Şimdi Ara

Satılık 2001 Golf Comfortline kazasız ve boyasız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2001 model VW Golf Comfortline modelidir. Metalik açık gri renklidir. Değişen ve boyanan parçası yoktur. Kapalı garaj arabası olduğu için boyası adeta ilk günkü parlaklığını korumaktadır.

Diğer detaylar:

-83000 km.
    -Tam otomatik digital klima
    -Pioneer mp3-cd çalarlı radyo
    -Yağmur sensörlü silecekler
    -Kararan iç dikiz aynası
    -4 airbag
    -ABS
    -Ön ve arkada kol dayama
    -Lastikler yeni (Yaklaşık 15 bin km. yapmıştır.)
    -Triger değiştirilmiştir.(70 binde)
    -Son bakımı 80 bin km.de yapılmış ve ön arka tüm fren balataları değiştirilmiştir.
    -İki yıl abim tarafından yaklaşık 5 yıl tarafımdan kullanıldığı için ilk sahibinden denilebilir.

Kusurları:

-Ön camında taş çarpmasından mütevellid ufak bir çatlak vardır.
    -Sağ ön çamurlukta garajdan çıkarırken kenara sürtmeden dolayı hafif bir darbesi ve çiziği vardır.
    -Yol bilgisayarının ışığı cansız bazen hiç yanmamaktadır.

Fotoğraflar:

İstediğim Fiyat: 19000 YTL dir.
    Not: Fotoğrafları bugün eklemeye çalışacağım. Bana PM aracalığı ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 19 Kasım 2008; 16:17:38 >

• Hayırlı satışlar kardeşim temiz ve güzel araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

Hayırlı satışlar kardeşim temiz ve güzel araba.

Teşekkürler dostum. Herşeyin hayırlısı...
  • Bir tur versene Arabayı satıp Sharp'tan rüya seriyimi alıcan 52'' kesmicene göre LC-65XS1U 16 000$ Şakası bir yana hayırlı satışlar dostum , Saygılar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2008; 4:39:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Bir tur versene Arabayı satıp Sharp'tan rüya seriyimi alıcan 52'' kesmicene göre LC-65XS1U 16 000$ Şakası bir yana hayırlı satışlar dostum , Saygılar......

Golf'ün tepki süresi daha iyi dostum. Üstelik judder, baclight bleeding, clouding sorunlarıda yok.

Bu sharp'ın 0-100'ü kaç ki?

Şaka bir yana sağolasın dostum. Teşekkürler. Belki satmaktanda vazgeçebilirim. Kararsız kaldım bugün.

• Bana PM aracalığı ile ulaşabilirsiniz. Saygılarımla...

sana Pm den ulaşılamıyor çünkü msj kapasiten tamamemn dolmuş. nerelisin? araç hangi ilde? boyası değişeni var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şenol Tırak

sana Pm den ulaşılamıyor çünkü msj kapasiten tamamemn dolmuş. nerelisin? araç hangi ilde? boyası değişeni var mı?

PM ile ilgileneceğim. İstanbul'dayım. Semt: bahçelievler. Boyası ve değişeni yok. İlanda belirtmiştim. Yalnız c.tesi gününe kadar satış kararımı erteledim. O gün netleşecek satıp satmayacağım. Bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satma zamanını 2-3 sene geçirmişsin sahsen 4 yasından buyuk arabaya bınmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

satma zamanını 2-3 sene geçirmişsin sahsen 4 yasından buyuk arabaya bınmıyorum

Nasip...2-3 sene daha binecem gibi gözüküyor. Şimdilik iptal oldu satış.

Birde şu var; Eğer herkes senin gibi düşünse, sen 4 yaşına gelmiş arabanı kime satacaktın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 26 Kasım 2008; 18:25:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

satma zamanını 2-3 sene geçirmişsin sahsen 4 yasından buyuk arabaya bınmıyorum

bu araç nice sıfır arabalara taş çıkartır. bence tam bir efsane.
  • tam istedim golf işte bu ama malum kriz benide vurdu 4-5 ay sonra belki kardeş (kalırsa tabi) hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegassus01

tam istedim golf işte bu ama malum kriz benide vurdu 4-5 ay sonra belki kardeş (kalırsa tabi) hayırlı satışlar.

bu araba satıldı galiba sahibi şu anda s60 2.0t ye biniyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.