her windows xp kurulumundan sonra otomatikman gigabyte anakart cd sinden express install yapılarak kurulan ethernet driverım bu defa kurulmadı. bu id tanınmıyor diye bir hata verdi. marvell marka ethernet driverı yüklemek istediğimde şu an aygıt yöneticisinde , ağ denetleyicisi ve ethernet denetleyicis sarı renkli olarak boş duruyor diğer aygıtlar sekmesinde. buradan manuel olarak yüklemeye çalışıyorum bulamıyor her zaman bulduğu driverı. çok enteresan.
daha önceki kurulumlardan ne farkı olabilirki bu seferki kurulumun ?
tek fark farklı biw xp cd si kullandım
ama laptopı kurdum mesela.şu an ondan yazıyorum. bunun herşeyini tanıdı.
yardım debilir misiniz lütfen internete bağkanamıyorum.yeniden kurmak zorunda kalmam umarım xp yi :( herşeyi düzenledim.saatler sürdü
marvel lan setup bitmek üzreyken şu hatayı veriyor. "Sorry.we dont support this ID. Your ID are't correctly!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 14 Kasım 2008; 22:49:53 >
her zaman kaspersky yüklerdim şimdi bitdefender yükledim. bir de bu yeni yüklediğim katılımsız xp idi. kendisi isim vermiş mesela bilgisayara blue diye. acaba bu gigabyte sadece ilk kez kuruldğu bilgisayarın ismine mi kuruluyor?
cd de bozukluk olabilir anti virüsü devre dışı bırakıp ta kurmayı dene olmazsa gigabaytın sitesinden eternet sürücüsünü indir bir usb ye kaydet ondan kur
sevindim drıverler sürekli güncelleniyor zaten eskisi önemli değil ben yeni aldığım anakartın bütün drıverlerini sitesinden kurdum anakartın cd sinden bişey kurmadım