Malum bölümde Hİ-Fİ konusunda uzman arkadaşlarımız mevcut.arada nacizane bizde bildiklerimizi aktarıyoruz.Fakat şimdi sizlere tanıtacağım kişi bu işlerle öyle görünüyor ki ilgisi hastalık derecesinde. Bu kişi yangın tüpünü Speaker a dönüştürüyor. Nasıl oluyor diyorsanız vereceğim linkte ki fotoğraflar size adım adım bu işin nasıl olduğunu anlatacak.(sayfanın başından sonuna kadar adım adım foto mevcut dikkatle takip edin)
Şahane bir çalışma olmuş, muazzam bir el işçiliği sözkonusu. Eminimki bunu yapan arkadaş ta çok kaliteli ses vermesinden ziyade ses çıkartmsını önemsemiştir.
Boyle insanları taktir ediyorum cidden. Güzel düşünülmüş ve uygulanmış bir çalışma.
[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
adamın eli bu işe yatkın acemiye benzemiyor ayrıca belki iyi sonuc verebilir dinlemek lazım zaman ortam ve maddiyat olduğunda denenmiycek bir şey yok yeterki hırs ve istek olsun
teneke gibi ses bu olsa gerek 10 sene önce turşu bidonuna yaptığım sub gibi duruyo
DVD: SONY NS 708HB HDMI 192khz 24 bit 1080 p upscalıng / AMFİ: JVC RX 5062 --SUBWOOFER: JVC GD4300 12''SPEAKER: quadral quintas 500, hop. kabloları monster h.c.ı.b. thx series, coax cable a.r., stereo sistem NAD C352 Stereo Integrated Amplifier ,NAD C 542 CD Player, front Wharfedale evo 30, wan den hul hop kab.
Ses muhtemel korkunçtur o metalde sesin nasıl bozulacağını kestiremiyorum bile ama orjinal ve yaratıcı bir fikir bende Oronra ya katılıyorum.
Açıkcası ben sesin korkunç olduğunu sanmıyorum. Yangın tüpünün içini izole etmiş vatandaş, ayrıca yekpare metal hop. kabinleride yok degil. Daha ilginç bişi soyliyim ki benim PC de kullandığım stereo hop. (Aego M) leriminde uyduları yekpare metal Muazzam ses veriyorlar.
[Panasonic 42PX8E] - [Marantz SR5001 7.1ch / 90w @ 8ohm] - [Toshiba HD-EP30 HD-DVD 148Mhz/12bit 1080p/24 upscale @ QED Performance Toslink Digital Optical] - [Front: Wharfedale Diamond 9.6 @ QED Silver Anniversary XT Speaker Bi-Wire - QED Airlock APN2/20 @ Van Den Hul CS-122 Hybrid] - [Rear: Sony SS-MF450 @ Monster S SP16] - [DT @ Monster 24k Gold Scart]
ayakkabı kutuları, boş deterjan bidonları, eskimiş dolapların sunta kapakları, su kovaları, soba boruları vs vs... bu listenin sonu gelmez hepsini bir bir denedim... çocukluk işte insan boş zamanlarına meşgale arıyormuş o zamanlar ama bunları yaparken çok şey öğrendim he ses mi aman o konuya hiç girmeyin hepsi birbirinden facia sonuçlar ama yine olsun yine yaparım bir o kadar da eğlendim ben bunların hepsini yaparken.. yangın tüpü de gerçekten zekice bir fikir olmuş et kalınlığı yüksek metal içi iyi izole edilirse ve hacim konusu da tutuyorsa iyi sonuç alınabilir