Şimdi Ara

PSN Gittikçe Büyümeye Devam Ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • John Koller (Director of Hardware Marketing for Sony Computer Entertainment America (SCEA) );

PlayStation Network'un %82 payla,14 milyon kullanıcıya sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca 26 Kasım 2006 tarihinden bu yana toplamda 272 milyon içerik indirildiğinide ekledi.

Kaynak

• quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Ayrıca 26 Kasım 2006 tarihinden bu yana toplamda 272 milyon içerik indirildiğinide ekledi.

şimdi 14 milyon psn kullanıcısını bilemem, şahsen kendim 4 tane psn hesabı alıyorken herkez o şekilde yaptığından bu rakam pek gerçekçi değil derim. fakat 272 milyon içerik indirildiğine inanırım, çünkü bana göre gerçekten güzel içerik oluyor. hele ki, sony duysa sesimizi, türkiye psn açtırsa bu rakam 2 ye katlar benden demesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phibes

quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Ayrıca 26 Kasım 2006 tarihinden bu yana toplamda 272 milyon içerik indirildiğinide ekledi.

şimdi 14 milyon psn kullanıcısını bilemem, şahsen kendim 4 tane psn hesabı alıyorken herkez o şekilde yaptığından bu rakam pek gerçekçi değil derim. fakat 272 milyon içerik indirildiğine inanırım, çünkü bana göre gerçekten güzel içerik oluyor. hele ki, sony duysa sesimizi, türkiye psn açtırsa bu rakam 2 ye katlar benden demesi

Esasen satılan ps3 sayısı kadar hesap vardır diye tahmin ediyorum ben.

• Benim 3 tane PSN hesabım var mesela. Çünü ABD-Japonya-Avrupa olarak içerikler farklı oluyor,herkes de farklı hesap açıyor bu bölgeler için.
  • Gerçekten Türkiye için de bir PSN açılsa çok iyi olacak ama hiç ihtimal dahilinde görünmüyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.