Şimdi Ara

Team, Combo serisi yeni SSD çözümlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performanslı sistem bellekleriyle ülkemizde de tanınan Team, diğer pek çok bellek üreticisi gibi SSD üretimine başladı ve Combo serisi katı halli disklerini duyurdu. Firmanın 2.5" boyutundaki yeni SSD'leri 32GB, 64GB, ve 128GB'lık depolama kapasiteleriyle geliyor ve 5 milyon saatlik kullanım ömrü sunuluyor.


    MLC (multi-level cell) NAND flash yongası kullanan yeni SSD'ler 170MB/sn'lik okuma ve 100MB/sn'lik yazma hızlarını destekliyor. SATA-II arabirimiyle uyumlu olan ayrıca mini-USB konnektörüne de sahip olan yeni disklerin USB üzerinden bağlantıda35MB/sn'lik okuma ve 25MB/sn'lik yazma hızları sunduğu belirtiliyor.


    2 yıllık garanti ile kullanıma sunulacak yeni SSD'ler için Team henüz herhangi bir tarih yada fiyat açıklaması yapmış değil.









  • ya 1 2 sene sora 1TB lık SSD ler bunların fiyatında olur umarım dolarda baya geriler ve bizde SSD leri almaya başlarıs die düşünüorm.
  • fiyatlar açıklanmaz tabii çünkü şu an uçuk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    ya 1 2 sene sora 1TB lık SSD ler bunların fiyatında olur umarım dolarda baya geriler ve bizde SSD leri almaya başlarıs die düşünüorm.


    Fazla iyimser bir görüş olmuş.1 tblerin şimdiki 128 fiyatına gelmesi en az 3 seneyi bulur gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.