat 8:00 de detaylı bir sekilde acıklama yapacagım size iyi aksamlar bana hayırlı ısler.... simdi yansıtıcısının ne yaptıgının videosu burda asagıda karanlıkta yaydıgı turuncu ısık karsıyı kaplıyor buda odayı bir anda ısıtıyor tabii..

    http://www.speedyshare.com/664878637.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 27 Kasım 2008; 22:29:59 >




  • İste buda resimleri

     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)


     VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli)
  • Hayır yanlısın var lafonsıa ben gece vardiyasına gidecektim son mesajdan sonra 23:30-07:30 arası calısıyordum. O an icin 22:35 te evdeydim. Keske isim rahat diyebilseydim ama Turkiyede rahat is var mı? gece aksam gunduz ananmız aglıyor o konu cok derin o konuya girmeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 28 Kasım 2008; 8:50:45 >
  • Samet hocam bu sabah iş ve çalışma koşullarıyla değilde yeni gelen ürünle ilgili yorum bekliyorduk senden. Bir de dikey ile yatayın birbirlerine göre farklılıklarını da mukayese edersen sevinirim.

    Yukardaki mesajından yatay kullanılan model daha geniş bir alanı görüp ısıtıyor diye anladım. Doğru mu ?
  • Koko69 kardes su anda konuyu inceledigini gordum 60 dakikadır calıstıryorum veitoyu 1,5 mt.den termometreyi cihaza tam hizaladıgımda 34 derece, 2,5 mt.den tam hizladıgımıda 27 derece ısı ıletıyor....

    Dıs ortam sıcaklıgı yaklasık 10-11 derece kuzey cephe tam izolasyonsuz 20m2 odam ise ilk actıgımda 14 derece idi. 60 dakika sonunda oda 19-20 derece arasına ulastı tabi termometre cihazı tam goren bir yerde degil yoksa yanıltıcı bilgi vermis olurum. Odayı ısıtıyor mu dersen evet ısıtıyor. Ben cihaza 2.5 mt. uzaktayım beni gercektende rahatsız ediyor sıcaklıgı...

    Digerlerinden onu ayıran yanı sessiz olusu calısma esnasında hic ses yok ilk acılısta vızıltı vs. ses yok 3 sn. icinde 2000 wattlık ısı iletilmeye baslanıyor zaman kaybı bekleme yok, karbon yapısı rezistansı ve omru (5000 saat), ayrıca reflektor yansıtıcısıda kaliteli almak isteyen arkadaslara tavsiye ederim. Urun hakkında aksi bir sey yazmadigim surece memnunum demektir bilginize... Herhangi bir arıza yada olumsuzlukla karsılasırsam buraya derhal bildiricem herkese iyi isinmalar hoscakalın....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: koko69

    Samet hocam bu sabah iş ve çalışma koşullarıyla değilde yeni gelen ürünle ilgili yorum bekliyorduk senden. Bir de dikey ile yatayın birbirlerine göre farklılıklarını da mukayese edersen sevinirim.

    Yukardaki mesajından yatay kullanılan model daha geniş bir alanı görüp ısıtıyor diye anladım. Doğru mu ?


    Aslında kullanım saatinin dolmasını bekliyordum da o yuzden yazmamıstım

    Simdi yatayla dikey arasında soyle bir fark var dikey olan direk karsıyı vede 45 derece sagı vede 45 derece solu asagıdan tavana kadar bir bolgeyi kapsayarak oda boyunca ısıtıyor. Yatay olan ise tamamen sagı onunu solu tarıyor vede 45 derece yukarı 45 derece asagı dogru tarıyor vede uzanıyor bilmiyorum insallah acılarla aran iyidir. Baska izahati zor zaten o yuzden bilemiyorum kafanda canlandırabildin mi?

    Yatay olanı ben daha cok begendim diyebilirim. Ama dikey olanı pek kullanmadım Veito İstanbulu aradıgımda Muhendis biri idi yanılmıyorsam dikeyide cok iyi bir sekilde anlatmıstı, benim kullandıgım oda yatay kullanıma elverisli oldugundan iade ettigimide zaten belirtmistim. Sonuc olarak bir tane daha ihtiyacım olsa uzayda olanı degilde yine bundan cekinmeden alırdım. İleride gorecez kalitesini saglamlıgını bakalım neyse hoscakal soruların olursa yine yanıtlarım hoscakal!




  • Yatay olanın nereyi kapsadıgı karanlık odada cekmis oldugum videoda daha net olarak gozlemleniyor

    http://www.speedyshare.com/664878637.html odanın kenar bir yerinden tum karsıyı goruyor goren yerede uzaklıkla dogru orantılı hatırı sayılır bir ısı yayıyor olay bu. Ama bir 1.5 mt. yakınında bir yerde durusanız rahatsızlık veriyor.
  • Samet hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Anlaşılan o ki ilk izlenimlerin çok müsbet. 5000 saat ömrü olduğunu garanti belgesinde ya da kitapçığında mı yazıyor ? Ben bu markayı zaten direkt ufoyla kıyaslıyorum. Çünkü anlaşılan kalite ve fiyat olarak o markanın ürünlerine rakip. Ufolarda 12 000 saat ömürlü diye ( clasic modeli için ) okumuştum forumda yanılmıyorsam. Ufonun 5000 saat ömürlü modeli hangisi onu öğrenip bir de fiyat kıyaslaması yapmak lazım. Off kendimi çok araştırmacı gördüm

    Bazı arkadaşlar altı üstü bir ısıtıcı ne uğraşıp duruyorsunuz diyebilir ama bu pahalı ortamda ( enerji fiyatları özellikle ) 40 kere düşünüp bir kere karar vermek gerekiyor diyorum.
  • ufo icin flament omru

    http://www.ufotr.com/forum/forum_posts.asp?TID=670

    Veito icinse buradan 5000 saat sorunsuz calısma garantisi var ama ne derecede arkasında durur onu bilemem.

    http://www.hepsiburada.com/veito-karbon-isitici-ayak-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evveitocarbon#tablnk

    Bence tabikide arastıracaksınız yoksa piyasada o kadar farklı urunler varki reklamda donen ornegin kmtl reklamdan bıktırıyor kurtlar vadisi aksamlarında ama ne derece kanthal rezistans kullanılıyor hangi markada hangi seride bunlar muamma. Bende cok arastırdım konuyu ve en sonunda herkesten farklı bır ıs yaptım ve veıto aldım ılk ızlenımlerım guzel oldugu yonunde ama ılerısı ıcın gorecez. Bence siz en iyisi ufoyu zaten az cok biliyorsunuz, civarınızda Tekzen var ise gidin dikeyine bakın oradan eger begenirseniz hepsiburadadan yatay olanı alabilirsiniz. Veito yatay fiyat olarak 2000 watt + ayak hediyeli 155,76 YTL bonus card 6 taksit kargo ucreti yok hepsiburadada. Ufo 1800 watt ufo linehttp://www.hepsiburada.com/ufo-line-1800-watt-infrared-isitici-ayak-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evufoline1800ayakl 184,89 YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 28 Kasım 2008; 11:04:16 >




  • cihazın içerisindeki tel degıl...ıcerısınde carbon ozellıgı olan bı maddeden yapılmıs ip var... ayakkabı bagcıklarını anımsatan bir sarıma sahip...tasarımı Alman ama made in Turkey :)
    guzel tarafı acılır acılmaz hemen ısıyı veriyor...diğer ısıtıcılar gıbı flamentin kırmızıya donmesını beklemenız gerekmıyor...gordugu noktayı ısıttıgı ıcın bu konuda dıger markalardan farklı bır ustunlugu yok...ama kettle ı guzel
  • Samet hocam cihazla ilgili yorumunda geçen zaman içinde bir değişim var mı ? Bir de bu veito ıstıcıları kullanan başka arkadaşlar yok mu yorum yapacak , izlenimlerini aktaracak ?

    Ben bir kaç yerde kumtel troya , alf , cendix ve ufo ürünlerine baktım. Bu dördü arasında en tatmin edici olan ufoydu. Ama açıkcası ufonun 3000 wattlık modeli bile 3 metrede belli belirsiz ısıtıyordu . Bu samet hocamın izlenimlerine göre veito daha uzak mesafelerde etkili ısıtma yapıyor. Nasıl oluyor bu iş anlamadım Bir kamyon veito alacağım bu gidişle
  • Uc metreden hicbir his olusturmadı mı sizde ilginc? Koko69 arkadasım metreyi elime aldım ve kesin olcum yaptım bu sefer oda ilk sıcaklıgı 15 derece idi baslarken buna gore ben 2.5 metreden aletin yansıtıcısının tam karsısından 27 derece sıcaklık olcumu yaptım, 3 metrede ise termometre 23 derce sıcaklık gosteriyor vede sıcaklık hıssı azalıyor tabi 4 m de ise 20 derece okudum termometreyi. Bu oda gercekten cok soguk oluyor cihaz acıkken 20 metre odanın neresinde olursam olayım usumuyorum. Kullanan pek yok galiba onu bilemem ama ufodan bir extra farkıda rezistans ses olayı yok 3 sn. icinde hazır bekleme derdi de yok ama ben devamlı kullanmıyorum bunuda biliyosunuz gunde toplamda en fazla 4 yada 5 saat kullanıyorum. Ve bir farklı teshısım daha var cihazın koruyucu kafesine 3-5 cm. yaklastırıyorum elimi 2 sn. kadar tutamıyorum cekmek zorunda kalıyorum digerlerinde ise daha fazla tutabiliyorsun elini
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.