Şimdi Ara

Profesör Doktor Okan Yıllar'ın Aloe Vera Jel Hakkındaki Semineri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Aloe Vera'nın günümüzdeki önemini artık herkes biliyor. Fakat 270 i aşkın çeşidi olan Aloe Vera'nın zararlısı ve hiç yararı olmayan türleri mevcuttur bilindiği gibi. En şifalısı olanı Barbadensis Miller türüdür ve bunun üretim payının %90'ı Forever Living firmasına aittir. Yani bilin ki Aloe Bilim Konseyinin onayladığı "içinde aloe vera jel var" dediği ürünlerin %90'ını tüm firmalar Forever Living'den temin etmektedir.

    İşte inanılmaz yararları olan bu Barbadensis Miller Jeli, aids ve kanserden dahi korunmamız için ihtiyaç duyduğumuz bütün maddelerin içerisinde bulunduğu ve bilimin dahi içeriğinde nasıl bu besinleri sentez edebildiğini açıklayamadığı bu eşsiz bitkinin İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Profesör Doktor Okan Yıllar tarafından Forever Living distrübitörlerine özelliklerinin ve yararlarının anlatıldığı şirket semineri:

    Prof. Dr. Okan Yıllar ve Forever Living Ürünleri BÖLÜM 1:



    Prof. Dr. Okan Yıllar ve Forever Living Ürünleri BÖLÜM 2:



    Not: Seminer Pazar günü Antalya Sueno Otel'de Forever Living Success Day Programında bizzat tarafımdan izlenmiş ve videoya çekilmiştir.

    3. ve 4. videolar da eklenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Kasım 2008; 20:53:03 >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.