Kurt Başlı Sancak
Uzaklaştırılmış 4.0000001504668 gün cezanın 0 günü kaldı.
16 Kasım 2008, 13:39:46
Şişli'deki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır... - Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.
Kolestrol, kebapları yedikten sonraki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çig köfte vb. lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp sunanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakin kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir! Unutmayın su uyur, düşman uyumaz
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne... Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.. Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
Bakıyorumda çevremdeki erkeklere hepsi sıska vur gebersin tipli insanlar olmuş.. Yazık diyorum.. Bide fit vucudum diyenler oluyor ya 180 boy a 50 kilo olanlar arasında, gebertmek geliyor
176 boy 70 kilo
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor Onlar için ben en sağlam köprüden dağa sıkı bağlıyımdır hayata Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir oyana bir buyana giderken Onlar benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyorlar
Kurt Başlı Sancak
Uzaklaştırılmış 4.0000001504668 gün cezanın 0 günü kaldı.
16 Kasım 2008, 13:46:41
Yurdum insanının samimi ve icten kendine has yorumuyla yazmıs odluğu bir yazı.
Bakıyorumda çevremdeki erkeklere hepsi sıska vur gebersin tipli insanlar olmuş.. Yazık diyorum.. Bide fit vucudum diyenler oluyor ya 180 boy a 50 kilo olanlar arasında, gebertmek geliyor
176 boy 70 kilo
Ben atalarımızın izinden gidiyorum. 1.95 Boy, 120 Kg.
biraz abartsada bazı dediklerine katılmamak elde değil, artık yemek seçiminiz bile sanki sosyal statü göstergesi haline geldi , bi insan gerçekten sevdiği için çin lokantasına gidiyosa anlarımda sırf gösteriş yapmak için gidenlere acayip gülüyorum, yada köfte yerine hamburger yerim, pide yerine pizza yerim çok havalıyım diye gezenlere. özellikle pahalı semplerde çok görürsünüz bu tipleri
biraz abartsada bazı dediklerine katılmamak elde değil, artık yemek seçiminiz bile sanki sosyal statü göstergesi haline geldi , bi insan gerçekten sevdiği için çin lokantasına gidiyosa anlarımda sırf gösteriş yapmak için gidenlere acayip gülüyorum, yada köfte yerine hamburger yerim, pide yerine pizza yerim çok havalıyım diye gezenlere. özellikle pahalı semplerde çok görürsünüz bu tipleri
yazı tamamen doğrudur bazı arkadaşlar hala bu yazıya entellik adına bir kulp buluyolar ya kahkalarla gülüyorum..şimdi iki tokatla yere serilen bir gençliğimiz var.Yazı mükemmel bir yazı çerçeveletip duvara asıcam
HighDamagE
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
26 Kasım 2008, 23:08:00
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
quote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
Çokda haklı
176 boy 70 kilo
bende öyle 1.85 105 kilo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 26 Kasım 2008; 23:08:03 >
Yanlız bu yıllar öncesinin olayı. Hatta Kapanış Sayfasında serkan okumuştu bu haberi.(Tech tv izleyenler bilir)
bence gayet mantıklı konuşmuş. bazı konuları abartmış olabilir konu dış mihrakların etkisiyle olmasa da Türk mutfağı diğer ülkelere göre oldukça sağlıklı ve zengin çeşitlidir. Yaşadğımız zamana göre bütün gün masa başı işler yaptığımız için bu tür beslenme sağlıksız olabilir, o da ayrı bir konu...
Aslında söyledikleri bir bakıma doğruyken bir bakıma yanlış. Niye mi? Atalarımız uzun böylü cüsseli vurduğunu deviren bir oturmada kuzuyu indiren tiplerdi deniyor. Doğrudur olabilir. Fakat şuan için bir kuzuyu oturup devirmek kimsenin midesinde değildir. O zamanlar insanların fizyolojik ve coğrafi koşullarda nasıl yaşadığını düşünürsek biyolojik olarak şuan bizim o şekilde olmamız zaten yanlıştır. Sürekli göçebe sürekli savaş halinde olan bir ırkın insanı sürekli olarak çalışan bir ırkın insanı ister istemez yediğini eritir ve sürekli olarak erittiğini geri kazanıma gider. Yani yediği kuzu 1 gün içinde 3-5 kere öğütülür. Ve yemeklerin yapılış şeklini ve doğallığını düşünürsek bir kuzuyu o devirde yemekle bu devirde yemek arasında dünya kadar fark vardır. Onların yediği yemeklerin yapılış biçiminden olsa gerek kalori dertleri sağlık dertleri pek bulunmuyordu. Ayrıca küçük yaştan itibaren alıştıkları hava koşulları sebebiyle bünyeleri daha güçlü ve çok daha dayanıklıydı. Bunların hepsi doğanın getirdiği şartlardan beri gelen şeyler. Siz küçüklükten itibaren çadırda yaşamaya alışmış olsanız soğuk kış günlerinde bu kadar sık hasta olmaz bu kadar zayıf kalmaz ve bu kadar dirençsiz olmazdınız. Bakınız çingene çocukları çok sık hasta olmazlar. Çünkü küçükten itibaren sokaklarda soğukta yarı çıplak dolaşırlar, bünyeleri bu duruma alışır. Mikrop içinde yüzdükleri için hastalık nedir bilmezler, bünyeleri her türlü mikroba alışıktır.
Ama anlatılmak istenen farklı şeyde olabilir. Misal yemek kültürü. İnsanlarımız artık Türk yemek kültürlerini unutmaya başlamış tamamiyle avrupai yemeklerin peşine düşmüştür. Farklı olucam çabası içinde garip garip yemeklere dünyanın parasını yatırırken kendi ülkesinin yemeklerini kültürlerini hor görüp adeta acizlik mertebesine düşürürler. Baktığınızda Türk üm diyen şahısların çoğu Türk kültürlerini benimsemez gerilik olarak görürler. Yemekten tutun halk oyunlarına müzikden tutun giyim şekillerine kadar her konuda bu mevcuttur. Avrupalıların ve diğer ülkelerin istediği de budur zaten. Bu devirde bir ülkeyi silahla topla tüfekle feth etmeniz oldukça güçtür. Süper güç olarak dikte edilen Amerika nın kıçı kırık ırak da neler yaşadığını hepimiz senelerce gördük. Halen de görmekteyiz. Bu devirde bir ülkeyi devirmek istiyorsanız önce inançlarını, sonra kültürlerini yıkmanız gerekir. Bundan sonra gelecek her hamleye çelimsiz kedi gibi boyun eğecek bir ülkeye istediğinizi yaptırır zaman içinde kendinize sömürge olarak bağlayabilirsiniz.
Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler. Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir