Şimdi Ara

32lg3000 ALDIM AMA NASIL? EVLERE ŞENLİK...:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun arastırmalar sonucu 32lg3000 aldım.
    zincir bir mağazanın antalya ayağından elimdeki çıktı ile giderek gayet aklı başında bir tüketici olarak istediğim ürünü belirterek aldım.
    Personel elimizde kalmadı isterseniz teshirdekini verelim dedi. Tamam dedim baktım teshırdekıne problem yok, cızık falna gormedım, razı oldum.
    yanlız dedım sız sımdı onu sokmeden once bır odeme yapalım kredı kartımdan cunku onay vermeyebılır lımıtten pek emın degılım dedım.
    neyse odemeye gıttık , taksıtlendırmeyı yapıp odedım, kart onay verdı.
    sonra tv yı sokmeye basladı yanındakı baska bır personelle beraber. Derken evet korktugumuz basımıza geldı ve tv yı yaklasık 1 metreden kosesı uzerıne dusurduler. kose catladı, parca tv ıcıne gırdı... cok kotu bır durum tabıı. ben haftalardır arastırma yaparak bugunu beklıyorum tam tv yı alırken boyle bır durum. tezgahtar ıcınde zor durum cunku kendı dusurdu ....

kusura bakmayın dedım ben bunu bu sekılde alamam, tamam dedı adam ben sıze baska bır magazanızdan getırecem dedı, cep telımı aldı.5 gune ararım dedı.bana tahsılat avans makbuzu hazırlayıp ımzalayıp kaseleyıp verdı.
    bende boynum bukuk bır sekılde ayrıldım magazadan....:))

evet yorumlarınızı alayım sımdı.

• sanıırm o cihazı alsan sorun yaşayacaktın arkadaşım,modelinden dolayı demiyorum teşhir malı olduğundan dolayı,helal paraymış paran allah izin vermemiş almana diyelim başka ne denebilir.

ürünü düşüren satış danışmanı arkadaşta inşallah parasını cebinden vermek zorunda kalmamıştır.

aldığın ama henüz kullanamadığın lcd inde hayırlı olsun şimdiden.
  • şimdi burada ne gibi bir yorum bekliyorsunuz anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyusa

sanıırm o cihazı alsan sorun yaşayacaktın arkadaşım,modelinden dolayı demiyorum teşhir malı olduğundan dolayı,helal paraymış paran allah izin vermemiş almana diyelim başka ne denebilir.

benim de aklıma bu şekilde geldi
  • satıcı arkadasa uzuldum.urunun parasını maaşından belli mıktarlarda keserler.
  • bende uzuldum satıcı arkadasa ama buyuk bır magaza, maasından keseceklerını sanmıyorum. bende buyuk bır alısverıs magazasında calısıyorum ve neler oluyor neler, kesınlıkle hıcbırsey ,hatasından dolayı (art niyet olmadıgı mudetce, tek kriter budur)personele mal edılmıyor bır sekılde kılıfını bulup hangı mal kusurlu ıse ya ıade oluyor ya da servıs raporu duzenlenıyor.
    ya da urun boyle hatadan dolayı satın alınamayacak vazıyette ıse, magazanın yonetımı bu urunu defolu olarak ısteyene satabılır. yanı satarken , bu tv nın hıc bır kusuru yok ama magaza ıcınde kosesıne dustu bu yuzden sıfır fıyatı 1200 ytl ıken bız bunu 1000 ytl ye verıyoruz derse olay zaten cozulur. heeee ıllada ben kesecem dıyorsa aradakı 200 ytl farkı keser ama sanmam onuda yapmaz, bunlar buyuk magazalar arkadaslar, spot yerlerde olur onlar.
    aslında bak aklıma geldı ben bu aksam teklıf edeyım bakayım 600 ytl ye vermeye razı ıse bana bu sekılde alırım o halı ıle valla :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primobolo -- 19 Kasım 2008; 16:38:46 >
  • oyle urun alınmaz şuan çalışsa bile 10 dun sonra ekran ucar.dusun urunden hayır gelmez aynı olayı evimde yasadım dustukten 10 gun sonra ekran gıttı servis darbeden oturu ekran catlamıs dedi.yenisi 1000 ytl sadece ekranın.siz yinede sıfır urun almaya bakın.teşhir urunleri zaten 800-900 ytl cıvarlarında satılıyor.degmez
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.