|
Carolyna -> Cevap : {{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (2 Temmuz 2009; 15:08:28)
|
quote:
Orjinalden alıntı: ready2strike quote:
Orjinalden alıntı: Carolyna quote:
Orjinalden alıntı: ready2strike quote:
Orjinalden alıntı: Carolyna Ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası, ilk olarak wireless tuşu hata verdi yanmadı uzun zaman internete bağlanamadım, sonra bilgisayarcı halletti, şimdi de pilinde problem çıktı, çok yavaş şarz oluyor %52den %54 e geçmesi günler alıyor =/ garantiye gitmesi gerek.. aldığıma pişman oldum diyebilirim. [X(] umarım ki çabuk düzeltirler. nasıl wireless ve batarya gibi en önemli iki noktada sorunlar olabiliyor anlamıyorum, gerçekten enteresan... [sm=bansign.gif] aslında sony'nin genel üretim planlarında, ürün numarası 11 ile başlar mesela, 21, 31 oldukça daha oturmuş ve stabil olur. bizim modeller ns31s/s gibi olsaydı mesela bu tarz sorunlarla daha az karşılaşırdık. Benim sony 6-7 aydır tek bir sorun cıkarmadan çalışıyor, ki ben desktop tarzında kullanıyorum kendisini. Sizinki bir şanssızlık olmuş, EURASIA garantisi varsa ve eğer sorun gerçekten büyükse (ki büyük duruyor), yeni bir tanesiyle değişim yaptırtabilirsiniz, peşini bırakmayın derim [sm=ok.gif] Her zaman vermiyor hata ayda bir kere oluyor ertesi gün düzeliyor ama bu bile yakışmıyor ki kaldı ben çok fazla araştırdım problem çıkarmaz diye sony tercih ettim [ bilir kişi gibi ] Eurasia garantisi var, peki bu garantiyle her yerde verebilir miyim servise? Yoksa illa aldığım yerden vermem mi gerek ? Evet aslında kararınız doğru, Sony'de tüm markalara göre nispeten cok daha az sorun yaşarsınız ama siz de bir şanssızlık olmuş gerçekten [sm=alala.gif]. Aldığınız yer de olabilir veya sony'nin kendi teknik servislerine de verebilirsiniz. Aldığınız yerdekiler problem çıkarttırabilirler (malumunuz teknosa'dakiler, mediamarkt'takiler falan bizlerden çok daha üstün ve ulvi teknoloji tutkunları ve her dediklerinde haklılar ya!) ama sony'dekiler, hele ki bizim laptoplar gibi garanti kapsamında olan bir ürünü, sorunsuz olarak alıp, eger gerekirse yenisiyle bile değiştirebilirler. İçiniz rahat olsun. Umarım dediğiniz gibi olur bir kaç gün içinde garatiyle görüşeceğim, teşekkür ederim ilginiz için.
|
|
|
|