Şimdi Ara

VEITO KARBON INFRARED ISITICI NASILDIR? (Resimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
153.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merol77

    arkadaslar ufo ısıtıcı karbon blac diye yeni ürün cıkarmıs aynıteknolojimi yoksa farklımı

    bunların en düşük kademesi 1300 watt olarak gözüküyor. derece ayarlı kullanımda da en düşük 1300 watt'a düşüyorsa, sağlam bir faturanın habercisidir. bunlardan alıcak varsa bu hususa dikkat etsin. şayet durum buysa sadece manuel kontrol yapılması tasarruflu olur, bu da veito'nun otomatik termostat'lı modelleri varken saçma olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hattap2010

    Ben yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.ofu ve kumtel i de deneme imkanım oldu, onlardan farkı hızlı ısıtması ve ısıtma şekli tatlı bir ısıtma değil de adeta yakarak ısıtıyor, bir de uzak mesafede etkili oluyor.Ancak başağrısı hepsinde malesef var.

    ben 3 sene kumtel zenon 2000watt kullandım 110 tl'ye almıştım ayağıyla beraber, sabah akşam açık olacak biçimde hatta uyurken dahi açık bırakarak kullandım. ne başım ağrıdı ne bi tarafım yandı. ısı yalıtımlı evde kapı pencere kapalı bırakıyorsanız başınız ondan ağrıyordur. ısıtma şekli bakımından ise kumtel de uzak mesafeye ulaşıyordu ve o da "yakarak" ısıtıyordu, şuanda yanımdaki 260 tl'lik 1800watt veito da aynı şeyi yapıyor. aralarında belirgin bir fark göremiyorum.
  • arkadaslar baska bir bölümdede yazdim cevap alamadim bilgisi olan bilgi verirse sevinirim ufo karbon ısıtıcı cıkarmıs ve dik kullanıyormus buradakı normal ısıtıcı ile arasındakı fark sadece dik calısmasımı fiyatıdaha ucuz bu mödelden alayımmı nedersınızwww.isiticisatis.com birde ayda 4 tl elek harcayan ayak ısıtıcısı var bunuda kullanan varsa bilgi vere bilirmı malum ögrenciyiz en ücüz yakıt en iyi yakıt:)
  • 1800 W olanı 8000 btu

    benim 12000 btu luk klimam 1000 W harcıyor iki klima birden çalıştırsam bütün ev yarım saat içerisinde ısınıyor.. eğer konu elektrikle ısınma ise kesinlikle klima öneririm
  • Konuyu hortlatayım :)

    Yıllar sonra,
    samet007tr
    koko69
    arkadaşlarımızın yorumlarını okudum, ihtiyacım doğrultusunda.

    Başka bir ilde ege de görevim nedeniyle bulunuyorum, bu nedenle Isıtıcıya ihtiyaç duydum, 3-4 aylık bir zaman dilimi için klimayı eledim.
    Okuduklarım doğrultusunda veitoya karar vermiştim. Ancak veitoda termostat her modelde olmadığından (olan modeller 2000 ve 2500 onlarda 225-280tl) ufo 1400 aldım. 15m2 oda için saat 23-07 arası çalışacak.

    Henüz kullanmadım, kullanım yorumları daha sonra eklerim.
  • Akıllı saat tarifesiyle gece elektrikli ısıtıcı kullanmak bana cazip geliyo Ankara nın soğuğunda. bir hesap yapıp kullanmak lazım. UFO 2300 düşünüyordum ama veito yu okuyunca biraz kafam karıştı. bu arada ufo için geç ısındığı söylenmiş ancak, şöyle bir durum var: ne kadar geç ısınıyorsa bir o kadar da geç soğumaktadır. bunu da gözardı etmemek gerekir.
  • Ürünü kullandım, oda küçük olduğundan hemen ısıtıyor, yeterli benim için,

    Acaba bu 1400 ufo ile saatte kaç tl yakarım, nasıl hesaplıyoruz?
  • kullanıcılardan elektrik giderleri ve ısıtma performansı hakkında bilgi almaya devam edelim.
  • Kullandığım Ufo 1400 biraz bahsedeyim.

    Kullanalı 1 ayı oldu fatura gelecek :)
    22:00-00:00 kullandım, egede olduğumdan dolayı tam soğuklar bastırmadı, 2 saatlik çalıştırmam yetti. Arada hava ısısı 3 derecelere kadar düşsede, sabaha kadar çalıştırma geregi duymadım.
    Oda küçüktü zaten çok soğuk (3 derece) olduğunda bile ufo gördüğü yeri ısıttığı için ve beni gördüğü için ısındım. 7-16 derece arasında 2 metreden beni iyi görüyor, 6 derece ve altında Ufonun beni görmesi için 1 metre daha yaklaştırmam yetiyor :))

    Sonuçta memnunum, normal şartlarda mart ayında toplayıp kutusuna geri koymayı planlıyorum.
  • ürünü yaklaşık 5 modelle kıyasladık yanyana koyduk ve veito açık ara farkla en iyisiydi..fiyat performans olarak alınabiliritesi en yüksek ürünlerden
  • UFO ve Alf aynı markadır. Kendi sitelerine girerseniz call center numaları aynı.
    Alacaksanız veitoyu öneririm fakat elektrik faturası müthiş geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sanalpazar.com/Kumtel-Exp-23-Ecoray-Termostatli-Infrared-Isitici-2300w__isp5579751

    2300watt infrared ısıtıcı 36tl 12 taksitle.şubat sonuna kadar sınırlı stok.
  • Bu akşam kipa'dan aldım dikey uzaktan kumandalı olanını. ısıtması 4 kademeli ve en kısıkta gayet iyi ısıtıyor odamı.
    Bir çok seçeneğin içinden hangisini alsam hangisini alsam derken, reklamların etkisiyle yöneldiğim ufo'nun çin malı olduğunu öğrenince, direk Trabzon'da üretilen Türk malı veito'da karar kıldım.
    ilerleyen zamanlarda artısını eksisini yazmaya devam edeceğim. saygılar.
  • SORMA_NEDEN S kullanıcısına yanıt
    merhaba bafrada nerede adresini veya telefon numarasını verebilirmisin..teşekkürler...
  • ömerözkan kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fatura geliyor hangisi daha çok elektirik harcıyor Veito mu ufo mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün aldım veito 1800 re kumandalı. Bunların termostatı yok mu? Ortam ısıınınca sönmüyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bi link verin veito nerden ucuza alabiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veito satıyorum. Kumandalı re model 175 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Isınma konusunda arayış içinde olan arkadaşlara bir fikir olması açısından yazıyorum,

    Daha önce yazdığım notlara bakabilirsiniz,

    Aşağıdaki önerilerim evinde tek kişi olarak kışı geçirecek bireyler içindir, ısınma konusunda tecrübelerimle sabit son kararım olacak,

    Infrared ısıtıcılar seni görüyorsa ısınıyorsun, yani mutfak banyo gezinmelerinizde seri hareket etmeli ya da ısıtıcınızla gitmek zorunda kalıyorsunuz :)
    0-5 derece ve - altı durumlarda ınfrared seni görse de hikaye, termostat olsa da ortamı ısıtamadığı için sürekli açık kalacak, bu da sürpriz fatura demek,
    Gece de oda sıcaklığını belli seviye de korumak için ınfrared açık bırakmak tehlikeli,

    Bu nedenle stiebel eltron, beha gibi ısıtıcıya yöneldim, gece de rahatlıkla açtığım havayı kurutmadığı oda sıcaklığını da sabit tutuyordu.
    Ancak yine 0-5 derece - durumlarda elektrik sarfiyatı faturaya yansıyordu. Ancak bu ısıtıcılarda oda m2 göre tavsiye edilen watt 1-2 watt güçlü seçeneği seçin.

    Elektrikli ısınmada en az odaya duvar ısıtıcısı ve mutfak banyo için infrared olmalı.

    Isınma da son karar, kış gelmeden 100-200tl fark verip doğalgazlı eve geçmek. 1 aylık doğalgaz gündüz min. akşam 45-50 ayar ile ortam epeyce sıcak 150-200tl

    Daire farkı ile doğalgaz harcaması toplamı inanın elektrikli ısınmayı amortiliyor.




  • Veito 1800 Watt Uzaktan Kumandalı Karbon Infrared Isıtıcı CH1800-RE ürünü hakkında ki görüşlerimi toparlayacak olursak;

    Öncelikle ürün 1800 değil 1700 watt, bir çok sitede 1800w da yazmakla birlikte ürünle gelen kullanım kılavuzunda max 1700 watt yazıyor. 1-2-3. kademelerde sesli çalışıyor. cıızz sesi geliyor sürekli. ortam sessizse kulak tırmalıyor. 4. kademede ses yok. termostat ayarı var o da 24-30 derece arası ses çıkarmıyor 24 derece altı bir sıcaklık seçerseniz yine ses çıkartıyor. ama ufo kule tipi 2300 watt alan öğretmen arkadaşım ufo da düşük seviyelerde ses çıkartıyor dedi. Ürün gerçekten çok hafif nineler bile taşır. Bence ısıtması beklediğimin altında kaldı. büyük bir odayı ısıtacağına inanmıyorum. 10 metre kare etmeyecek odamda termostatta 25 derece ayarı verdim hiç sönmedi. Yani o dereceye yaklaşamıyor. O derecede sürekli ısı veriyor sanırım. Kule tipi olması ısı yaydığı alanı küçültmüş gibime geldi. Ama kapladığı yeri düşünecek olursak bireysel kullanımlar için sorun değil. 3 sn de ısıtma 4. kademesine özel bir durum. Kademesine göre ısıtma süresi uzuyor. Ürün bedenimi daha önce kullandığım bir ürün gibi yakmıyor, ısıtıyor. Sadece kendimi ısıtayım kendime yakın tutarım diyorsanız 3 durum için yaklaşık kw kullanımları şöyle
    Termostat 24 derece 1 saatte 1,36 kw
    1. kademe 1 saatte 0,516 kw
    2. kademe 1 saatte 0,89 kw


    Ek olarak şunuda belirteyim benim görüşlerim böyle olmakla birlikte gelen misafirlerim iyi dedi. Bilmiyorum artık moral olsun diye mi dediler, gerçekten mi öyle. Benim beklentim o fiyata göre çok farklı idi, bi öğretmen arkadaşımda veito ıstıcı görmüştüm ona göre beklediğim ürün ısı canavarı olacaktı. ama beklentimin altında kaldı. Belki beklentim yüksek olduğu ve hayal kırıklığına uğraştığım için değerlendirmem olumsuz kaçmıştır. Bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokhans -- 19 Ocak 2016; 10:13:04 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.