Bildirim
Wireless PS3 Klavyesi Çıkış Tarihi Açıklandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
beklediğim bir aksesuar, sonunda satışa sunuluyor demek -
logitech in vardi zaten bunun sanirim tek farki, usb ye de birsey takmicaz,
ama esas onemli olan oyunlarina destekledigi bi mouse cikarmalari,fps oynarken rahat etmek icin, yoksa herhangi bir usb mouse takınca da calisiyor ps3 de -
quote:
Orjinalden alıntı: tekquila
ama esas onemli olan oyunlarina destekledigi bi mouse cikarmalari,fps oynarken rahat etmek icin, yoksa herhangi bir usb mouse takınca da calisiyor ps3 de
klavye değil yalnız bu direk sixaxise takılıyor
-
İşte bunu alabilirim. Teşekkürler. -
Süper bir alet eğer fake değilse.... kesinlikle satın alırım ama beyazı lazım zira beyaz ds3 kullanıyorum -
fake değil ! -
Bide yazılım çıkarıp 20GB larda usb wireless kullanmamızı sağlasa Sony, hadi yazılımı geçtim donanımda olur onada razıyız.... 80GB alalım diye çıkaramıyolar herhalde... -
quote:
Orjinalden alıntı: Gianfranco
quote:
Orjinalden alıntı: tekquila
ama esas onemli olan oyunlarina destekledigi bi mouse cikarmalari,fps oynarken rahat etmek icin, yoksa herhangi bir usb mouse takınca da calisiyor ps3 de
klavye değil yalnız bu direk sixaxise takılıyor
Çok iyiymiş yahu bu nerede satılır bunlardan?
-
BİDE PSP İÇİN GELSE -
harika aparat. fıyatı da fena degılmıs... alınabılır -
Güzel bir ürün ama incelemesini okumakta fayda var almadan önce. Bakalım kullanımı da rahat mı... ? -
Yorumlarınız için teşekkürler. Aparat çok iyi. İncelemesini okumak gerek.
-
bende bimeksden 55 ytl bunu aldım...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Doodlezz
Avrupa'da, 28 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. Fiyatı £24.99 olacak.
play.com dan hiçbir şekilde alışveriş yapamıyor muyuz? adamlar çok güzel pre-order indirimi yapmışlar, fiyatı £17.99! play-asia dan yarı yarıya neredeyse -
bu aparat psp ye de takılıyor mu? -
bu alet gg'da vardı, 220 ytl istiyordu eleman , hatta SethValore arkadaşın bu konuyla ilgili bir konu dahi açmıştı
http://forum.donanimhaber.com/m_27752583/mpage_1/key_//tm.htm#27755267? -
quote:
Orjinalden alıntı: prot
bu alet gg'da vardı, 220 ytl istiyordu eleman, hatta SethValore arkadaşın bu konuyla ilgili bir konu dahi açmıştı
http://forum.donanimhaber.com/m_27752583/mpage_1/key_//tm.htm#27755267?
sen verdiğin linkteki kilitli konuya nasıl mesaj yazdın dostum yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 19 Kasım 2008; 16:55:52 >
-
ya mod önce post kastı bende o anda yolladım ve sonra kilitledi ya da benim hayal gücüm güçlü
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- blur türkçe yama
- ps5 cd' li mi dijital mi daha iyi
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- playstation cafe ruhsat şartları
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- resmi distribütör garantili ne demek
- hikayeli oyunlar
- ps plus fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X