Şimdi Ara

Death Knight Rehberi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
28.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 icin evet. 2014 de bir anlami yok. Forum arastirmayanlara kiziyoruz ama birde arastirip eski konulara cevap yazan var. Gidis yolundan puan verilmeli bence.

    Oyunda surekli guncelleme cikiyor gecerliligi kalmayan konularin silinmesi yada en azindan kilitlenmesi lazim.
  • Merhaba arkadaşlar, hazır serverler bakımdayken bildiğim kadarı ile kısa bir death knight rehberi hazırlamaya çalışacağım.

    Death Knightin bilmemiz geren başlıca özellikleri

    Bütün özellikleri diğer classların özelliklerine benzetme yaparak daha anlaşışır hale getirmeye çalışıcağım. En önemlisiden başlayalım bakalım.

    Runic power ve runeler

     Death Knight Rehberi!


    Runic power : Oyuna yeni eklenen birşeydir. Çoğu skillimizi kullanabilmek için runic powere ihtiyaç duyarız.

    Runic power farkı birşey olsada biraz warriorun rage sistemine benzetebilirz en azından en çok benzeyen o :P . Farklı olarak Rune(aşşağıda anlatıcam) isteyen skillerimizi kullandıkça runic powerim artar. Her rune isteyen skillimiz 10 runic power verir, talentlerle bu rakam artabiliyor.
    Veya bazı talentlerlede farklı şekillerde artabiliyor. Proc üstünden vs.

    Runeler: Death Knightımız bazı skillerini kullanabilmek için runeleri kullanır.

    Rune çeşitleri:

    Death Knightmizin diğer classlar gibi 3 farkı speci vardır bunlar; Blood,Frost ve Unholy. Ve bu 3 farklı spec için 3 farklı runemiz var.

     Death Knight Rehberi!


    Bunlara ek olarak birde Death runeler var, onları joker gibi düşünebilirsiniz. Her specte 3 skill puanı ile bir talent gelir. örnek olarak unholy specte oynuyorsanız 2 tane blood isteyen skillimizi( Blood strike ver Bloodboil) kullandığımızda bunlar death runeye dönüşür ve kullanmaya hazır olduklarınızda herhangi bir rune isteyen skill için kullanılabilinir.

     Death Knight Rehberi!
    - Death rune


    Misal olarak bütün blood isteyen runelerimizi ard arda harcadığımızda blood rune isteyen skillerimiz 10sn(bu rakamı tahmini verdim tam bilmiyorum) kadar cdye girer. O yüzden runeleri kullanılırken aklımızda belirli bir sıraya göre kullanmak gerekir. Warrior gibi runic powerimiz olsada runelerimiz warriorun ragesine benzemiyor.
    Bu sıra specimize göre çok farklılık gösterebiliyor.



    Skillerimiz


    Başlayalım bakalım baya skill var ama ne işe yaradıklarını bilmemiz lazım değilmi

    Blood Presence - Warriorun stancelerinden Berserken stance gibidir. Zaten bütün Presenceler stancelere benzer. DPS yaparken bu Presence içindeysek %15 daha fazla hasar veririz ve hasar verdiğimiz şey bize honor/xp verecekse yani bize gri görünmüyorsa Verdiğimiz dmgnin %2 si kadar bizi healler. 1000 vuruyosak 20 heal o kadar fazla diil yani :P

    Frost Presence - Buda warriorun def stancesi işte :D tanklarken kullanacağımız Presence. Çünkü toplam hit pointimiz bu presencede %10 artar, itemlerimiz armor katkısı %60 artar(buda druidlerin bear formununa benziyor) ve tabiki bu Presencedeysek %45 daha fazla threat yaratırız. Ek olarak %5 az spell lerden az dmg alırız. Kısaca süper bir tanking Presence.

    Unholy Presence - Bunu stanceye benzetmek zor xd Bu Presencede atak hızımız %15 ve hareket hızımız %15 artar. PvP yaparken pekte kötü değil %15 speed güzel bir avantaj sağlayabilir.

    Dmg verdiğimiz skiller yapı bakımızdan 2 tiptir (peh kimya dersi gibi oldu) Bunlar;

    -Disease verdiğimiz
    -Disease başı bonus dmg verdiğimiz.

    birde hiçbirşey istemeyenlerde var death coil gibi ama bunlar buraya girmez sanırım.

    Skilleri disease ve disease bonusu olarak dizmek isterdim ama blood-frost-unholy şeklinde vermek daha mantıklı olucaktır. Bunu sadece Death Knightin Dmg verirken hangi adımları izlemesi gerektiğini daha iyi anlamamız için belirttim.


    Blood skillerimiz

     Death Knight Rehberi!
    Blood Strike - Paladinin crusader strikenin karanlık tarafı :P Farklı olarak targetin üstündeki disease başı daha fazla vurur yukarda belirttiğim gibi. 1 Blood rune ister.

     Death Knight Rehberi!
    Pestilence - Targetimze verdiğimiz bütün diseaseleri çevredeki bütün düşmanlara yayar salgının ta kendisidir. 1 Blood ister 10 sn cdsi vardır.

     Death Knight Rehberi!
    Blood Boil - Yukarda salgınımızı yaydıkya bunlada hepsine birden aoe dmg veririz. 1 Blood ister.

     Death Knight Rehberi!
    Hearth Strike - Blood talenti ile gelen Blood strike ile değiştireceğimiz bir özellik. Daha fazla dmgye vs ek olarak vurduğumuz kişi haste veren özelliklerden yararlanamaz. Örnek: Flury - Windfury totem vb. 1 Blood ister.

     Death Knight Rehberi!
    Strangulate - Ana amacı 5 snlik bir silencedir ek olarak shadow dmg verir. Bir melee için oldukça yüksek rangesi vardır ve 2 dakika cdsi vardır. 1 Blood ister.

     Death Knight Rehberi!
    Blood Tap - En başta death runelerden bahsettimya işte bu talente vermeden başka skill kullanmadan 1 blood runemizi death runeye çevirir. 1 dakika cd si vardır.

     Death Knight Rehberi!
    Dark Command - Warrir tauntunun DK versiyonu :) hiçbirşey istemez 8 sn cdsi vardır.


     Death Knight Rehberi!
    Death Pack - Bir minionumuzu yok edip kendimizin %20 healleriz. 40 Runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Dancing Rune Weapon - Bloodun son talenti ile gelen özellik aktif ettiğimizde bizim gibi vuran bir silah gelir ve oda vurmaya başlar :) 10 sn + her 5 runic powerimiz için 1 sn daha fazla durur. Yani 100 runic power varken kullanmak daha fazla verim almak demektir. 3 dakika cdsi vardır, 50 runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Hysteria - Kendinize veya friendly bir kişiye atabildiğiniz 3 dakika cdsi olan bir buff. Attığınız kişi 30 sn boyunca %20 fazla dmg yapar fakat her sn %1 hpsini kaybeder. %1 hp kaybetme kısmı ilk bakışta kötü görünsede pvpde oldukça iyi ) Çünkü cclerden çıkmanın/çıkartmanın birbaşka yolu. Buda talentle açılıyor.

     Death Knight Rehberi!
    Mark of Blood - 3 dakka cd olup yine talentle açılan bir blood skilli. Birisine atıyoruz bu debuffu o kişi size vurursa sizin max hpniz %4 ü kadar healliyor. 10k canınız varsa her vuruşta 400e filan geliyor işte :) 20 snlik bir debuff.

     Death Knight Rehberi!
    Rune Tap - 1 dakika cd si olan süper bir blood talented skill. toplam %10 canımızı geri kazanıyoruz sadece 1 blood rune feda ederek. Ve bu rakamlar imp talentle 30 sn cd ve %20 hp olabiliyor!

     Death Knight Rehberi!
    Vampiric Blood - 1 blood rune harcayarak kendimizi heallediğimiz spellerimizden %50 daha fazla fayda sağlıyoruz 20 sn için. 1 dakika cdsi var.

    Frost skillerimiz

     Death Knight Rehberi!
    Icy Touch - Bilmem ne kadar frost dmg ile :P targetin atak hızını %14 azaltır. Talentle % 20ye kadar çıkar bu rakam. Evet şimdiye kadar sıraladığımız skillerden ilk disease veren skilimiz. Atak speedi azaltan debuff
     Death Knight Rehberi!
    Frost feverdir. Ayrıca 3 snde bir dot şeklinde dmg alır target. 1 Frost ister.

     Death Knight Rehberi!
    Mind Freeze - Warriordaki pummelin DK çeşidi buda spell interrupt eder. 10 sn cdsi vardır 10 Runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Chains of Ice - Hamstringden farkı olarak targete ilk attığımız sn hiç hareket edemezken her sn etkisini %10 yitiren yavaşlatma özelliğidir. 20 yard rangesi vardır ve 1 frost ister.

     Death Knight Rehberi!
    Frost strike talentle alınan daha çok tanking için bir vuruş gibi geldi bana ama tabiki pvpdede kullanılabilinir. Çünkü bu atak kesinlikle dodge/parry/block edilemez. %60 weapon dmg yanında + olarak frost dmg verir. 40 Runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Howling Blast - Yine frost talentleri ile açılan bir özellik. 10 yard rangede herkese oldukça yüksek frost dmg verir. Eğer targetlerimizde Frost fever debuffumuz varsa 2 kat fazla dmg alır bu özelliğimzden. Düşünün Pestilence ile bütün diseaseyi yaydık herkese ve hoop bunla 2 kat fazla dmg. Çok güzel bir aoe tanking talenti ayrıca. 6 sn cdsi vardır, 1 unholy 1 frost ister.

     Death Knight Rehberi!
    Obliterate- Belkide DK nin en fazla brust dmg veren özelliğidir :) çünkü bu özellik %100 weapon dmg + her disease başı bonus dmg alır. Kötü özelliği vurduğumuz kişinin üstündeki diseaseleri silmek olsada frostun tier3 talentleri ile bu kötü tarafından kurtulabiliyoruz. 1 unholy 1 frost ister.


     Death Knight Rehberi!
    Path of Frost - Su üstünde koşalım ata binelim partydekilerde faydalansın 1 frost.


     Death Knight Rehberi!
    Icebound Fortitude - %50 az hasar alır ve stundan çıkabilip üstüne üstümüzde buffun kalma süresi kadar stuna immune oluruz. 12 sn sürer 1 dakika cd si vardır 20 runic power ister. Pvp içinde oldukça güçlü bir özellik. Talentle 18 snyeye kadar çıkar.


     Death Knight Rehberi!
    Horn of Winter - Shamanın Str totemi kadar str ve agi verir fakat aynı battle shout gibidir :) gerek süresi runic power istemesi ve buffun kalma süresi bakımından. Kısaca sürekli açık tutalım.


     Death Knight Rehberi!
    Rune Strike - Warriordan revenge gibi açılır overpower gibi vurulur Bir atağı dodge yada parrylediğimizde bu vuruşu yapabiliriz ve bu atak dodge/parry/block edilemez. %200 weapon dmg + olarak apden bonus alır. Bu atağa bastığınız an bir sonraki beyaz yani auto attağınız yerine sayılır. 20 runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Eye of Acherus - Corpse camp filan yapcaksak yarar herhal ya bilmiyorum pek bunu daha gelmedim o lvla. locklerın eye ye hunterlerin eagle eyeye benzeyen bişi olsa gerek.

     Death Knight Rehberi!
    Empower Rune Weapon - Magedeki cold snapin Dk versiyonu. Kullandığımız bütün runeleri bunu açtığımızda kullanmamış gibi oluruz yani aktif yapar, üstüne 25 runic power verir. 5 dakika cdsi vardır. Heryerde muhakak işe yarar. Ben oynarken ulan şimdi 1er unholy frostum olsada death strike vurup kendimi heallesem dediğim çok olmuştur.

     Death Knight Rehberi!
    Hungering Cold - Aoe CC istemeyen ? 1 dakika cd si olan süper bir özellik. 10 yardda herkesi 10 sn boyunca dondurur ve hiçbirşey yapamazlar. Deathknightin kendi diseaselerinden başka diğer dmg veren şeyler bu CC yi bozar. 60 runic power ister ve frostun son talentidir.

     Death Knight Rehberi!
    Lichborne - Kullandığımız zaman undead olur ve charm,sleep,fear gibi özelliklerden 15 sn boyunca etkilenmeyiz. Melee vuruşlar bizi %25 daha fazla ıskalar. 3 dakika cdsi vardır talentle açılır.

     Death Knight Rehberi!
    Unbreakable Armor - 20 sn için, Armorumuz 25% Str miz 10% Parry şansımız 5% artar. 1 Frost ister. Bunuda frost talentle açıyoruz.


    Unholy skillerimiz

    kullanması en zevkli skiller burda valla ne diyeyim :P


     Death Knight Rehberi!
    Corpse Explosion - Pek kullanmasamda sırf eğlence olsun diye aldım bu talenti ya yok böyle bişi :D Ceset patlatmak isteyen ? 1 unholy

     Death Knight Rehberi!
    Death Grip - Süper üper bir özellik heryerde pvp pve de üstelik. 30 yarddan düşman targeti önümüze çekiyoruz bununla tek gereken görüş açımızda olması. 3 snlik taunt özelliğide var ve karşıdaki birşey cast ediyorsa casti bozulur çünkü druidlerin cat feral charge gibi bize doğru havadan gelir :P 35 sn cdsi vardır, talentle 25snyeye indirilebilinir.

     Death Knight Rehberi!
    Unholy Blight - Unholynin son talenti olup iyi bir aoe skillidir. aktif edildiğinde 20 sn boyunca ufak ufak her sn shadow dmg verir 10yardaki herkese. 60 runic power isteyip ayrıca çok güzel cc breakerdir kendisi :D

     Death Knight Rehberi!
    Death Strike - Fazla dmg vermez zaten amacıda o diildir :P Target üstündeki disease başı kendimizi healleriz vurduğumuz zaman. 1 unholy 1 frost ister. Farm yaparken lvl kasarken downtime (aksaklık yada regen için harcadoğımız süre diyelim) girmemek için yada hpmiz azken kendimizi healleyebileceğimiz güzel bir skill. Unutmayalım ne kadar cok disease o kadar cok fayda.

     Death Knight Rehberi!
    Death Coil - Warlocklardan tanıdığımız death coilin horror ve heal özelliği olmayanı. Aslında heal özelliği varda undeadları healliyor.
    Bu undeadler : Petlerimiz, Frost talent ile lichborne olmuşsanız kendinizi veya başka bir lichborne olmuş dkyi healleyebilirsiniz. 40 runic power ister.


     Death Knight Rehberi!
    Death Gate - Train olucağımız respec atacağımız yere gitmenin kısa yolu :)

     Death Knight Rehberi!
    Plague Strike - Kısaca druid düşmanı bir vuruş çünkü target üstünde hotları siliyor ve bu vuruşun en önemli tarafı Frost veya Blood specsek 2. ve son Diseasemizi bununla veriyoruz. Bu diseasenin adı
     Death Knight Rehberi!
    Blood Plaguedir. Blood plague 12 sn boyuna (talentle arttırılabilir) her 3 snde bir dot şeklinde shadow dmg verip üstüne her ticki %25 şansla target üstünde 1 hotu siler. Unutmayalım ne kadar çok disease o kadar çok dmg bonus önemli skillerimiz için. 1 unholy ister.

     Death Knight Rehberi!
    Raise Dead!!! - Ne yalan söylim en sevdiğim skill :D Oyunun bana göre en karizma peti geliyor ya gerek konuşması emoteleri koşuş şekli yerden çıkışı 5 dakka cdsi var bunun. Reagent vendorden Corpse dust alarak heryerde, veya üstümüzde yoksa herhangi bir humaoid corpsesi üstünde çıkartabiliyoruz. 2 dakika boyunca unholy specler haricinde yanımızda kalıyor. Unholy spec iseniz sürekli sizle duruyor tıpkı lock/hunter petleri gibi kendine has action barı açılıyor. Bu pet barda druidlerin cat form feral chargesi gibi bir charge şekli hatırladığım kadarı ile 20 snde bir stuna sokma, zor durumlarda shield wall gibi bir özelliği var aktif edildiğinde dmg vermeyip %50 az dmg alıyor petimiz. Bu skillin başka bir önemli özelliği partyde bir player öldü diyelim onun üstünde kullanıp player savaşmaya ghoul olarak devam edebiliyor ve kendisi kontrol ediyor :) He birde bu talenti açmak için verdiğimiz talent sayesinde ölsek bile 30 sn boyunca ghoul olarak savaşabiliyoruz hatta o özellik sayesinde 3 kişilik çok zor bir elite görevi yaptım :P

    Petin üstüne tıkladığımızda söyledikleri:

    -me buy and trade.
    -you like?
    -me like.... shinny.
    -what?
    - sss- sail here.
    -yeeeees.
    -give.... or take.


     Death Knight Rehberi!
    Death and Decay - Çoğu yerden gördüğümüz bildiğimiz spell aoe shadow dmg verip 30 sn cd si vardır. 10 sn boyunca cast ettiğimiz yerdeki herkese bu dmgyi verir. CD si unholyinin ilk 3 talenti ile 15snyeye düşürülebilir. Her runeden 1er tane ister.

     Death Knight Rehberi!
    Scourge Strike - Blood strikenin unholy versiyonunun bonus dmgsini shadow olarak vermesi kısaca. Disease başı shadow dmg vurduğu için armordan en az etkilenen vuruştur. Bu vuruş hearth strike gibi baya aşşağıda unholy talenti ile açılıyor. Vurabilmek için 1 unholy 1 frost istiyor.

     Death Knight Rehberi!
    Anti-Magic Shell - Cloak of Shadowun Dk versiyonu :P aktif edildiğinde Magic spellerden %75 daha az hasar alıp dotlara immune olur. dotlarla birlikte frost nowa gibi earthbind gibi root gibi şeyşerede immune olur. Süresi aynı cloak kadar yani 5 sn devam eder. Cdside 1 dakika olup 20 runic power ister.

     Death Knight Rehberi!
    Army of the Dead - Ghoul ordunuz olsun istermisiniz ? kendi ghoulunuzla talentlerle vsle tam tamına 12 kadar ghoulunuz olabilir :) Channeled bir spell her snye bir ghoul çıkartırsınız. Tabi koskoca ordunun 20 dakika gibi uzun bir cdsi var :) 40 sn sizinle birlikte savaşırlar her runeden 1 tane ister.

     Death Knight Rehberi!
    Anti-Magic Zone - Megister Teraccedeki mage guardların yaptığı spell gibidir. Siz ve partydekiler bu alan içinde %75 daha az magic hasar alır. 30 sn boyunca veya 10000 + 2X AP niz kadar sürer. 2 Dakika cd si olup 1 unholy ister ve talent ile açılabilir.


     Death Knight Rehberi!
    Bone Shield - Aktif ettiğimiz an etrafımız kemikten shieldlerle sarılır, Terokkarda undeadlarda görmüşsünüzdür tipini. Bu shield üstümüzdeyken %40 daha az hasar alırız her hasar aldığımızda 4 stack olan shieldin 1i gider. talentle açılıp 1 unholy isteyip 1 dakika cdsi olup 5 dakika üstümüzde kalır hiç hasar almazsak.

     Death Knight Rehberi!
    Summon Gargoyle - Bunuda talentle açıyoruz 3 dakikada bir bize yardıma bir Gargoyle çağırıyoruz. Ghoulumuz hunter petse bu pet magenin water elementali diyeyim dmg açısından. 10 sn + her 8 runic powerimiz için 1 sn bizimle durur. Max runic powerde çağırmak en güzelidir :) 10 runic power ister.



    Painrunner'in elinden Türkçe Deathknight Talentleri

    http://forum.donanimhaber.com/m_28033143/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 26 Kasım 2008; 11:58:52 >







  • güzel çalışma ama devamını bekleriz
  • çok güzel olmuş emeğin için teşekkürler.

    eksikler var tabiki geliştirilebilir.
  • Güzel ellerine saglık kardeşimama devamı bekleriz
  • Güzel Olmuş Eline Sağlık Usta.
  • benm aklımda 80 lvl unholy-blood talent var şöyle acaba ne kadr iyi ?

    http://www.wowhead.com/?talent=jfV00hZZbhhhxfoxeqocsux

    şimdilik bu var ama belki değiştiririm
  • Aman arada kaynamasın.Üst konu yapın bi zahmet.İmba karakter rehberi diye bi başlık vardı galiba oraya da olabilir.
  • Gzl rehber olmu$ eline sağlık

    Ben dual-wield'e geçtim ve gayet iyi gibi.Moblara fazla miss çekmiyor.Arada Rune Stike açılıyor ve fena koymuyor.

    Mob kesme tarzı olarak ta icy touch ve plague strike ile giriyorum.Sonrada Death Strike spamlıyorum.Bu esnada blood rune'lara dokunmadığım için Blood Strike atıyorum.

    Scourge Strike bana kullanı$sız geldi biraz.

    Presence olarak hep Unholy'deyim.Elite keserken Frost'a geçiyorum.Blood hiç kullanmıyorum desem yeridir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

    benm aklımda 80 lvl unholy-blood talent var şöyle acaba ne kadr iyi ?

    http://www.wowhead.com/?talent=jfV00hZZbhhhxfoxeqocsux

    şimdilik bu var ama belki değiştiririm


    Eğer unholy isen blood daki death rune mastery gereksiz. Çünkü zaten dmgmizi diseaselerimiz frost ve unholy ile veriyoruz onları death rune yapmamız daha iyi olur. Onun yerine Rune Tap kat kat faydalı bir talent veya crit talenti.




  • Ooo supermis la valla ben kutuyu alamadim dk nasildir die merak ediyordum hep simdi buradan ogrendiklerim yetti
  • Kendi karakterlerini kasmaya düşen herkes böyle bir anlatım bekliyordu bence başarılı. Devamını bekleriz...

    Özel istek: Kullanabileceği itemleri örnek olacak şekilde yazabilirsen çok iyi olacaktır.
  • Helal olsun eline sağlık forum böyle paylaşımcılar sayesinde ayakta duruyor
  • Çok Teşekkürler

    Devamını şiddetle istiyoruz
  • Skilleri tanımak için güzeldi dostum tebrikler tam olarakda halk dilinde yazmışsın artık bu saatten sonra anlamadım diyen çıkmaz
  • Çok iyi bir çalışma, DK açmaya kesinlikle karar verdim(kafamda soru işaretleri vardı). Tabi artıkmyeni soru işaretlerim var.:) Blood mı yoksa unholy mi karar veremedim. Bu arada rune dağıtmı değişiyor mu, yani 6 blood rune falan yapabiliyor muyuz?:D
  • Eh onu yazmadım tabi :D her runeden 2 tane olur ve talentimize göre bazı runeler death runeye dönüşebilir.(joker rune :) )
  • dk açtım ama daha pek kasmadım 59 olduğundan skilleri çok iyi bilmiodum

    özellikle pestilience ı öğrenmem iyi oldu , sağlam skillmiş.

    eline sağlık, teşekkürler
  • DK rehberi hakkında çok teşekkür ederim.Ellinize sağlıkÇoğu soru işaretlerini giderdiniz...

    Benim DK hakkında bir sorum var.Eğer müsaitseniz;

    lwl kasmak için Blood/Unholy?
    Blood ise örnek talent
    Unholy ise örnek talent

    bu konuda yardımcı olabilirsen gerçekten çok memnun olurum.

    Biliyorum birsürü sorular dolanıyor bu konu hakkında..Araştır falan diyebilirsiniz ama hiçbirinde düzgün örnek bir talent bulamadım...

    Hem benim gibi merak edenlere de yardımı dokunur.


    " http://www.wowhead.com/?talent " (Kolaylık olsun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 19 Kasım 2008; 17:58:51 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SINIRYOK



     Death Knight Rehberi!
    Rune Strike - Warriordan revenge gibi açılır overpower gibi vurulur Bir atağı dodge yada parrylediğimizde bu vuruşu yapabiliriz ve bu atak dodge/parry/block edilemez. %200 weapon dmg + olarak apden bonus alır. 20 runic power ister.




    hocam eline sağlık uğraşmışsın ama burada bir yanlış var çünkü Overpower insta vurulurken, rune strike bir sonraki yakın dövüş saldırımızı etkiler yani OP gibi vurur yanlış olmuş gibi geldi.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.